AcasăCORONAVIRUSIohannis, după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Este o procedură simplă, nu doare....

Iohannis, după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Este o procedură simplă, nu doare. Recomand tuturor vaccinarea” (VIDEO)

Klaus IohannisIohannis, după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Este o procedură simplă, nu doare. Recomand tuturor vaccinarea” (VIDEO) / captură

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Întrebat de jurnaliști de ce nu s-a vaccinat până acum, președintele a răspuns: „Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost mesajul greșit”.

După ce a primit vaccinul împotriva COVID-19, șeful statului a stat 15 minute sub supravegherea medicilor, după care a părăsit centrul de vaccinare, nu înainte de a-i îndemna pe români să se vaccineze.

Klaus Iohannis a spus că este o procedură simplă, nu doare, că vaccinul este sigur, eficient.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie”, a afirmat preşedintele la plecarea de la Spitalul Militar Central, unde s-a vaccinat.

Iohannis s-a vaccinat vineri, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Etapa a ll-a a vaccinării anti-COVID începe vineri, urmând să fie vaccinaţi cei de peste 65 de ani, cei cu boli cronice şi lucrătorii din domeniile considerate esenţiale.

author avatar
Andreea Vlad