AcasăCORONAVIRUS"Lockdown pentru cei nevaccinaţi!". Vestea, transmisă de o voce autorizată!

„Lockdown pentru cei nevaccinaţi!”. Vestea, transmisă de o voce autorizată!

dr. Octavian Jurma"Lockdown pentru cei nevaccinaţi!". Vestea, transmisă de o voce voce autorizată!

Dr. Octavian Jurma anticipează că se va ajunge la lockdown pentru românii nevaccinaţi, dacă nu cumva trăim deja acele vremuri. Cercetătorul a criticat autorităţile pentru măsurile adoptate în ultima perioadă.

Ce măsuri vede dr. Jurma ca fiind potrivite? O carantină națională și introducerea stării de urgență ar putea încetini răspândirea virusului.

Ne aşteaptă 20.000 de cazuri pe zi?

La această oră, singura măsură care ar putea preveni 20.000 de cazuri pe zi, ar fi o carantină naţională şi inducerea stării de urgenţă, chiar săptămâna aceasta.

Este apelul cercetătorului Octavian Jurma, care a calculat, că la fiecare 7 minute, un român moare de COVID, iar lipsa paturile de la ATI se va regăsi în creşterea numărului de decese. De la 200 pe zi, am putea ajunge la aproximativ 400, în fiecare zi.

Ar trebui să plătim acum cu dobândă relaxarea pe care am acceptat-o cu prea multă uşurinţă în vară. Este consecinţa inevitabilă a măsurilor nesăbuite de relaxare, fără nicio măsură de certificat verde, sau altceva, cum au făcut celelalte ţări din jurul nostru.

Inclusiv acum vedem că se iau măsuri de relaxare în acest val, deci este un dezastru care la stadiul acesta, este un dezastru care este indus deja. Nu mai pot să cred că oamenii ăştia chiar nu îşi dau seama ce fac, eliminând testele.

E ca şi cum ai pune exploziv ca să detonezi sistemul medical. Deja se încearcă un soi de lockdown pentru cei nevacinaţi şi eu sunt unul dintre cei care sunt avocaţii cei mai vocali ai vaccinării şi stimulării vaccinării, dar să treci acum la măsuri care sunt literalmente aproape de violenţă şi să pui toată carantina asta direct pe nevaccinaţi, mi se pare un act foarte agresiv”, a spus dr. Jurma la postul Antena 3.

Urmează o săptămână cumplită

Până acum, mereu aveam testul ca să justificăm că oricine se poate testa dacă nu vrea să se vaccineze. De data aceasta asistăm la nişte măsuri luate în pripă şi în disperare.

O carantină minimă ca să fie funcţională, ar trebui să fie de 30 de zile. În două săptămâni am ieşi din val, în următoarele două săptămâni am fi o curbă descendentă, însă sub protecţia carantinei, vaccinarea ar putea să meargă într-un ritm foarte accelerat, pentru că aceşti oameni pot fi anunţaţi din timp.

Vedeţi că dacă nu vă vaccinaţi, o să aveţi în continuare o carantină foarte dură. Nu poţi să anunţi acum, de pe azi pe mâine, că dacă nu te-ai vaccinat, nu mai poţi să faci nimic în România, când toată vara le-ai promis că o să poată să se distreze până la iarnă”, a mai zis cercetătorul pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
634 afisari

10 COMENTARII

  1. Voce autorizata? Cine l-a autorizat pe asta, ba, tampitule? Voi, ziaricii sclaveți? Cine?

  2. Bai nea Jumara, cit timp vaccinurile nu sint omologate (testate cel putin 3 ani), nu am de gind sa devin cobaiul Big Pharma.
    N-ai decit sa sfirii in untura care ti-a invadat creierul si mai ales sufletul si juramintul d medic.

  3. Ăsta-i complet tîmpit. Ca și nespălatul care îl bagă în seamă, hautorul cu două nume mici.

  4. Bai Jurma, bai indianule koklit din Bukalistanul mioritic, vezi ca nu o sa stea nici un ne-vainat in casa, asta iti garanteaza cei din servicii, care stiu mai multe decat tine, fiecare face ce vrea, si aia e !! Toti sunt pe cont propriu, iar faza cea mai tare e ca vine razboiul, ar trebui sa te bucuri, bai Jurma handikapatule ordinar, ca macar o sa ti se scurme si tie suferinta acuta la capul ala al tau mare si prost, in Iad o sa fii numai in cazan tot timpul, acolo nu o sa mai ai timp sa aberezi aberatiile tale de kakat, ca nimeni nu te va asculta nici acolo, toti o sa rade de tine si acolo !! 🙂 Vine distractia ce amare, bai cercetatorul lui peste prajit, sa vezi ce o sa te prajeasca la fok mucut chiar romanasii tai, bai ametitule sociopat !! Vaxin Macht Frei, dar numai daca bagi minim 3 doze in cap in fiecare an 🙂

  5. Pentru 500 euro pe lună merita sa participi la „resetare” .O să îți vie rindul și ție și copiilor și nepoților.Monstrii senili nu iartă!

  6. Abia asteptam.Ii rugam sa tina vreun an .Lasam vaccinatilor onoarea de a plati impozite si taxe si a face si munca noastra acolo unde lucreaza.Ia sa vedeti cum dispare pandemia cand slugile covidului nu isi vor mai primi banii.Te apuca greata ,nu alta

  7. Domnule Jurma Octavian, atata timp cat nu sunteti in Registrul Medicilor din România Nu Sunteți Medic. Este ilegal sa va impopotonati cu titlul de doctor. Deci SHUT UP!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger