AcasăCORONAVIRUSMai ţineţi minte izoletele în care erau transportaţi bolnavii de Covid-19? Dr....

Mai ţineţi minte izoletele în care erau transportaţi bolnavii de Covid-19? Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit unde au dispărut ele (VIDEO)

beatrice-mahlerMai ţineţi minte izoletele în care erau transportaţi bolnavii de Covid-19? Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit unde au dispărut ele

Izoletele în care erau transportaţi bolnavii de Covid-19 la începutul pandemiei, anul trecut, au dispărut uşor-uşor din peisaj.

Managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Malhler, a explicat de ce nu maie este nevoie de aceste mijloace de deplasare pentru infectaţii cu noul coronavirus.

A fost o metodă de limitare a transmiterii infecției care s-a adoptat în acel moment în care erau foarte puține cazuri și, oarecum, măsurile au fost adoptate pentru o situație de infecție care, speram noi, să poată să fie limitată.

Nu s-a putut! Acum este suficient să purtăm mască și atunci când suntem bolnavi să chemăm ambulanța, să nu ne deplasăm la spital în mijloacele de transport în comun„, a spus dr. Beatrice Mahler la postul Digi 24.

Dr. Mahler: „Formele de COVID-19 pe care le avem ne-au surprins”

Ultimele zile au însemnat o creştere a numărului de cazuri şi, dacă în luna februarie speram că lucrurile vor merge spre bine şi că această primă parte a lunii martie va fi mai liniştită, să ne bucurăm de mărţişor şi de aceste zile de primăvară altfel, din păcate acum numărul de pacienţi, formele pe care le avem, ne-au surprins.

Pe mine, personal, m-a surprins rapiditatea cu care s-a umplut secţia, adică în trei zile practic secţia a fost plină şi asta este extrem de impactant pentru că speram să fie mai bine şi acum trebuie să ne repoziţionăm şi să ne gândim că, încă o perioadă, trebuie să ne reaşezăm în locul în care am fost în tot acest an şi să respectăm regulile„, a mai zis dr. Beatrice Mahler pentru sursa amintită.

 

author avatar
Andrei Ștefan
2.617 afisari

4 COMENTARII

  1. Si totuși, Andrei Ștefan, unde au dispărut ! Din ce spune dna doctor înțelegem DE CE au dispărut, multi doamne da’ prosti, prosti rau de tot !

  2. Izolatele lui pește NU au fost niciodată necesare ci au fost folosite pentru a-și speria pe proști, de parcă ne cotropise ciuma bubonică. Mai crede cineva ce mint marionetele astea vândute, care ar trebui toate spânzurate? Atunci e prost.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger