AcasăCORONAVIRUSIpoteză cumplită. Virusul SARS-Cov-2 a fost pulverizat în mod repetat, în toate...

Ipoteză cumplită. Virusul SARS-Cov-2 a fost pulverizat în mod repetat, în toate colțurile lumii

Medicii consideră că varianta scăpării accidentale din laborator a virusului SARS-Cov-2 nu se susține. Argumentele în favoarea acestei ipoteze sunt legate de contagiozitatea extrem de scăzută a variantei originale a Covid, astfel că acesta nu avea cum să se răspândească atât de repede în toate colțurile lumii. Mai mult decât atât, având în vedere că s-a admis oficial că SARS-Cov-2 este o armă biologică, și presupusul antidot, care a provocat probleme majore de sănătate, ar fi, de fapt, tot o armă biologică.

Când OMS și Comisia Europeană vorbesc despre pregătiri pentru o viitoare pandemie ne întoarcem, involuntar, la momentul zero. Cum a ajuns un virus fabricat în laborator să provoace o pandemie? Prinși în diversiunea pasării responsabilității de la chinezi, la americani și la francezi, am pierdut esențialul. Și anume că SARS-Cov-2 a fost creat ca armă biologică. Medicii spun însă că răspânirea acestui virus fabricat în laborator nu a fost deloc naturală, ci s-a făcut în mod deliberat și repetat, tocmai pentru a crea imaginea unei  pandemii globale. ”Am mai spus. SARS-Cov-2 este armă biologică, s-a dovedit că a fost produs în scopul de a face rău populației. Mai mult decât atât, după părerea mea, virusul nu a fost eliberat sau scăpat în Wuhan așa, la un pacient zero, care a transmis la pacientul 1,2,3 și-așa mai departe, așa cum s-a gândit toată lumea la un moment dat, ci el a fost transportat și eliberat în fiecare zonă a globului. Iar în fiecare zonă, și țară, poate chiar la nivel de țară în fiecare regiune, virusul a fost eliberat în mod intenționat și în mod repetat. Este o ipoteză pe care o avansez pe baza comparării vitezei de răspândire a virusului în varianta Alfa, cea originală. S-a văzut foarte clar și noi am avut nenumărate cazuri în care s-au prezentat soț și soție și doar unul dintre ei avea simptomatologie Covid, iar celălalt era testat negativ. Ce înseamnă acest lucru? Că nivelul de contagiozitate era extrem de scăzut, deci mult, mult sub nivelul declarat”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

A doua armă biologică

Faptul că am asistat la o înmulțire a numărului de cazuri vine să susțină ipoteza introducerii virusului în mod repetat în diferite comunități și pe cât posibil simultan, pe tot mapamondul, astfel încât să se simuleze o viteză de transmitere mult mai mare decât era în realitate, ne mai spune dr. Oana Mihaela Secară. ”Iar antidotul s-a dovedit a fi a doua armă biologică pe care au folosit-o, sub denumirea de vaccin, deși nu are calități nici de prevenție sau de altceva. Iar de efecte adverse nici nu se poate vorbi, pentru că, fiind armă biologică, are efectele unei arme biologice. Faptul că autoritățile europene continuă să nege acest lucru nu ajută deloc, pentru că se pierde din credibilitate. În acest moment chiar și persoanele care nu au pregătire în domeniul medical și observă ce se întâmplă cu cei care au primit ARN mesager, fie că este un atac pe sistemul imunitar, fie că persoana a dezvoltat diferite patologii la scurt timp după vaccinare, fie că au murit membri ai diferitelor familii sau sunt grav bolnavi. Chiar și cei care s-au vaccinat vin și spun că au făcut o mare greșeală, pentru că văd ce probleme de sănătate au”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că populația nu este, așa cum cred autoritățile, în totalitate ignorantă, și că oamenii au un discernământ, un bun simț și o intuiție și sesizează contradicțiile între ceea ce se întâmplă în realitate și ceea ce se spune.

Lumea medicală știe

Deși în România nu există nicio raportare a efectelor adverse, nu există nicio statistică, medicii observă direct ceea ce se întâmplă cu personalul din spitale, care a fost obligat, într-o anumită măsură, să accepte acest produs și care s-a vaccinat într-o proporție semnficiativ mai mare față de populația generală. ”Aici se vede că a crescut frecvența neoplasmelor, a crescut frecvența diferitelor afecțiuni cauzate de tulburări de coagulare, cum ar fi infarctul sau accidentul vascular, și a crescut frecvența bolilor autoimune. Deși neoficial, sunt foarte multe departamente în spitalele din țară unde personalul medical discută și face observații foarte clare cu privire la patologiile care se prezintă pe sectorul respectiv, făcând legătura cu vaccinul anti-Covid. Cancere care evoluează rapid, fără a putea fi aproape deloc influențate de terapiile pe care le folosim, ceea ce în trecut nu se întâmpla, pentru că puteam cât de cât să încetinim evoluția bolii sau să creștem rata de supraviețuire la 5 ani, la 10 ani. Acum nu mai avem această posibilitate în multe situații, adică devin cazuri foarte grave de la început și la persoane din ce în ce mai tinere”, a mai afirmat dr. Oana Mihaela Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
7.059 afisari

122 COMENTARII

 1. Așa nu ne pasă…
  Sunt prea mulți hominizi pe planetă.
  Cumva trebuie răriți. S-a încercat cu sarscovu, nu a ținut… Acum se încearcă cu rezbelul.

 2. Este logic , apareau „valuri” si la 40 de grade ! Orice virus respirator traieste pina la 23 de grade maxim . Nici in ziua de azi nu a fost lamurita biologia covid ului . Greu de crezut ca totul a fost „natural’.

  • Nu este problema, ne adaptam!!!!
   TINETI MINTE:AVEM SI NOI ASTIA SIMPLII,SUPUSII,ACCES LA UN 70% DIN GADGETURILE SI SOFTURILE LA CARE AU ACCES SERVICIILE
   Nu am cum sa dau detalii aici,puneti-va mintea la contributie,nu este greu.
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!La PROPAGANDA MINCINOASA se raspunde cu PROPAGANDA ADEVARATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   AAAAAA si nu uitati,mai ales dupa modificarea ultimilor legi:INAINTE SA POSTATI ASIGURATI-VA CA V-ATI ASCUNS IP-URILE,folositi VPN-uri,conexiuni Proxy,sau cel mai simplu instalati-va BROWSERUL TOR care face totul pentru voi simplu de tot.
   Cine se descurca mai greu cu tehnologia gasiti toate informatiile pe YOUTUBE cum se face de la A la Z.
   Succes!!!!!!!!!

 3. Bioterorism. Cine este la origine?
  Asa zisii conspirationisti au avut dreptate.
  Teoria conspirației este din nou confirmata ca realitate si nu doar conspiratie.

 4. Știm de mult ca așa au procedat :)))
  Doar nu suntem naivi! Dădeau cu virusul și la metrou la noi și pe Otopeni și in alte spații

 5. Nu vi se pare ciudat cum cei care se considera elita, cei mai educati dintre cei mai educati, adica doctorii s-au vaccinat ca oile. Ce spune asta despre discernamintul lor? Au demonstrat ca asa-zisa lor educatie e zero.

 6. Virusul Covid 19 a fost fabricat de criminalii Na. tO in laboratoarele din Ucraina cu finantarea si tehnologie din Amerlicca ,Cannada,Franta si Anglia ,un mare genocit comis de mari le democrati din lume sub coma a Diavolului drogat ,criminal ,pedofil si transgender amerllocc

  • Marco Silva, citindu-ti comemtariile imbecile inteleg ca unii au afectat creierul dar nu s-a intamplat acum ci de la nasterea lor din parinti analfabeti, betivi, lenesi, care fac degeaba umbra pamantului.Ce bine era daca Covid 19 ii alegea pe acestia si scapa lumea de cretini ca voi.

 7. Virusul COVID-19 este un virus de doi bani care are , conform datelor oficiale, o mortalitate de 2%. Daca ar fi fost arma biologica, ar fi avut o mortalitate de 98% si s-ar fi umplut strazile cu morti. Nu a fost nici pandemie si n-a fost vorba nici de arme biologice pina la aparitia vaccinului.

  • Nu ai inteles nimic, asta cu rahatul asta de virus nu a fost decat un experiment sa vadă cum raspund oile. Sunt ascultătoarea? Se revolta? La următoarea pandemie, batem pariu ca sare de 10-12/100 mortalitate? Si ia vine repede, 2024

  • Nicaieri nu scria de mortalitate de 2% (in primul an a fost 0,026%), ti se dadeau numai cifre in valoare absoluta – „inca 1000 de infectati, inca 120 de crapatzi”. E procedura standard de operare pentru a crea panica.

 8. Cei care comentati aici unteti sanatosi mintal ? Sau efectul comentariilor imbecile se datoreaza altor cauze ?

  • Daca nu esti bolnav mintal nu raspunzi altor bolnavi.
   Intrebare de baraj, futca proasta si fatata la betie: in contextul de mai sus, care e diferenta dintre mintal si mental?

 9. Nimeni nu vrea sa recunoasca ca ne-am luat teapa cei care ne-am vaccinat si asta e , maine daca vine din nou arahat lumea se va vaccina pt ca nu-i asa trebuie sa credem sursele oficilae!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ha ha ha popor de sclavi si de prosti

 10. Oile isi merita soarta, sa creada in continuare orbeste in stiinta, media, ministrii, mai rarim turmele!
  Au halit-o, a tremurat lana pe ei si s-au dus ca slavii la vaccinare, sper sa se vaccineze in continuare, inclusiv pentru gripele sezoniere, au doze suficiente.
  Bhheeeeee MMMMHHEEEEEEEEE!!!!!

  Tineti minte erbivoarelor: A NU AVEA SIMPTOME ESTE UNUL DINTRE SIMPTOME SI A NU FI INFECTAT ESTE DOVADA INFECTIEI !!!!!!

  • @ pt. toate gastele si oile vaccinate

   Lesinatilor o sa crapati voi 100% mai devreme decat trebuia si o meritati nulitatilor, din cauza voastra era sa se impuna obligativitatea, noroc ca in romania rata de vaccinare oficiala arata o minoritate de 41.8% din total iar neoficial scazand vaccinarile la borcane si chiuvete se preconizeaza un total de maxim 26% de gaste si oi docile si vaccinate.
   Sursa oficiala fiind chiar cea a guvernului postata pe: https://covid19.datelazi.ro/

   Asa ca marsh in mortii vostrii mai repede, TCI TAC lesinatilor TIC TAC !!!!

 11. Și de ce mai sunt liberi toți cei care au facut propaganda sau su obligat oamenii sa se vaxxineze și dacă e precedent pt ei nuremberg de ce nu ajung acolo??

 12. De ce nu va inghesuiti la vaccinare, bovinelor? Mai bagati niste boostere daca vaccinurile sint atit de sigure si eficiente!

 13. garoi borât, tu ai spus primul , după care ai semnat „Motanu”.
  marș ți gane în piz da ma-tii, futu-ți anafura și închinarea ma-tii !!!

 14. Cioclii vaccinisti crapa subit pe capete tocmai de la vaccinul sigur si eficient pe care il promovau cu nerusinare! Nu exista pedeapsa mai buna!

 15. Agenții de influenta ruSSi arunca elucubrații pe mizeria numita „antinational”, iar betivi analfabeti functional, frustrati de mizeria in care traiesc, le iau de bune. Asa se cred ei importanți. Viermi….

 16. S-a vazut cit de „educati” sint medicii romani, ca asta fac de fiecare data, ne scot ochii cu „educatia” lor aleasa. S-au vindut toti pentru doi lei si au promovat vaccinul asta criminal, desi stiau ca e mai periculos decit boala. Nu mai zic de faptul ca au omorit cu zile pacientii in spitale cu protocoalele lor criminale. „Educatia” lor aleasa nu le-a permis sa isi dea seama ca oamenii vor muri daca baga oxigen in ei cu tona.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri