AcasăCORONAVIRUSMedici și asistente ocupă Căsuța lui Moș Crăciun, în cel mai renumit...

Medici și asistente ocupă Căsuța lui Moș Crăciun, în cel mai renumit târg din țară: „Împreună repornim Crăciunul prin vaccinare”

Începând de vineri, Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului a devenit centru de vaccinare împotriva COVID-19. primarul orașului anunță că în anul 2021, medicii și asistentele sunt eroii.

”În povestea lui 2021, medicii şi asistentele sunt eroii”

Primăria Sibiu a amplasat în cele mai vizibile locuri din oraş panouri cu mesajul „Împreună repornim Crăciunul prin vaccinare”.

„Centrul de vaccinare Căsuţa lui Moş Crăciun este acum deschis! În povestea lui 2021, medicii şi asistentele sunt eroii, împreună cu toţi cei care se vor imuniza pentru a avea din nou Sărbători aşa cum le ştiam, la Sibiu!”, a anunţat Primăria Sibiu, pe Facebook.

Măsura adoptată de Primărie are drept scop imunizarea sibienilor în număr cât mai mare, înainte de sărbătorile de iarnă. Reprezentanții Primăriei subliniază că: „înainte să intrăm în spiritul Crăciunului, avem responsabilitatea vaccinării”.

Noi reguli pentru Târgul de Crăciun din Sibiu

Astfel, Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare este al şaselea centru de vaccinare deschis în Sibiu, care va funcţiona în acest scop până în 21 noiembrie, între orele 12.00 şi 20.00.

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi organizat în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie, cu restricţii impuse de pandemie: numărul căsuţelor va fi redus, iar accesul publicului se va face pe baza certificatului verde, cu un maximul de 2.500 de persoane.

author avatar
Alina Costache