AcasăCORONAVIRUSLudovic Orban a anunţat momentul în care România va ieşi din Starea...

Ludovic Orban a anunţat momentul în care România va ieşi din Starea de Alertă

Ludovic-OrbanLudovic Orban a anunţat momentul în care România va ieşi din Starea de Alertă

Ţara noastră se află sub Stare de Alertă de aproximativ 9 luni de zile, din cauza pandemiei de Covid-19. Una dintre cele mai importante restricţii din această perioadă o reprezintă limitarea liberei circulaţii, în intervalul 22.00 – 05.00.

Ludovic Orban a declarat, din poziția sa de președinte al Camerei Deputaților, că România va reveni la normal abia când numărul de persoane vaccinate și al celor care au fost infectate „va ajunge la un nivel semnificativ”.

Când se va ajunge la un nivel semnificativ de vaccinare (n.r. vom ieși din starea de alertă), un procent semnificativ, la care se adaugă cei care au avut covid și dobândesc anticorpi. E greu să fac o predicție.

Văd că epidemiologii sunt destul de rezervați în a face predicții, nu doar la noi, ci și la alții.

Cu cât mai mulți oameni respectă normele, cu cât mai mulți oameni sunt vaccinați, cu atât mai repede viața noastră se va apropia de normal„, a declarat Ludovic Orban.

Dan Bittman nu mai suportă Starea de Alertă

Dan Bittman susține că i-au fost încălcate multe drepturi și libertăți cetățenești în Starea de Alertă, motiv pentru care i-a adresat un mesaj unei alte prezențe vocale din peisajul mediatic românesc, avocata Diana Șoșoacă.

Am zis nu mă lua de prost, Orbane, că eu nu am stat cu trabucul în gură la tine în birou și tu mă pui să port mască. Înseamnă că mă minți în față. Du-te acasă.

Cei care au chefuit de ziua lui Orban trebuiau să plece acasă. Eu am ceva cu măsurile care încalcă drepturile mele și ale oamenilor, nu accept regulile disperate și aiurea, numai ca să se facă afaceri.

Eu îmi spun oful pentru că nu mai suport, sunt șomer de 1 an de zile. Nu fac nimic, în martie 2020 a fost ultima cântare Holograf. Restul au fost fițe, așa. Ce fac, mă recalific? Aleg altă meserie?

Până la urmă, despre ce vorbim? Acum, trăim o perioadă în care, dacă cineva vrea să intre peste tine să te ia pe sus, o poate face. Legal. Asta înseamnă starea de urgență sau alertă. Ți-au tăiat drepturi și libertăți.

Să o întrebăm pe doamna Șoșoacă, că e avocat. Orice avocat îți poate explica la câte drepturi ai renunțat când ai spus ”Da” guvernelor„, a mărturisit Dan Bittman.

 

author avatar
Andrei Ștefan
484 afisari

5 COMENTARII

  1. Ati vazut ca e un gen de barbat care divorteaza repede de alt gen de femei?
    Problema e ca femeile respective nu au cunostinte despre arta tacerii care la gheisele japoneze se invata prima.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger