AcasăCORONAVIRUSÎnchisoarea Covid: amendă de 5000 de lire pentru englezii care caută vacanțe...

Închisoarea Covid: amendă de 5000 de lire pentru englezii care caută vacanțe în străinătate

Călătorii din Anglia se vor confrunta cu amenzi de 5.000 de lire sterline (6.900 dolari) în noua legislație mai dură la frontiere, concepută pentru a descuraja deplasările neesențiale și a baricada națiunea împotriva infecțiilor Covid-19.

Știrea a fost o dezamăgire pentru milioane de oameni care sperau la o relaxare a restricțiilor în sezonul estival și a dus la scăderea cu 4% a cotaţiilor bursiere ale operatorilor EasyJet, British Airways, Jet2 sau TUI. Vacanţele în străinătate sunt în prezent interzise în întreg Regatul Unit – Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord. Guvernul condus de Boris Johnson intenţionează în continuare să revizuiască în aprilie condiţiile pentru călătoriile în străinătate şi este posibil să le permită din 17 mai, dar amenzile au fost prevăzute în legislaţie în caz că nu va fi posibilă relaxarea restricţiilor, a declarat ministrul sănătăţii, Matt Hancock. El a precizat că un raport guvernamental privind călătoriile, care urmează să fie prezentat în 12 aprilie, se va referi şi la problema deplasărilor din alte motive decât cele turistice, cum ar fi munca sau studiile. Nu putem estima încă nici măcar un termen până la care guvernul va decide – într-un fel sau altul – în privinţa vacanţelor, a adăugat Hancock.Cu noi restricții și cazuri Covid în Europa, speranțele deschiderii turismului international în luna mai au scăzut drastic în ultimele zile, în timp ce companiile aeriene europene şi sectorul turistic se pregătesc să piardă încă un sezon estival, după cel din 2020.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
542 afisari

2 COMENTARII

  1. Oitelor dusi cu pluta din nUk-istan, ce a-ti crezut, ca astia va dau inapoi liberatile furate ? 🙂 A ha ha, ce teapa v-ati luat, de acum sunteti cu adevarat sclavi, plus in afara de asta a-ti devenit benevol o natie de cobai, voi si jidanii aia idioti utili, sa va iasa pe nas, ceakanailor ce sunteti !! 🙂 Vacanta o sa fie pentru voi cand i se scoala la Boris !! 🙂 Adica la anul, si la multi ani, sclavilor de mintea dusa, acum sa vedeti voi sinucideri in masa, natie de betivani ce sunteti !! 🙂 Multumiti-le la musulmanii si negrii de nisip ce i-au importat tradatorii vostrii de conducatori, ii meritati, sa va spalati pe cap cu ei !! 🙂

  2. lumea a treia e mai inteleigenta se vede traba ca nu au ajuns chiar la asa restrictii de viata pt om!!!!!!!!!!!charles mai poate veni la viscri??????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger