AcasăCORONAVIRUSInventatorul vaccinului Pfizer aruncă BOMBA! Ce ştiam, până acum, despre serul lor...

Inventatorul vaccinului Pfizer aruncă BOMBA! Ce ştiam, până acum, despre serul lor este greşit!

pfizer-vaccin-guvernul-romanieiInventatorul vaccinului Pfizer aruncă BOMBA! Ce ştiam, până acum, despre serul lor este greşit!

Ugur Sahin, cofondator al companiei farmaceutice germane BioNTech, care a ajutat la dezvoltarea vaccinului Pfizer împotrriva noului coronavirus a venit cu noi detalii legate de serul lor.

Ce ştiam noi, până acum, despre aces vaccin? Că sunt necesare 2 doze pentru protecţia contra bolii Covid-19.

Dar Ugur Sahin atenţionează de această dată că, după trecerea a între nouă luni şi un an, este nevoie de administrarea unei a treia doze de vaccin, pentru a garanta menţinerea unei imunităţi maxime.

Ugur Sahin s-a arătat, de asemenea, precaut referitor la liberalizarea restricţiilor pentru cei vaccinaţi. Este clar că acest lucru va avea loc, deoarece „toţi ne dorim să revenim la normalitate”, dar trebuie să evităm să facem „discriminare” între cei vaccinaţi şi cei care încă nu au avut acces la vaccin, a subliniat oficialul BioNTech.

Vaccinul Pfizer, eficient contra tulpinii indiene?

Cofondatorul BioNTech, Ugur Sahin, și-a exprimat încrederea că vaccinul pe care compania sa l-a dezvoltat împreună cu Pfizer funcționează împotriva variantei indiene a coronavirusului.

Încă testăm varianta indiană, dar varianta indiană are mutații pentru care am testat deja și pentru care vaccinul nostru funcționează, așa că sunt încrezător„, a spus Ugur Sahin.

Vaccinul este făcut inteligent și sunt convins că va rezista acestei mutații. Dacă trebuie să îl facem mai bun, o vom face, așa că nu sunt îngrijorat„, a adăugat el.

author avatar
Andrei Ștefan
2.820 afisari

14 COMENTARII

  1. Deci țiganul rîde de prostime pe față. Dozele de pînă acum sunt bune dar dacă o vei lua pe a treia va fi și mai bine. La a patra va fi extrem de bine, la a cincea va fi nemaipomenit de bine…..

  2. las ca vine tatuca Putin si cucereste tot iar pu lim ea o sa-l primeasca cu bratele deschise si asta numai din cauza te m be lis mului guvernantilor de aici si de peste ocean care si-au batut joc de concepte bine fundamente precum democratie, drepturi si libertati PERSONALE, separarea puterilor in stat (de-adevarate-lea nu kk tul asta securistoid de la noi), corectitudine dreptate lege si ordine

  3. Acest Ugur Sahin este născut în Turcia dar trăiește în Germania. Și în timp ce otomanii lui sunt vaccinați cu Sputnik V, noi creștinii suntem vaccinați cu mizeria lui de Pfizer care modifica celula și ADN-ul uman. Asta face oculta occidentala, își bate joc de creștini. Daniel tace ca rahatul în iarba iar perversul ala catolic cere sa ne vaccinam, în numele cui, al lui Hristos? cu un vaccin ce conține celule de copii avortati? Deci nici Biserica Creștină nu ne ajuta sa scăpăm de vaccinare.
    #Anonimule acum ar fi mai bine dacă ar venii Putin decât cu lacheii ăștia ai ocultei. Dar nu vine ca nu-i trebuie 20 mil de romani flamanzi pe cap și cu o datorie de 120 mld EUR. Dacă Rusia pune mana pe bogățiile unei părți din Artica și va pune, ne vom ruga noi de Putin sa ne primească în Federația Rusa. Nu credeți? Așteptați puțin sa va ceara bogații înapoi împrumuturile și ce a fost pe timpul lui Ceașcă în ultimii 10 ani de zile, când plăteam 10 mld de dolari, o sa vi sa para distracție curata, asta dacă ați trăit acele timpuri.

  4. „varianta indiană are mutații pentru care am testat deja”: ceee maaaa??? Cum adica au testat DEJA??? Pai „varianta indiana” nu a aparut in mod natural? De unde au avut-o ei inainte pt testare???

  5. Bai astia de la National, voi sunteti chiar tampiti, faceti publicitate gratis probabil, la ce nu va pricepe deloc! Vaccinurile acestea sunt o vrajeala, ce trebuie un vaccin care sa activeze sistemul imunitar, cand acesta este activat de virus1 Si daca sistemul imunitar nu e activat de virus, nu v-a fi activat nici de vaccin! Asta presupunand ca vaccinuriel anti+covid+19 au vrei eficienta, dar niciun studiu nu a demonstrat eficienta lor, asa ca se poate spune ca in cel mai bun cay sunt niste vrajeli, iar in cel mai rau cay sunt create in scopuri distructive!

  6. Bai astia de la National, voi sunteti chiar tampiti, faceti publicitate gratis probabil, la ce nu va pricepeti deloc! Vaccinurile acestea sunt o vrajeala, ce trebuie un vaccin care sa activeze sistemul imunitar, cand acesta este activat de virus! Si daca sistemul imunitar nu e activat de virus, nu v-a fi activat nici de vaccin! Asta presupunand ca vaccinurile anti-covid-19 au vreo eficienta, dar niciun studiu nu a demonstrat eficienta lor, asa ca se poate spune ca in cel mai bun caz sunt niste vrajeli, iar in cel mai rau caz sunt create in scopuri distructive!

  7. Trebuia sa spună ungurul de la început ăstora care le administrează acum pe bani grei secretele lui, deci a pus la baza minciuna ca și criminali de la oms!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger