AcasăCORONAVIRUSÎncepe Marea Decontare: Big Pharma plătește pentru decesele provocate de vaccinarea anti-Covid!

Începe Marea Decontare: Big Pharma plătește pentru decesele provocate de vaccinarea anti-Covid!

Fake-news? Și-ar dori unii, dar nu, e știre „curată” și verificată chiar de cerberii de la BBC! Cel mai important trust media din Marea Britanie a îngrămădit într-un colț al site-ului informația că gigantul farmaceutic AstraZeneca a fost obligat să plătească despăgubiri după ce o persoană a murit în urma vaccinării cu serul anti-Covid. Așadar, începe Marea Decontare pentru Big Pharma.

Deocamdată, primele semnale vin din Occident, acolo unde judecători competenți și intangibili n-au rămas indiferenți la dramele provocate de experimentul numit „vaccinare în masă și la repezeală împotriva Covid-19”.

În mod cert tăvălugul justițiar se va prăvăli peste toată Europa și va cuprinde și România. Chiar dacă (și) la noi puterea Big Pharma atinge inclusiv sferele puterii politice, încă mai există avocați care au curajul să-și asume astfel de bătălii, în numele unei dreptăți cerute cu lacrimi de rudele îndoliate.

Cine este Vikki Spit

Vikki Spit (38 de ani) este o cunoscută cântăreață de muzică rock din Marea Britanie. Ea a devenit prima persoană din lume despăgubită pentru un deces cauzat de vaccinul anti-Covid. Partenerul artistei, rockerul Zion, din Alston, regiunea Cumbria, a murit după ce s-a imunizat cu serul (experimental) produs de AstraZeneca.

Imediat după ce a fost vaccinat, Zion s-a simțit rău și în mai puțin de 8 zile a decedat.

În urma procesului, compania AstraZeneca, unul dintre cei mai mari jucători din industria farmaceutică, a fost obligată să achite despăgubiri în valoare de 120.000 de euro. Totuși, Vikki Spit consideră suma mult prea mică și afirmă că a pierdut până la 300.000 de euro în urma decesului partenerului de viață.

Schema de despăgubire, după legi din 1979

Nemulțumită de suma pe care magistrații i-au oferit, cântăreața anunță că va contesta decizia. Ea susține că schema după care se acordă despăgubiri pentru situații de acest gen este depășită de realitate, datând din 1979. Chiar dacă a primit suma maximă de despăgubire trecută în această schemă, Spit este de părere că magistrații trebuie să țină cont de evoluția în timp a costului vieții și mai ales de inflația din prezent, mult superioară celei de la 1979.

Ea solicită acum Guvernului Johnson să mărească plata maximă pentru a reflecta în mod fidel pierderea câștigurilor pe care o persoană în vârstă de 40 de ani le-ar fi obținut înainte de pensionare.

În Regatul Unit, plățile pentru daunele cauzate de vaccinare sunt disponibile oricărei persoane ajunse în invaliditate ca urmare a vaccinării, iar oamenii pot aplica și în numele rudelor decedate. Schema oferă sume unice, fără taxe, de până la 120.000 de euro.

Pe 13 mai 2021, a doua zi după ce s-a vaccinat, rockerul Sion a acuzat dureri de cap „chinuitoare”. Paramedicii chemați de cei doi le-au spus că bărbatul are o migrenă mai puternică. Șase zile mai târziu, el murea în Royal Victoria Hospital, din Newcastle, iar pe certificatul de deces doctorii au confirmat că moartea a survenit din cauza complicațiilor apărute în urma vaccinării anti-Covid.

În urma unui proces lung și chinuitor și abia după intervenția NHS Business Services Authority (administratorii schemei de compensare din Newcastle), la 17 iunie s-a dat un verdict definitiv în acest dosar. „Sunt încă frântă de pierderea bruscă a partenerului meu. Dincolo de această traumă emoțională, m-am confruntat și cu dificultăți financiare ca urmare a pierderii contribuției sale la finanțele gospodăriei noastre. Nu există un ajutor financiar adecvat din partea Guvernului pentru a-i sprijini pe cei care și-au pierdut familia din cauza vaccinului, trebuie făcut ceva!”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.729 afisari

8 COMENTARII

  1. E adevarat, doar criteriile pentru a fi eligibil sant foarte stricte. Probabil si banii astia se vor duce mai mult spre anumite clase decat dupa ‘merit’

  2. Vaccinul este un genocit mai periculos decit virusul covid 19 fabricat de NATO in Ucraina

  3. Deci…. „Marea decontare” e doar un caz singular pt ca pe certificatul de deces s-a reusit trecerea diagnosticului…. sa vedem la cei care au murit din alte cauze aparente cum vor dovedi…
    Primul lucru ar fi sa il inchida pe Arahat….
    Pare doar „capul lui Motoc”

  4. Probabil ca a fost cheag de sange in creier. Dar cum ramane cu semnatura data de cobai la “vaccinare” cu care isi asuma raspunderea si care absolva companiile farmaceutice de orice pretentie? Nu mai este valabila? Se vorbea ca big pharma a semnat contracte cu statele in care urmau sa injecteze serurile astfel incat statele si ni big pharma urmau sa plateasca despagubiri daca ar fi fost cazul. Pana la urma cum stau lucrurile?

  5. Doar pe arafat?, Mahler, chiriches, rujatul și mulți alți politicieni și jurnaliști printre care curea, Chiriac… Și mulți altii, care au provocat și, au dat ca sigur acest ser experimental, ei n, ar trebuii oare

  6. La noi, in toate certificatele de deces scrie la cauze, ” stop cardio respirator”, ori ne scriindu-se adevaratul diagnostic, nu poti solicita nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger