AcasăCORONAVIRUSMedicamentul care ar putea eradica coronavirusul din plămâni

Medicamentul care ar putea eradica coronavirusul din plămâni

Potrivit Jerusalem Post, experții de la Universitatea Ebraică din Ierusalim și Centrul Medical Muntele Sinai din New York cred că ar putea reduce gravitatea COVID-19 la nivelul unei…răceli banale!

Medicamentul Fenofibrat (Tricor), deja existent, ar putea reduce capacitatea SARS-CoV-2 de a se reproduce sau chiar a-l face să dispară. Yaacov Nahmias și Benjamin Oever, profesori la cele două instituții, explică: “Virusurile sunt paraziți. Nu se pot reproduce singure. Nu pot produce noi virusuri. Trebuie să acceseze o celulă umană. Noul coronavirushttp://jpost.com/coronavirus previne arderea de rutină a carbohidraților, ceea ce duce la acumularea de grăsimi mari în celulele pulmonare – o condiție pe care virusul trebuie să se reproducă, iar Tricor a făcut ca celulele să înceapă să ardă grăsime”. Rezultatul a fost că virusul a dispărut aproape complet în numai cinci zile de la tratament. Experimentul a fost făcut în studii de laborator atât în ​​Israel, cât și în New York și a fost replicat de mai multe ori cu diferite probe pulmonare. Nahmias a spus că există un indiciu puternic ca rezultatele să fie confirmate și în alte laboratoare. Echipa a trecut la teste pe animale în New York și speră să urmărească rapid studiile clinice atât în ​​Israel cât și în SUA în următoarele două săptămâni, deoarece medicamentul este deja dovedit sigur. Studiul este finanțat de Consiliul European de Cercetare, Fundația Nikoh și Fundația Sam și Rina Frankel.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
657 afisari

1 COMENTARIU

  1. E, asta pana nu apare Oms si vo 3 presedinti sa spună ca da acest medicament te salveaza, de 6 luni zilnic citesc prostii din astea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger