AcasăCORONAVIRUSÎncă o reacție adversă severă după vaccinarea antiCovid. Ce a pățit un...

Încă o reacție adversă severă după vaccinarea antiCovid. Ce a pățit un medic din Cluj – VIDEO

Încă o reacție adversă severă după vaccinarea antiCovid. Ce a pățit un medic din Cluj - VIDEO (sursa foto: facebook/Ministerul Sănătății)

La o zi după ce se aflase cu ce reacție adversă se confruntase o tânără din Vâlcea, medic de profesie, după ce a fost vaccinată cu a doua doză de ser împotriva COVID-19 (VEZI AICI), a ajuns la urechile opiniei publice informația că un medic rezident din Cluj a avut, la rândul său, ceva emoții, după imunizarea antiCovid.

Bărbatul a povestit că prima doză de vaccin împotriva COVID-19 i-a fost administrată pe 7 ianuarie, și că nu au fost probleme după ce a așteptat cele 15 minute la triaj, pentru a se supraveghea eventuale reacții adverse, pas care s-a stabilit că trebuie parcurs în cazul fiecărei persoane imunizate antiCovid în cadrul campaniei de vaccinare începute în România încă din 27 decembrie anul trecut.

”Nu am putut să mă mişc”

”Am fost trimis acasă, nu am avut absolut nimic, până în momentul în care m-am pus în pat să dorm două ore. (…) În momentul în care m-am trezit, deja mă simțeam foarte, foarte moleșit, cu cefalee, dureri musculare, stare de greață, amețeală, iar noaptea, când m-am trezit, nu am putut să mă mişc, a fost ca o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care a fost și administrată prima doză”, a relatat bărbatul, la România TV.

Totodată, medicul rezident a menționat și faptul că a mers la centrul de vaccinare și a povestit prin ce a trecut, dar și ce i s-a spus. ”A doua zi, în momentul în care m-am dus înapoi la centrul de vaccinare și am specificat reacțiile adverse pe care le-a m avut mi s-a spus că este o reacție normală”, a precizat bărbatul.

312 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sigur că da. Și dacă nu mai mișca deloc, adică dădea colțul, tot o reacție normală se numea. Numai cîrcotașii contestă vaccinul EXPERIMENTAL miraculos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger