AcasăCORONAVIRUSMedicii avertizează. Vaccinul Covid și antigripalul prăbușesc imunitatea

Medicii avertizează. Vaccinul Covid și antigripalul prăbușesc imunitatea

Toate studiile efectuate în ultimul au arătat că imunitatea generală a vaccinaților Covid a scăzut dramatic. Medicii spun că trebuie luate măsuri urgente pentru creșterea imunității acestor persoane și stopată orice administrare de vaccin Covid și antigripal. Cele două vaccinuri produc anticorpi nonneutralizanți care acționează ca un cal troian, adică favorizează intrarea virusului în celulă și, totodată, împing sistemul imunitar pe o cale greșită.

Persoanele vaccinate anti-Covid trebuie să înceteze să-și mai facă rapeluri cu acest tip de vaccin și sub nicio formă să nu-și administreze antigripalul, susțin medicii. Mai mult, este necesară demararea urgentă a a creșterii imunității, compromisă de vaccin. Dacă persoanele vaccinate anti-Covid se confruntă cu o scădere a imunocompetenței, adică observă că au devenit mai sensibile la toate virozele și la tot felul de alte infecții, cu bacterii, cu fungi, recomandarea este să renunțe total la rapeluri, consideră dr. Oana Mihala Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

”Este iluzorie acea creștere a nivelului de anticorpi, în sensul că nu le asigură o imunocompetență în continuare, dimpotrivă, sistemul imunitar își va diminua capacitatea de a face față unor următoare infecții Covid sau non-Covid, virale sau bacteriene. A doua recomandare este stimularea imunocompetenței prin preparate, de preferință naturale, cum ar fi cele care conțin turmeric, rosmarin, ghimbir, propolis, polen, cătină, tinctură de mugur de plop, scorțișoară, chimen negru, schizandra, echinaceea, lichen de piatră și cat’s claw (gheara mâței). Administrarea acestora se face pe termen lung și, în timp, chiar dacă vor mai face Covid sau alte tipuri de viroze sau infecții bacteriene, este foarte imortant ca aceste persoane să nu cedeze tentației de folosi rapeluri la vaccinul Covid”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că organismul are nevoie să treacă prin episoade virale de boală, ca să-și dezvolte cât mai mult capacitatea de a răspunde corect la aceste viroze, inclusiv Covid, pentru că trecerea printr-un episod de boală virală este un antrenament extrem de necesar pentru sistemul imunitar în general și atunci sistemul imunitar devine mult mai capabil să răspundă nu numai la alte episoade virale determinate de aceleași virusuri, ci și la alte virusuri.

Anticorpii răi

Vaccinul antigripal poate determina scăderea, pe ansamblu, a imunocompetenței. Chiar dacă este, într-adevăr, o scădere tranzitorie, mai puțin importantă și mai puțin evidentă decât în cazul vaccinului anti-Covid, aceasta este foarte importantă pentru o persoană care deja are niște probleme cu sistemul imunitar, arată medicii. ”Vaccinul antigripal nu va face decât să augmenteze ceea ce a făcut vaccinul anti-Covid, adică va potența efectul negativ al vaccinului anti-Covid asupra sistemului imunitar. Acest lucru se întâmplă prin același mecanism ca și în cazul vaccinului anti-Covid, și anume crearea de anticorpi nonneutralizanți, care nici nu se opun bolii, dar în același timp acționează ca un cal troian, adică favorizează intrarea virusului în celulă, fenomen cunoscut sub numele de Antibody-dependent enhancement (ADE). Aceasta înseamnă că anticorpii creați prin vaccin favorizează infecția, pentru că nu sunt neutralizanți. Mai clar, în momentul în care se administrează aceste vaccinuri organismul produce niște anticorpi care nu sunt de calitate, nu pot neutraliza virusul. Iar acești anticorpi nonneutralizanți duc sistemul imunitar pe o cale greșită”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară. Potrivit acesteia, în cazul acestui tip de viroze respiratorii, în care virusurile sunt versatile, mai ales virusurile ARN, anticorpii nonneutralizanți, în loc să funcționeze ca o pavăză, funcționează ca o cheie de deschidere a celulei către virus și atunci se favorizează tocmai infecția cu acel virus, Covid sau virusul gripal.

Război fratricid

Vaccinul anti-Covid are însă un plus față de vaccinul antigripal, pentru că, prin tehnologia ARN mesager, acesta decapitează sistemul imun, ne mai spune dr. Oana Mihaela Secară. ”Acest ARN mesager poate fi integrat chiar în genomul celulelor sistemului imunitar și ele însele pot deveni o țintă a anticorpilor, provocându-se o luptă fratricidă între celulele sistemului imunitar, care au devenit străine, prin ARN-ul mesager, și celulele care încă nu au fost modificate genetic și care încearcă să distrugă aceste celule care exprimă pe suprafața lor proteina spike. Și atunci aceste fenomen amplifică o dată în plus față de celelalte vaccinuri clasice scăderea imunocompetenței”, a mai afirmat dr. Oana Mihaela Secară.

3.532 afisari

30 COMENTARII

 1. Ați mâncat un munte de rahat despre „subiectul” ăsta. De foame îl reincalziți din când în când.
  Lasă prostiile, că oricum nu te pricepi și marș la cratiță!

  • Vita , mai bine vezi doar cati tineri vaXXinati mor in fiecare saptamana ! Este fara precedent – Beleste ochii pe Active News si nu te mai oftica. Daca ai bagat dozele , asta e, insa tu meriti cu prisosinta s-o mierlesti.

 2. Somitatea interplanetară dr. Oana Mihala Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești i-a „declarat” gospodinei claudia ca vaccinurile sunt rele.
  O sa moară proștii vaccinați și o să rămână numai deștepții cu cel mult două clase.

 3. -e usor de spus „ce face” vaccinu…..
  e extraordinar de greu de spus CE NU FACE injectarea.
  (asta inseamna „experimental,stadiu experimental” PE OAMENI)
  (col. Gheorghita-poate intre timp ajunge general- E HALIT!)

  • la americani:
   pentru „fumat” s-au dat despagubiri de miliarde,
   dupa zeci de ani…..
   (ghinion:
   cam multi AU FOST PUSI sa „fumeze” borhotu ala)

 4. Dr. Oana Mihaela Secara are dreptate. Si este un Medic Cinstit, care spune Adevarul. Îi multumesc din suflet.
  Bunul Dumnezeu si Maica Sfânta sa o ocroteasca !

 5. Compozitia „vaccinului anticovid” :
  metale grele (aluminiu, mercur, etc.) care atrag antenele G5 care vor praji creierul ( d’aia ne-au tinut borfasii închisi în case, ca sa instaleze antene G5), gene de porc, gene de maimutza, cipul 666 ( cifra Fiarei de care vorbeste Sfântul Ioan în Apocalipsa) etc. etc.. Cei care s-au vaccinat vor fi modificati genetic, vor fi pecetluiti cu cifra Fiarei 666, si alte nenorociri. Daca borfasii tradatori din capul guvernului spun numai minciuni, macar Biserica sa spuna Adevarul ! Ti-ai gasit! Ce faci Patriarhe Daniel ? De ce taci ? Ti-e somnul dulce, nu-I asa ? Trezirea va fi dura !

 6. Cei care v-ati vaccinat, începeti sa beti ceai de pin sylvestre ( 3 cesti/zi), iar nevaccinatii 1ceasca /zi, preventiv.

  Atentie! Cei vaccinati produc proteina spike, si îi vor contamina pe cei nevaccinati!

  Faceti cercetari pe internet! Mai sunt si alte metode naturale împotriva acestui vaccin criminal. Este timpul asasinilor !

  Faceti rugaciuni, tineti post! Valabil atât ptr. vaccinati cât si ptr. nevaccinati !

 7. Deși colcăie planeta de ei, rar vezi tembelizati de „calitatea” lui mos teaca Stan. Atâta prostie pura…mai rar.

 8. Cu antigripalul am simtit-o eu fara sa-mi spuna medicii . cand faceam antigripal eram tot tumpul cu o gogeala continua , de cand nu fac am scapat . vaccinul se produce dupa un an de la aparitia tulpinii respective , dupa un an sufera mutatii si faci vaccinul degeaba , la ceva ce a fost . antigripalul este o metoda de facut bani .o stire spunea ca a murit la 94 de ani un om care nu s-a spalat de 50 de ani , si astia care se freaca pe maini tot timpul cu fel de fel , cad secerati , apropos de imunitate care se face luptand cu virusii nu fugind de ei .

  • Sclavulee, tu ai fost intepat cu bocancul pe gat si te freaca gandul ca majoritatea s-au intepat, afla ca nu e asa, unii nu au avut bocanc pe gat ca tine iar altii l-au facut la chiuveta.

 9. Ana Bolizanta

  Blestemati sa fiti toti cei care sunteti platiti, ca sa induceti oamenii in eroare!

  „Ano Bolizanta” vedea-te-as moartà, la màta’n poartà !

  • Exact ce ziceam. Atât prostie pura într-un singur bostan e chiar raritate, trebuie sa recunoaștem.
   Hai, puneți coiful de staniol sa nu te atragă antenele 5g și mai bea un ceai de pin sa te protejeze de proteina spike a vecinilor vaccinați.

  • Exact cum murea unii de covid in accident auto sau de cancer, asa mor si acum vaccinatii de la vaccin, care e problema ta?
   Tu nu ai inteles ca cei care injura vaccinul si fac ca toti dracii pe aici, sunt vaccinati cu forta, bocancul pe gat.

 10. este aici un bolnav psihic care posteaza fel de fel dupa care isi raspunde singur , grea soarta are aceasta forma de viata !

 11. Aparent orice prost termina medicina și colegiul medicilor doarme în papuci! Mi e milă de pacienții unui așa doctor.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...