Cauta

Imunizarea prin Covid, desființată de autorități. Vaccinul este mai bun!

Valeriu Gheorghiță, disperat să-i convingă pe români să se vaccineze

Ieșirea șocantă a lui Valeriu Gheorghiță, care a transmis că tot mai multe studii (?) arată că imunitatea prin vaccinare este mai bună decât cea dată de trecerea prin Covid, este oarecum de înțeles, având în vedere surplusul de aproape 500.000 de doze de vaccin. Disperarea autorităților este atât de mare încât au început chiar să umfle cifrele zilnice ale vaccinaților, într-o singură zi majorându-i, din condei, cu 30.000.

Informațiile oficiale de pe Platforma de vaccinare, unde sunt îndemnați românii să se documenteze, ca să nu cadă pradă fake-news-urilor, au început să dea rateuri. Astfel, din data de 26 Aprilie până în 27 aprilie s-au vaccinat, de fapt, cu 30.000 de oameni mai puțini. Luând în calcul și precizarea făcută pe raportările zilnice, că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare, tot se dau socotelile peste cap. Și asta pentru că, în perioada 20 aprilie-27 aprilie, numărul total al vaccinaților, cu prima sau cu a doua doză, este de 471.701. Însă, cifrele imunizărilor zilnice între 20 și 27 aprilie dau un total de 690.678, deci o diferență de peste 220.000 de vaccinări care nu există. Dacă nu ar fi atât de grav, am putea invoca nepriceperea la matematică a experților aleși pe sprânceană de Guvern, însă vorbim aici de sute de mii de doze lipsă. Umflarea cifrelor ar putea fi și o componentă a strategiei de influențare a maselor, coroborată și cu dorința de a-i satisface premierului cifra cerută, de 100.000 de imunizați pe zi. Când de fapt media ar fi undeva, la 50.000 de vaccinări pe zi.

Care studii?

Colonelul Valeriu Gheorghiță a informat populația, la începutul acestei săptămâni, că tot mai multe studii au arătat că imunitatea dobândită prin vaccinare e mai bună decât cea naturală, obținută la trecerea prin Covid.  ”Sunt din ce în ce mai multe studii care arată că există diferenţe notabile între răspunsul imun după vaccinare şi răspunsul imun după infecţia naturală, în sensul în care după vaccinare apar anticorpi direcţionaţi împotriva acelui fragment din proteina Spike a virusului care se lipeşte de receptori, or acest lucru nu se întâmplă într-un procent mare după boala naturală, tocmai de aceea există acest risc de reinfecţie şi tocmai de aceea este important să ne vaccinăm, tocmai pentru că nivelul de protecţie este mult mai mare decât după boala naturală”, a afirmat col. Valeriu Gheorghiță. Evident fără să precizeze care studii, deși informația aruncată în spațiu public este explozivă. Informație contrazisă flagrant de faptul că numărul de persoane care au trecut prin boală și s-au reinfectat este absolut insignifiant la nivel mondial și aproape inexistent în România.

Peste 25.000 de imuni vaccinați, loviți de Covid

Același Valeriu Gheorghiță a anunțat, tot la începutul săptămânii, că 25.178 de români au făcut Covid după vaccinare. Dintre imunizații infectați cu SARS-Cov-2, 3.862 de persoane se vaccinaseră anti-Covid şi cu a doua doză. ”În ceea ce priveşte mediana timpului de la administrarea primei doze şi până la confirmarea infecţiei cu SARS-CoV-2, aceasta a fost de 11 zile. Practic, în prima parte, până la apariţia anticorpilor, până la momentul în care cresc anticorpii protectori, ceea ce înseamnă că era o fereastră vulnerabilă, în care persoana respectivă nu era protejată din punct de vedere imunologic”, a explicat șeful Centrului Național de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Ultimele stiri

  • Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj
  • Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard, mincinosule!”
  • Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”
  • Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București
  • România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”
  • Credem că acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevăzut criza din 2008 vine cu veşti şi mai proaste decât în urmă cu 16 ani
  • De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul public
  • Polițiștii locali ies în stradă, miercuri, să protesteze în fața Guvernului. Lista revendicărilor sindicaliștilor
  • Exit mobile version