AcasăCORONAVIRUSMărturii horror din spitalele morții: ”Sunt niște criminali!”

Mărturii horror din spitalele morții: ”Sunt niște criminali!”

Cristian Cernat, fost brancardier: ”A venit pe picioarele lui și în două zile era mort”

Pacienți lăsați să moară singuri în saloane, oxigen administrat în exces, tratamente psihotrope și, în general, fabrica perfectă de morți Covid. Așa descrie sistemul un brancardier, de profesie inginer electromecanic, care a ajuns, din întâmplare, să lucreze 6 luni într-un spital Covid, din decembrie 2020 până în mai 2021. ”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital.

Cristian Cernat, un inginer electromecanic în vârstă de 28 de ani, a ajuns, printr-o conjunctură, să lucreze temporar ca brancardier în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea. Ceea ce a văzut acolo l-a marcat pe viață. Deși lua un salariu bunicel, de 6.000 de lei pe lună, nu a putut să tacă, și a intrat în conflict cu medicii și asistentele de acolo, cărora le-a și spus că sunt niște criminali, pentru că îi omoară pe pacienți. Cum să auzi ce se întâmplă în spitalele Covid, când nimeni din sistem nu-și riscă salariile cu sporuri de 85%? Un medic specialist pleacă acasă cu 30.000 de lei pe lună, un medic rezident cu 13.000 de lei, o asistentă cu 9.000 de lei, iar o infirmieră, cu 5.000 de lei. Ce fac pentru acești bani? Probabil ce li s-a ordonat.

”Mulți se plângeau în spital și se plâng și acum că le ard plămânii. Le dădeau oxigen la maxim pacienților, că noi, brancardierii, reglam oxigenul, la indicația medicilor. Și le dădeam 15 litri de oxigen pe minut, ceea ce este enorm. Îmi spuneau pacienții că îi ustură, că nu au aer, că se simt amețiți, că nu au vlagă. De câteva ori le-am redus eu presiunea oxigenului. Erau oameni de 80-90 de ani care își dădeau masca de oxigen jos, pentru că le făcea rău. Oxigenul începea să fie administrat din camera de primire. Așa spunea medicul, chiar dacă pacienții spuneau că nu au nevoie. Dacă aveau sub 95% saturație începeau să le dea oxigen. Toți veneau în Ambulanță cu oxigenul. Apoi pe salon iar oxigen. Iar medicii nu știu de unde scoteau cifrele, că la unii îmi spunea să le pun 8 litri pe minut, la alții 10, la alții 15, fără să facă o analiză a concentrației gazelor din sânge. După ce le băga oxigen starea pacienților începea să se degradeze, nici vorbă să se facă bine. Eu aș vrea din tot sufletul să dau de persoane pe care eu le-am internat și să stau de vorbă cu ele acum, după câteva luni, chiar sunt curios dacă mai trăiește cineva”, ne-a declarat Cristian Cernat, fost brancardier la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea.

”Veneau pe picioarele lor și mureau în două-trei zile”

Brancardierul angajat temporar pe post se lega tot timpul de medici și de asistente că nu-și făceau treaba și că le dădeau sedative pacienților. ”M-am luat de asistente că le băgau medicamente psihotrope pacienților Covid. Le spuneam că este normal să fie agitat pacientul dacă ele i-au băgat nu știu ce în el, pentru că atunci când a venit nu avea nimic. A fost un caz cu un bătrân pe targă care a stat pe targă de la 2 noaptea, pentru că asistenta și medicul dormeau, și pe la 5 s-a trezit doamna doctor, m-a pus să-l duc sus, în salon, ca după nici 15 minute să fim chemați că bătrânul era agitat și voia să-și scoată branula că îl deranja tratamentul. L-au legat de pat și i-au dat diazepam. Trei ore cât a stat pe targă bătrânul nu a avut nimic, chiar a și adormit, iar când i-au băgat tratamentul a devenit agitat. După trei zile, când m-am întors la tură, nu mai era acolo, sigur a murit. A venit într-o zi un bărbat tânăr, de 30 și ceva de ani, pe picioarele lui, și după tratament, în două-trei ore a murit, deși nu avea alte boli. Nu știu ce tratament i-au dat, dar eu nu l-am auzit să tușească, nu avea oxigen. Omul a spus că nu se simte bine și că-l doare spatele”, ne spune Cristian Cernat.

Au murit în drum spre toaletă, de unde voiau să bea apă

Medicii nu ieșeau din camera de gardă, ne mai spune Cristian Cernat, și nu se știe ce făceau acolo, că nimeni altcineva nu avea acces. ”<<Nu auziți cum strigă oamenii? Mergeți la ei, nu trimiteți asistenta angajată de două săptămâni >>, le spuneam medicilor. Toaleta era în capătul celălalt al holului. Au fost cazuri de persoane care au murit în drum spre toaletă, pentru că s-au desaturat. Mureau de sete bolnavii. Dacă cerea un pahar cu apă, le spuneau că nu au pahare. Se târau până la baie, la capătul holului acela lung, să bea apă. Prin octombrie anul trecut s-a defectat stația de oxigen în spital și au murit 12 pacienți, dar nu s-a raportat nicăieri incidentul acesta. Eu știu pentru că i-am auzit pe medici vorbind”, ne-a mai precizat Cristian Cernat.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
20.259 afisari

67 COMENTARII

  1. domnul brancardier a facut cumva facultatea de medicina ca sa decida el cati litri de oxigen sa administreze? De ce isi permitea el sa scada administrarea de oxigen pacientilor?
    Tocmai el zice apoi ca „pacientii se simteau ametiti si ca nu aveau vlaga”. Pai bai desteptul pamantului, acelea sunt fix simptomele hipoxiei (adica lipsei de oxigen) – iar tu le scadeai concentratia de oxigen. Prostul de el, s-a autodenuntat.

    • Eu cred ca esti unul din doctorii criminali de la Oradea? Sau tot vreun criminal din alt spital si încerci sa iti speli conștiința dând vina pe altii. Da de ca in morții m ti sa legi de pat un pacient si sa ii dai calmante unui corp ce lupta cu boala? Ca sa il omori?

      • Asa e și în alte orașe, mor oamenii cu zile. Dacă ați avut norocul sa nu ajungi în acolo, taci. Se sufocau se zbătea,, nu puteau sa desfacă curelusele cu care era prima mască de oxigen și… nimeni nu vedea.. Asistente!!!??? Doctul comunica cu pacienții prin telefon… DA, DA, DA precum auzi! Somnifere la greu.. Asta am văzut!…

    • domnu catalin a facut cumva facultatea de mecanica sa stie el cata benzina sa puna in rezervor? de unde stii tu cat consuma , poate ai nevoie de 500 de litri ca sa nu ramai in pana prostului de fapt pana ta

      • F. Bine ca mai sunt oameni cu conștiința și încep să spună adevărul.
        Celor care își vând sufletul , ptr bani, nu vor avea o viață liniștită și nici nu vor sfârși bine.
        De ce nu au iesit sa spuna, ca nu pot omora oamenii, ptr ca li se dau bani multi.

    • Javra , vine momentul in care vei atarna la numai 10 cm de podea. E mai spectaculos , pentru ca vei incerca sa stai pe varfuri.

    • Bai p..lea..hai la mine sa vezi saturatia de oxigen, pulsul si hipoxemia….varzarule…sa i s *gi pe medicii criminali…

      • Frumoși mai sunteți, de ce nu aveți curajul să combateți cu argumente, dar nu sub protecția ANONIMATULUI !!!???

        • Nu au curaj, pentru că îi supără adevărul, și eu știu că e așa cum a spus omul acela din spital… sunt mulți plătiți să comenteze! Niște idioți!

    • Catalin, cam cati litri de oxigen crezi tu ca ar avea nevoie un om pe minut? Inainte sa arunci piatra cerceteaza un pic. Cam cat e o butelie de oxigen pentru scafandrii si cam cat ajung acei litrii, e simplu sa calculezi ….

      • bai desteptule, in primul rand buteliile de scafandri nu contin oxigen pur, ci aer atmosferic, daca ar fi oxigen pur la 6 metri adancime si-ar da duhul, pentru ca oxigenul e toxic la presiuni usor ridicate (hiperbarice). Voi asta nu intelegeti, sau va faceti ca nu intelegeti, oxigenul administrat in exces e toxic! Iti arde plamanii si caile respiratorii, plus alte efecte nefaste asupra intregului organism. 15 litri pe minut e debit enorm, in mod cert la debitul ala iti face plamanii ferfenita si cauzeaza edem pulmonar in cateva ore. Acum inteleg de ce e criza mare de oxigen pur si de ce vor sa le dea oxigen industrial (e total contraindicat oxigenul industrial in tratamentul medical datorita reziduurilor toxice!) si nu folosesc concentratoare de oxigen, pentru ca nu pot sa scoata debite uriase sa-i termine cu concentratoarele, care in general au debite modeste de oxigen pur.

    • Tu esti la fel de criminal ca si „eroii din linia intai”, daca nu oi fi chiar unul dintre ei!

    • Ai fost cumva in spital și ai fost tratat bine?
      Asta se întâmplă cu adevărat știu ce vb….așa că taci din gură nu mai vb ce nu ști
      Așa să îți ajute și ție dumnezeu

    • Bai omule citește mai atent si dupăia comentează . Oxigenul pur introdus ard plămâni . Poti sa nu simți lipsa de aer desi concentrația oxigenului in sânge e scăzută sau poți sa vi cu o sete de aer la nivelul plămânilor iar in sânge oxigenul sa fie bun . Trebuiesc niste analize făcut înainte .

    • Trebuie sa fie cineva sa faca public toate aceste fapte,Dumnezeu ii va pedepsi amarnic pe cei vinovati si pe urmasi lor

      • De când plm, dozeaza brancardierii oxigenul bolnavilor?! Nu mai fiți tâmpiți sa puneți botul la toate porcăriile!

    • Cred că ai citit printre rânduri articolul. Tu ești medic? Ca medic ți se pare ok să administrezi 15 litri/minut în condițiile în care n-ai măsurat capacitatea pulmonară a pacientului|? În primul rând un medic trebuie să aibe capacitatea de a analiza și adapta un tratament în funcție de pacient, care e unic. Compendiile de medicină sunt făcute pentru a identifica posibila boală funcție de simptomatologie, care de foarte multe ori e atipică și atunci ca medic trebuie să te gândești dacă simptomatologia nu ar putea fi specifică și altor boli. Că dacă nu faci treaba asta, riști să diagnostichezi greșit. De aici și tratamentul greșit și cantitatea administrată e greșită. Dragule, dacă ești medic, du-te și mai studiază și apoi să te vedem pe secție. Și da, nu poți să dai cuiva 15 litri/minut. Mai studiază, că te bate brancardierul-inginer la logică!!!

      • Nu au curaj, pentru că îi supără adevărul, și eu știu că e așa cum a spus omul acela din spital… sunt mulți plătiți să comenteze! Niște idioți! Bravo!

    • Ori esti un troll platit ori ultimul gunoi de om…. Chiar iti trebe 10 facultati sa vezi ceva in neregula cu situatia asta?? Imbecilule

    • Bai bulangiule,cred ca ești unul din crimi alii aia sau postac nenorocit.Chiar doctori cinstiți au semnalat exact aceste aspecte.Asta I adevărul!În spitale sunt omorâți din multiple cauze neglizenta,nepăsare,lipsa de profesionalism,lipsa de medicamente,mizerie=infecții cu alte sute de feluri de viruși. NU mai spunem de cei grav bolnavi cu alte boli care nu mai primesc asistenta,operații etc.Astea sunt arhicunoscute,dar golani ca tine,pt bani,le baga sub preș.RUSINE nesimțitule,sa jignesti un om care spune adevărul!.Te piisi pe fff mulți „eroi” ?care puțin le pasa de pacienți.Cand e vorba de bani uita de jurământ!

    • Dobitocule!Meriti un glonț în creierul tău idiot.Respiri degeaba aerul pe aceasta planetă, ai o gură slobodă și împuțită. Mai bine te avorta măta decât să te nască. Mesaj pt.Catalin.

      • Si tu care spui ca merita un glonț nu ai gura și mai sloboda și mai împuțită?

        Sincer, ești argumentul suprem împotriva democrației, oameni ca tine nu ar trebui sa aibă drepturi, nici macar de trimis pe plantație nu cred ca ești bun.

    • Scuze, dar daca toti gindesc asa ca dv. …amin. avem o pandemie a prostilor si incultilor.

    • Am făcut-o eu(facultatea) și, pot spune același lucru: oxigenul în exces, omoară. Cu cât te plătește sistemul pentru comentariul pe care l-ai făcut?

  2. daca nu se ia nici o masura , nu pot sa cred altceva decat , ca sint in cardasie , asta cu prostia si incompetenta nu o mai cred .

  3. Anul 2020-2021 MEDIC=CRIMINAL IN SOLDA POLITICULUI. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU CACI SICRIUL NU ARE BUZUNARE SI DUMNEZEU O SA LE DEA NU O PALMA CI O LOPATA PESTE CREIERII AIA SPALATI. ..

  4. Nemernici ctiminali slugi la politrucii la randul lor slugile ue care s au hranit cu sangele concetatenilor care le plateste salarii sa i ia sa vina sa i ia procuratura.

    • Problema este ca aceste scenarii sunt în toată România. În Israel sunt medicamente care administrate 3 zile au scos din coma pacienții dar nu vor sa le aducă. Când am avut primul caz Iohanis chema toți bombardierii în tara fără sa le facă teste după ce s-a atins scopul spune vaccinati-va. El ar trebui judecat pt aceste crime dar după ce vin din Egipt. Tara p…i în care doar cotizat și ei își bat joc. Asta înseamnă să îți omori președintele de Crăciun. Asa sa ne ajute D-zeu. Când te conduce un homosexual și un infertil… de unde conștiința?

      • In loc sa fie luate in seama cuvintele acestui om, care divulga toate atrocitățile din spitale, altii il iau in suturi In felul asta, nu se scoate adevarul la lumina Da Este adevarat, se ucid oamenii in spitale, iar cadrele medicale sunt criminali care, trebuie trasi la răspundere pentru omor Terminati cu prostiile, voi, cei care si pe timp de razboi , nu vreti sa fiti oameni !

  5. O tara de idioti s-a uitat in gura unui oligofren care a proclamat termenul de eroi din linia intai.Din pacate eroii contracost au transfomat sistemul medikal romanesc intr-o uzina de morti.Chiar daca ma cezurati nu imi pasa,mergeti intre oameni si aflati-le parerea.

  6. Nu am mai gasit pe net citatul dar cica Stalin i-ar fi zis lui Beria – doctorii nu sunt foarte inteligenti si sunt avizi de bani si privilegii , ar trebui sa-i atragem de partea noastra si s-ai folosim ca sa ne descotorosim de dusmanii de clasa.

  7. Bai postakule de userist nazist, mergi bai inapoi pe adevarul/pravda si la g4media, cea a lui Tapalaga Pwula Bleaga, acolo iti e locul, bai bosketarule ratat !! E clar ca criminalii in negru din spitalele Soylent Green omoara oameni la comanda, altfel nu ar avea cum sa zica ca ei se lupta cu Plandemia lor de kakat !! Bai, asta e, vine razboiul, si ii vom rezolva pe toti criminalii astia, ii vom trimite pe toti in Iad !! Asa sa ne ajute Dumnezeu !!

  8. Dacă caut poze „brancardierului” pe net, nu găsești nimic, doar fituica asta de articol. In ce perioada a fost angajat? Când a văzut asta? Cu ce medici a lucrat?

    Asa pot și eu sa scriu: „Claudia Marcu agreseaza copii pe strada! Tudor Vasilescu, șofer, în vârstă de 32 de ani, a văzut-o pe doamna Marcu cum agresa un copil pe strada, dându-i palme și adresându-se intr-un mod obscen: „Conduceam acolo și nu îmi venea sa cred, am decis ca nu pot sa tac!”

    • Ești un tâmpit ! Ce declara omul asta, au mai declarat și alții. Totul se leagă. Cadrele medicale sunt complice in maltratarea bolnavilor( că sa nu zic mai mult) și tac în complicitate cu autoritățile care le plătesc pentru asta. Trebuie sa avem cât mai mulți morți, căci așa ne cer statisticile.

    • Articolul integral îl găsești pe activenews.ro, aici e preluat parțial. Dacă vei citi acolo, vei afla când și cât a profesat. Dacă tu nu-l cunoști și nu-l găsești pe net, nu înseamnă că omul nu există. informează-te și apoi vorbește, iar dacă nu știi, întreabă, că nu-i rușine. Mai rușine-i să fii prost grămadă dar să te dai deștept.

  9. Bravo omului că a avut curajul să spună adevărul,cât despre ceilalți dreptatea divină să-și spună cuvântul.Nimic nu rămâne nepedepsit ,lumina va învinge întunericul

  10. Puteti sa ma credeti pe mine sau nu – mergeti si intrebati oamenii de pe strada.
    Credeti ca vreun medic va iesi cu o adevarul la iveala vreodata? Ala nu da 2 flegme pe voi. Cine credeti ca e prost sa isi piarda locul caldut si platit cu salar astronomic pentru niste oameni pe care i considera doar obiectul muncii?

    • În ce perioada ai lucrat ca brancardier? Cu ce medici ai lucrat? În ce circumstante ai lucrat? Cum ti-ai dat seama ca au prea mult oxigen? Ai poze cu oxigenul industrial? Ai pe cineva care poate corobora ce spui tu?

      Din nou, fițuici din astea poate scrie oricine, dacă tot ce ai este povestea asta, ea nu are pe ce sta în picioare. Ori poți aduce ceva substanțial ori nu ai nimic.

      • da ma bine , nu vrei si declaratii semnate olograf? factcheckerule care esti bai javra bolsevica. daca oamenii sunt bagati cu japca in spital si nu mai ies de acolo treaba e clara : sunt omorati. si se face sub masca virusului liliachiu ca oamenii sa nu se mobilizeze si sa-i decapiteze pe nemernicii astia.
        suntem in situatia UCIDE SAU MORI!

        • Nu idioți util, vreau ca brancardierul sa aducă niște minime dovezi care sa ii sprijine aberațiile.

          Dacă tu ești prea prost sa înțelegi nu ma interesează.

          • Ce vorbesti, ma! Da cine esti tu sa ceri dovezi precum un procuror?! Vrei tu sa-ti arate tie teancuri de poze si declaratii aci intr-un articol! El a spus ce avea de spus si il pot cauta procurorii sa depuna marturie. Sau ti-e frica de marturia lui in fata procurorilor?…

            Oricum, daca procurorii nu-si fac treaba, criminalii astia vor plati cu varf si foarte indesat. Daca, cumva, esti unul dintre ei, ai belit-o! Crima nu se prescrie. Iar crima impotriva umanitatii te poate duce chiar si la zid. Sper ca nu esti unul dintre ei, ci doar esti un bou.

  11. Domnilor, ăsta e erou, în sfârșit unul care a rupt tăcerea. Mii de asistente, infirmiere, brancardieri au văzut aceleași lucruri dar au decis sa tacă. Sunt niște criminali, omoară oamenii cu zile in spitale, CE FACE SRI-UL??????? SAU MĂCAR PARTEA ACEEA DE ANGAJAȚI AI SRI CARE ÎNCĂ NU SUNT CUMPĂRAȚI, OAMENI BUNI DAȚI ÎN VILEAG CE FAC ȘEFII VOȘTRI DIN SRI CA EI SUSȚIN TOT MASACRUL ĂSTA DEȘI AR FI TREBUIT SĂ ÎL OPREASCĂ!!!!

  12. Asa și la mizeria de secție de pneumologie de la spitalul p. Lii Târgoviște, au ucis o pe mama mea. Javra de doctorița Iordache cu curul mare cât o căruță, baga oxigen în oameni ca să ii termine mai repede. Asa sa ii ajute Dumnezeu ei și tot neamului ei împuțit, cati oameni a salvat atâtea zile sa mai aibe. Plus scroafele de asistente care niciodată nu răspund la telefon. Felicitari țiganilor când intra peste scursurile de medici cu săbii și topoare. Unii merita decapitați.

  13. Cataline si Iuliuse,
    Ba, baieti, daca sunteti amestecati in căcatu’ asta, veti iesi in fata precum paduchele in frunte, fara sa va dati seama. Si preamultora nu le va fi mila de voi, din nefericire. Mare grija cu căcatu’ pa scari, se anunta vremuri complexe si cu multe aspecte.

    • Vine unu și îți spune ca el l-a văzut pe Mickey Mouse alergând pe la Victoriei și tu îl crezi. Mai mult, pe oricine care îl întreabă pe ala dacă are o poza sau ceva, îl faci prost ca nu îl crede pe cuvânt.

      Asta faci tu acum împreună cu deputatul lui peste care i-a luat interviul. De ce l-as crede? Nu îl cunosc, nu spune nimic specific care sa ateste ceva, vorbește de niște chestii generale.

      Și în baza aberațiilor pe care le debitează asta, voi săriți nevrotici cu curul în sus ca să faceți revoluție.

      LOL

    • Și încă ceva, o mărturie e fix 0. Dacă eu vin și spun „spitfire e violator în serie” ni are nici o valoare dacă nu poate sa aducă nimeni nimic în sprijin.

      Fițuica de National, ca nu e ziar LOL, în momentul in care cineva face acuzații atât de grave ar trebui sa investigheze și sa vadă ce poate găsi. Ca asta face un ziar. Dar cum asta nu e un ziar ci o fituica, investigații sula.

  14. OMUL ARE DREPTATE…EU AM TRECUT PRIN COSMARUL ASTA…TE SEDEAZA RAU,APOI LA MODUL DISTRACTIV TE INTREABA CUM TE CHEAMA…EVIDENT NU MAI STI,ALTA METODA DISTRACTIVA PENTRU EI E SA TE TINA LEGAT,SA-TI ADUCA MANCAREA SA TI-O PUNA LA DISTANTA(UNDE TU DOAR O VEDEAI)SI SA PRECIZEZE IN FISA CA PACIENTUL NU COOPEREAZA SI NU MANANCA.AM INTELES CA BONUS MI-A BAGAT SI CEVA GAZ CARE NU SE STIE CE E.O DATA,AM AVUT UN PUSEU DE REALITATE(S-A INTAMPLAT NUMAI O DATA-FUSESE VREUNUL MAI MILOS IN ADMINISTRARE DE PSIHOTROPICE) SI AM INTREBAT CUM POT MANCA LEGATA? CU O SILA EVIDENTA M-A DEZLEGAT.AM INTRAT PE PICIOARELE MELE,AM IESIT IN CARUT…ACUM INVAT SA MERG…ATAT DE SEDATA AM FOST,INCAT NICI LA PATRU ZILE DE LA EXTERNARE FAMILIA NU SE INTELEGEA CU MINE…DERAIAM SPRE PLAJI VIRGINE,CUMPARAM ELICOPTER…MA INTREB CUM UNUI MEDIC OARECARE I SE DAU PE MANA NISTE MEDICAMENTE CARE TREBUE ADMINISTRATE SUB SUPRAVEGHERE DE SPECIALITATE?

    \

    \

    • „AM INTRAT PE PICIOARELE MELE,AM IESIT IN CARUT…” … nu te supara ca te intreb, dar de ce te ai dus la spital ??? Cu niste frectii cu carmol, usturoi si post Miercurea si Vinerea nici aspirina nu mai era nevoie sa luati. Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El ca sa nu-L lase singurel … si dati mai departe acest articol sa afle toata lumea acest genocid si sa nu se duca la spital. Stati acasa oameni buni ca va usuca astia plamanii si ficatii.

  15. Am fost operat acum șapte ani în acest spital și cadrele medicale, nu erau prea în regulă cu grija pentru bolnavii in faza de după ce erau aduși din sala de operație.
    La un moment dat, în ziua aceea când am fost
    operat, mi-a reglat așa de grosier perfuzia încât am inceput să mi se facă rău, după ce
    de-abia mă trezisem după vreo 6-7 ore din anestezia generală. A trebuit să alerge soția,
    venită pe la ora 14, să mă vadă cum sunt post-
    operator, la cabinetul asistentelor medicale, să
    le ceară ajutorul, pentru un lucru care intra în obligația expresă a lor. Cred că nu este sufi-
    cientă grijă profesională, în niciun spital din
    Oradea, dacă și acum după ce li s-au mărit așa
    de mult salariile, mai sunt cazuri de mal-praxis
    ori reclamații o mită, și multe încă alte nereguli
    ce sunt endemice in comportamentele corpu-
    lui medical din Oradea. Dacă nu ești un V.I.P. nu ai parte de ce trebuie să beneficiezi legal.
    Sistemul sanitar românesc este încă departe de ce bla-bla-bla-bla-uri, se face în mass-media
    națională.

  16. Respect acestui domn care arată adevărata față a unor spitale. Nu trebuie să fii specialist în medicină pt a observa că tratamentele aplicate sunt criminale.

  17. Cinste ție Cristian Cernat! Poate te faci vinovat că ai „participat” dar, măcar ai avut curajul să vorbești și ți-ai spălat astfel toată vina. La un serviciu, de obicei te supui șefului, ce ști sau ce vezi tu, nu contează. Vina ta nu a fost mare, oricum.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger