AcasăCORONAVIRUSIoan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, a ajuns în stare...

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, a ajuns în stare critică la spital! E „pozitiv” cu COVID-19

Ioan NiculaeIoan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, a ajuns în stare critică la spital! E "pozitiv" cu COVID-19

Ioan Niculae, patronul de la Astra Giurgiu şi, în acelaşi timp, unul dintre cei mai bogaţi români, a ajuns în stare critică la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, după ce a fost testat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire pe care le are Ioan Niculae, om de afaceri care în iulie a împlinit 66 de ani.

Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, ne-a precizat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat, a mai scris ziarul Gândul.

Ioan Niculae a condus vreme de ani de zile topurile ca cel mai bogat om de afaceri din România.

COVID-19 face în continuare ravagii în România: sâmbătă, alte 8.134 de cazuri noi

În ultimele 24 de ore au fost 8.134 de cazuri noi de COVID-19, din 33.021 teste efectuate. Alți 161 de români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt internați 1.249 de pacienți.

Până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), transmite Grupul de Informare Strategică.

335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Andrei Ștefan
868 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger