AcasăCORONAVIRUSIsraelul analizează renunțarea la pașapoartele Covid! „N-au nicio logică, sunt inutile!”

Israelul analizează renunțarea la pașapoartele Covid! „N-au nicio logică, sunt inutile!”

israelIsraelul analizează renunțarea la pașapoartele Covid! „N-au nicio logică, sunt inutile!”

Ministrul de Finanțe din Israel cere renunțarea la Green Pass, document acordat persoanelor vaccinate, celor care s-au vindecat de boală sau celor cu un test negativ din ultimele 48 de ore.

Avigdor Liberman consideră că „nu există nicio logică medicală sau epidemiologică în Green Pass”. „Există, totuși, un prejudiciu direct asupra economiei, operațiunilor zilnice și o contribuție deloc nesemnificativă la panica zilnică”, a declarat Liberman, potrivit Times of Israel.

Oficialul a spus că lucrează cu „toate autoritățile” pentru a scăpa de Green Pass și „a menține o rutină de viață normală pentru noi toți”. Israelienilor li se permite accesul în multe facilități publice și private doar cu un permis verde.

Israelul oferă a patra doză de vaccin anti-Covid

Numărul de cazuri grave Covid-19 a crescut, pe măsură ce oficialii se străduiesc să-și recalibreze răspunsul la varianta Omicron, care a provocat un număr uluitor de infecții în ultimele săptămâni, dar mai puține decese decât focarele anterioare.

Ministerul Sănătății a declarat marți că va continua să administreze a patra doză de vaccin israelienilor peste 60 de ani și grupurilor expuse riscului, în ciuda unui studiu publicat luni care a indicat că a patra doză nu oferă suficientă protecție împotriva Omicron.

Datele inițiale au arătat că varianta actuală larg răspândită Omicron este capabilă să ocolească vaccinul în multe cazuri. Dar oficialii din domeniul sănătății au spus că efectul dozei de creștere semnificativă a numărului de anticorpi din sânge ar putea ajuta în continuare la protejarea oamenilor de boli grave.

author avatar
Andreea Vlad
693 afisari

6 COMENTARII

  1. dupa doi ani s-au desteptat si ei , si butoiul cu k kt chireac si altii din 5 in 5 ‘ ne dadeau de urmat , ex , israelului . m-am lamurit si cu ei , au urmat planul bosorogilor octogenari si nonagenari care si-au pierdut mintile , si din pacate conduc guverne corupte ale lumii .

  2. A ha ha, s-a pornit si circul de stat din Isra-Hell, adica la jidanii nazisti !! Bai kakanarilot de jidani dusi cu pluta pe Marea Moarta, bine ca a-ti facut pe cobaii fazani pentru criminalul ala de jidan de Bourla, vedeti ca nazistul ala nici acum nu s-a intepat nici in cap, nici in vene cu serurile lui otrava, asta ca sa vedeti cu ce fel de specimene face afaceri naziste guvernul vostru nazist si korupt !! Bai, acum chiar asteptam sa vedem cum incepeti sa dati coltul cu sutele de cobai vaxxinati in cap in fiecare zi, dar e clar ca media voastra nazista o sa cenzureze tot, ca si pana acum, asa ca distractie placuta in continuare !! Ultimul care ramane ne-intepat sa apese butonul rosu care declanseaza focoasele nucleare tintite spre Iran, sa le trimiteti si lor ceva cadouri de Pasti, sa nu se simta singuri nici ratatii aia fundamentalisti !! Inapoi in kibutz, bai jidanilor, si nu uitati sa stati acasa, si sa salvati vieti !! Ha ha ha 🙂

  3. Este un mister pentru mine de ce au acceptat încălcarea codului de la Gutenberg? Doi ani. Au plătit si vor plăti pentru asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger