AcasăCORONAVIRUSManipulare în raportările Ministerului Sănătății. Pacienții Covid din spitale au, de fapt,...

Manipulare în raportările Ministerului Sănătății. Pacienții Covid din spitale au, de fapt, alte boli

Creșterea numărului de bolnavi Covid din spitale din ultima perioadă, care a stârnit îngrijorare în rândul populației, este, în realitate, o manipulare grosolană. Medicii spun că niciun pacient internat în spital sau la ATI nu are ca principală afecțiune infecția cu Covid, ci cu totul alte boli. În mod absolut bizar, ministrul Alexandru Rafila a transmis că această creștere va mai dura încă două săptămâni, după care cazurile se vor diminua.

Buletinele Covid publicate pe site-ul Ministerului Sănătății au trecut aproape neobservate în acest an. Ceea ce a stârnit îngrijorare și vâlvă a fost o creștere abruptă a numărului de cazuri Covid în luna septembrie. Astfel, de la o medie de 3.000-4.000 pe săptămână, raportările au sărit la 7.000, ajungând la peste 11.000 în săptămâna 11-17 septembrie. Comentând acest aspect, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a precizat că această creștere va mai dura doar două săptămâni pentru ca, ulterior, să intre pe un trend descrescător.

Majorarea numărului de cazuri nu are nicio explicație logică, având în vedere că ea s-a manifestat în sezonul cald. Cu atât mai puțin justificată ar fi o descreștere la intrarea în sezonul rece, când virozele își fac, în mod normal, apariția. Medicii spun însă că în spitale nu se întâmplă nimic alarmant și că pacienții internați care au ieșit pozitiv la testul Covid au alte patologii. Nici cei de la ATI, pe care ministerul insistă să-i împartă între vaccinați și nevaccinați, nu au nicio simptomatologie serioasă de Covid, aceștia suferind de alte boli. De altfel, ultimele variante ale SARS-Cov-2, care au circulat în ultimul an, nu mai provoacă niciun fel de probleme, acestea producând doar răceli simple. ”La noi, în spital, toți pacienții pe care i-am avut cu Covid la ATI nu aveau problematica acestui virus ca element de justificare a internării la terapie intensivă. Pacienții au fost internați la ATI pentru o cu totul altă patologie, care era gravă și necesita terapie intensivă. Faptul că aveau și o simptomatologie ușoară de Covid nu are nicio relevanță”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

Se umflă statisticile

Medicii susțin că în continuare persistă această eroare în care un pacient care se internează cu alte probleme și este depistat și cu virusul Covid, fără simptomatologie sau cu simptomatologie ușoară, este raportat ca internat pentru Covid.

”Ei folosesc aceste metode greșite de raportare pentru a crea o anumită psihoză de masă. Pacient ATI Covid ar fi însemnat să fie în insuficiență respiratorie și să aibă nevoie, de exemplu, de 20 de litri de oxigen, ceea ce nu se întâmplă. Noi nu am mai avut anul acesta cazuri grave de Covid. Dacă ei ar fi prezentat statistica din această perspectivă, toate aceste sperietori pentru populație ar dispărea”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Despre precizările din raportările Ministerului Sănătății referitoare la statusul vaccinal al internaților la ATI și al decedați, medicii spun că este irelevant, deoarece nu există nicio diferență notabilă între vaccinați și nevaccinați, în sensul în care vaccinații să fie avantajați.

”Dacă dai doar date parțiale, fără să spui dacă au existat pacienți care au avut nevoie de oxigen la ATI din cauza Covid, și le mai și folosești ca date statistice, este o bază de date falsă, menită să înfricoșeze populația. Noi am avut o gravidă la terapie intensivă, care ajunsese acolo pentru că suferise o operație de cezariană și avea nevoie de supraveghere la ATI o scurtă perioadă după intervenția chirurgicală. Femeia avea însă o simptomatologie ușoară de Covid și, după testare, a ieșit pozitiv. Astfel, în raportări, ea a apărut că este internată la ATI pentru Covid”, ne-a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Tot la vaccinare se ajunge

Numărul de vaccinări Covid în România a ajuns la vreo 50 pe săptămână, iar autoritățile nu știu ce să facă cu milioanele de doze rămase și cu celelalte milioane de doze contractate. Ministrul Rafila a făcut apel la populație să continue să se vaccineze, nu de alta, dar statul a plătit și va mai plăti bani grei pentru aceste produse. ”Este un vaccin achiziționat la finalul anului trecut special pentru tulpinile mutante. Sigur, poate să producă un grad de protecție în special la persoanele cu comorbidități pentru evitarea formelor grave. Contractul cu producătorul este foarte mare, analizăm posibilitatea ca acest vaccin să se găsescă în farmacii pentru cei care vor să se vaccineze, astfel încât să nu mai producem un prejudiciu bugetului de stat”, a spus Alexandru Rafila.

2.953 afisari

23 COMENTARII

 1. Cioclii vaccinisti fac ce stiu ei mai bine! Mint, fura si masluiesc statisticile, ca sa le pice banul de la mafia pharma.

 2. ,,astfel încât să nu mai producem un prejudiciu bugetului de stat”, – ce marlani, au cumparat milioane de doze doar pentru comisioane, iar acum se intreaba de ce nu baga oamenii otrava de care se moare subit?!

 3. Karry Muliss, inventatorul testului RT-PCR pentru care a primit premiul Nobel, a spus foarte clar în videoclip și videoclipul descărcat de pe YouTube încă îl mai am, că cu testul RT-PCR se poate demonstra orice dar nu poate fi utilizat pentru stabilirea unui diagnostic. Tot distinsul inventator a afirmat în același videoclip că testul RT-PCR nu face diferența între virușii HIV, Covid, gripal și alți retroviruși. Rezultatul depinde de ce dorește operatorul din laborator să demonstreze. Sau mai bine zis ce primește în ordin să demonstreze. Adică vorbim de sofisme medicale aici nu de existențe reale. Nimeni nu a văzut până azi un virus Covid, nici mort, nici viu ci doar niște resturi organice cărora le poți pune ce nume vrei.

 4. Abia acum Rafila merita scuipat, la propriu, dar si din guvern.
  Alaturi de labilul psihic numit bolos, care ne vrea pe toti posesori de carduri bancare, de te gindesti daca, nu cumva , bancile ii umplu buzunarele cu ceva.
  Mai e putin si vom da dreptate celor care vor darimarea acestui guvern, in frunte cu minoritarul fara meserie, originar de la Buzau.
  Jos guvernul Ciolacu !

 5. prosteala asta a fost de la bun inceput . presa a fost mituita la fel ca si doctorii si alte institutii , de asta nu a fost posibila perpetuarea minciunii , prea multa lume a fost implicata , si daca sint doi oameni si nu poti pastra un secret daramite milioane .

 6. deci statistica covid facuta din pix si din tastatura pentru a legitima cea mai mare frauda.
  aha, deci fals si uz de fals.
  falsuri penale in inscrisuri, uz de fals in forma continuata, cu consecinte deosebit de grave prin cheltuieli uriase nejustificate din bugetul statului roman prin ministerul nesanatatii publice si al minciunii.
  adica infiintarea unor scheme financiare pentru fraudarea bugetului de stat si apoi spalare de bani prin achizitii frauduloase de vaccinuri, adica zoaie care multora le-au adus moarte subita, altora miocardite sau le-au distrus sistemul imunitar.
  in sistemul judiciar din România, liniște deplină nimeni nu vede, nu aude, nimeni nu stie nimic.
  inseamna ca ori sunt toti morti, ori toti sunt corupti si lucreaza doar la comanda satanistilor.

 7. s-au comandat si platit 120 000 000 de doze de bor$ la fiola?
  semnatarii contractelor si garantii lor la beciul domnesc, iar averile si conturile confiscate extins.
  pentru un asemenea genocid se primesc cel putin 20 de ani de puscarie. orban, arafat, gheorghita, cercel, voiculesc, catu si toata mafia usr si pnl, la pușcărie!
  impreuna cu mafiotii in halate albe, eroii banului nemuncit, la pârnaie tovarasi!
  circul cu izoletele il mai tineti minte?
  dar pacientii executati cu oxigen in exces si procedurile obligatorii cu medicație criminala trimise direct de la ministerul mortii?
  aveti mintea, inima, mainile si halatele scaldate in sange nevinovat!

 8. Cazurile mai cresc inca 2 saptamani! Deci totul este planificat, cand si cat ‘covid’ este. In realitate covid nu este o boala, este o politica legata de sanitara

 9. mĂI TĂNTĂLĂILOR ! Nu observați că din 2019 nu mai există epidemie de GRIPĂ ? Toți mor de covid.Te calcă tramvaiul. Diagnosticat : DECES COVID.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...