AcasăCORONAVIRUS”HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!”. Momentul, postat pe RO Vaccinare - VIDEO

”HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!”. Momentul, postat pe RO Vaccinare – VIDEO

Dorian Popa s-a vaccinat împotriva COVID. Momentul filmat, postat pe RO Vaccinare - VIDEO(captură video)

Dorian Popa face parte din rândul românilor care s-au imunizat contra noului coronavirus. Momentul a fost postat și pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

”HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!” – sună mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, alături de o filmare ce surprinde momentul derulării procedurii de imunizare.

Jovial, ca de obicei, dar recunoscând, înainte de a fi vaccinat, că a avut ceva emoții, cântărețul s-a lăsat înțepat în brațul drept. Și a lăudat-o pe asistentă, spunându-i că a avut o mână ușoară.

De altfel, până să fie vaccinat împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer, Dorian Popa a înșirat vaccinurile pe care le-a făcut anterior, când a plecat în diverse colțuri ale lumii, pentru a participa la diverse show-uri TV. ”Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!”, a declarat tânărul artist.

”Eu cred, da, cu tărie cred că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa. (…) Am făcut vaccin de toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede…?”, este mesajul lui Dorin Popa.

164 afisari

3 COMENTARII

  1. S-a vaccinat un idiot! Mare veste! Luati-va toti dupa cretinii de renume national care se vaccineaza precum boii/vacile!

  2. Hatz-ule, sa cresti mare, bai desteptule, numai sa nu ajungi sa regreti prostia asta 🙂 Vezi ca nu va lasa astia sa va reluati viata asa-zis normala, numai va amagesc astia, idiotule util de Dorian 🙂 Sper ca ti-ai facut testamentul, sa vezi ce o sa rada ne-vaxinatii daca o sa dai si tu coltul pana prin 2027, agariciule 🙂

  3. & Dacă vaccinurile au fost verificate și despre conținutul lor și reacții adverse ce sunt de felul celor ce au fost descrise și de consumatorii de droguri, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger