AcasăCORONAVIRUSIncendiu la cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume! Producția de...

Incendiu la cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume! Producția de doze antiCovid, în pericol! (VIDEO)

incendiuIncendiu la cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume! Producția de doze antiCovid, în pericol! (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India, cel mai mare producător de vaccinuri din lume. Din fericire, producția de vaccinuri COVID-19 nu a fost afectată, transmit posturile locale de televiziune, care citează reprezentanți ai fabricii.

Canalele de televiziune indiene au arătat imagini cu un nor imens de fum cenuşiu deasupra clădirii Serum Institute, situat în oraşul Pune, unde sunt produse în prezent milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, Covishield, dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford.

Incendiul a izbucnit la un sit în construcţie, departe de instalaţiile de fabricare a vaccinurilor. Așadar, vaccinurile nu au fost compromise, susține CEO-ul Institutului într-o postare pe Twitter.

„Unitatea de producţie a vaccinurilor nu este afectată şi acest lucru nu va afecta procesul de fabricaţie”, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul Serum Intitute din India, care a adăugat că incendiul a izbucnit într-o nouă fabrică în construcţie.

Mai multe mașini de pompieri dar și de poliție s-au deplasat la locul incendiului, pentru a stinge focul. Deocamdată, nu sunt date despre eventuale victime.

author avatar
Andreea Vlad
522 afisari

3 COMENTARII

  1. Avem nevoie de doze anti – PROSTIE, nu anti – Covid. Din Covid îți mai revii, din PROSTIE, niciodată. Teroriștilor! Propagandiștilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger