AcasăCORONAVIRUSHalucinant! Proteina spike indusă de vaccin este terifiant de toxică

Halucinant! Proteina spike indusă de vaccin este terifiant de toxică

Proteina spike, pe care organismul o produce prin vaccinul ARN mesager, e toxică în sine

Proteina spike, pe care organismul uman o produce în exces obligată de nanoparticulele ARN mesager din vaccin, este, în sine, extrem de toxică. Pe lângă leziunile pe care le produce endoteliului vascular, cu tromboze care pun în pericol viața, cercetătorii au descoperit că proteina spike provoacă o permeabilitate excesivă, stimulând și eliberarea unei proteine implicate în coagularea sângelui.

Un studiu publicat în International Journal of Molecular Sciences arată că proteina Spike (singură) provoacă o permeabilitate excesivă în celulele endoteliale și stimulează eliberarea factorului von Willebrand (vWf), care este o proteină strâns implicată în coagularea sângelui, semnalează activistul civic Aurelian Popa. Medicii spun că se produce, astfel, un atac al țesuturilor din mai multe direcții, prin acest fenomen de permeabilizare, adică pătrund și alte substanțe străine care nu au ce căuta în țesuturile respective.

”Diferența dintre vaccinul Covid și infecție este așa-numita teorie a bolusului. În cazul vaccinului avem enorm de multe nanoparticule ARN mesager care ajung să oblige celulele să producă proteină spike, care invadează torentul sanguin, spre deosebire de boală, în care virusul nu reușește să producă atât de multă proteină spike, datorită barierelor de apărare ale organismului. Proteina spike are o toxicitate în sine, prin simpla ei prezență. Ea nu este un element care induce formarea de anticorpi prin faptul că este un element străin, așa cum se întâmplă cu orice proteină străină  care ajunge în organism și este atacată prin limfocitele T, ci este o proteină toxică prin structura ei”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta ne spune că se știe deja că proteina spike are un efect de lezare a endoteliului vascular, iar lezarea aceasta duce la formarea de cheaguri pentru că acesta este mecanismul prin care peretele vascular se repară. ”Întotdeauna când apar microleziuni pe peretele vascular, organismul încearcă să repare plombând zona respectivă cu un cheag, sub care țesutul se reface ușor, ușor, nemaifiind în contact cu mediul care îl poate leza. Una este să ai un cheag, care se formează în situațiile în care apar microleziuni pe vase, și organismul reușește să-l resoarbă și alta este să fie cheaguri la multe nivele sau să fie mari și fragmente din ele să plece mai departe sau să fie mai multe teritorii atacate în același timp, pentru că atunci organismul nu mai reușește să le resoarbă”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Se modifică genele

Există studii care arată că o anumită modificare a expresiei genelor, în cazul persoanelor vaccinate, crește secreția de citokine, creând o furtună de citokine, care stă și ea la baza unora dintre morțile subite, ne mai spune dr. Oana Mihaela Secară.

”La unul dintre studii, pe patru persoane decedate după a doua doză de vaccin, s-au identificat niște gene care erau exprimate diferit față de grupul de control și s-a constatat că 390 de gene au avut o expresie simulată de către vaccin și 115 gene au avut o expresie inhibată de către vaccin, comparativ cu grupul martor. Și foarte important este că cercetătorii au arătat că genele implicate în semnalizarea citokinelor au fost stimulate. Rezultatele studiului au sugerat că a avut loc o dereglare a imunității după vaccinare. La fel se întâmplă și cu proteina spike, care, la persoanele vaccinate, este în cantități foarte mari, și care poate provoca furtuna de citokine”, a afirmat dr. Oana Mihaela Secară.

Manipularea datelor

Publicația papers.ssrn.com arată că CDC a colectat parțial date sau a colectat subseturi de date care îi conveneau pentru a demonstra că virusul Covid este mai periculos decât în realitate, susține activistul civic Aurelian Popa. ”Aceasta este o crimă în statistică, pentru că în statistică nu ai voie să manipulezi datele astfel încât să-ți demonstrezi punctul tău de vedere. Ori asta s-a întâmplat de mai multe ori, inclusiv în audierile din Congresul SUA au fost date exemple de către medici de cum a folosit CDC și FDA subsetul de date convenabil narativului. Deci tot ceea ce au spus conspiraționiștii cu gripa și guturaiul se dovedește a fi adevărat”, a punctate activistul civic Aurelian Popa.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
8.318 afisari

95 COMENTARII

  1. URA!!! URA!!! URA!!!
    ☠☠☠⚰⚰💀💀💀💀🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️💀💀💀⚰⚰☠☠☠☠⚰⚰💀🏴‍☠️🏴‍☠️👻👻👻👻👻👻
    👹👺👽🤬👿😈😱🧨🔥😡🥵🐍🤡🤢👻🏴‍☠️💀☠
    12 afisari

      • Nu numai. Dar corpul celor neinfectat se curată. Sunt vaxuri care se transmit – shedding – de mult timp folosite pt regnul animal
        Au spus ca o sa facă și pt oameni deci este deja.
        Chiar așa: știați ca o alta companie a fundației billy și melind a vaxat peste 100 milioane de căprioare și alte wild life in SUA?
        Pe șest

  2. Proteina spike este periculoasa numai dacă te asezi pe ea! Simptomele sunt mereu aceleasi: mancarimi jenante in jurul anusului! Tratamentul este, desigur, ivermectina -”medicamentul minune anti-COVID”, care trebuie luata in cantitati cat mai mari! Cat despre virusul covid, aflati dragi conspirationisti, ca este responsabil de coagulare crescută a sângelui în organism si aparitia cheagurilor, probleme de miocardita sau pericardita, declansarea diabetului la persoanele dispuse, etc!

    • Fugi ma de aici! Trebuie purtati chiloți din staniol? Dă-o naibii de treaba, barbete a purtat degeaba coiful, proteina l-a penetrat în alta parte….

    • De unde pi zda ma-tii ai aparut lunatecule?Mergi pe ”vaccinare” punct ro. Avem suficient ser in testare, mergi de fa a 4-a doza, idiotule.

    • Ai parțial dreptate. Totuși mai bine este să te tratezi de covid, decât să faci vaccin. Ca să îți iasă din grijă. Sunt tratamente eficiente gen molnupiravir, favipiravir, etc

  3. Așa nu ne pasă de waxeri. Ei și-au ales soarta, nu noi. Noi ne-am opus, am scris pe site-uri, am publicat pe unde s-a putut.
    Cobaii să mai bage niște doze!
    AMIN!

    • Asa e Barbule! Ati inghitit atata rahat de la miscarea anti-vaccin, ca acum nu mai sunteti capabili sa distingeti adevarul de minciuna sau dezinformare. Tineţi-o tot aşa! Trebuie sa mai scapam de idioti. Cei care se vor trezi o sa stranga de gat „ziaristii” si proeotii care i-au indemnat sa sa tina departe de vaccin!

      • Anonime, vrei sa te dai drept Anonymous?? Ia pune si tu mana pe o carte de medicina si mai fa un cornet de seminte. Meri mataluta pe site-ul CDC (asta daca sprechesti inglish) si te iei cu mainile de cap. CDC si FDA au ajuns sa-si ceara scuze (nu iertare) de la cei intepati??? Hai sifon….

          • Bizónu cine p izda matii te crezi? Acum daca ti-ai luat dozele impaca-te cu soarta . Vei muri. Eu pot sa-ti spun ca ai devenit nemuritor dar te-as minti. Ai zilele numarate, prostule increzator in ”stiinta”.

          • INRI Bizonu. Alupigus!
            A existat un prost care se intepa cu tot felul de seruri dubioase si se mandrea cu asta pe forumuri sub numele de Bizonu. A murit acum si i-a ramas …. trotineta (el fiiind tampit folosea jucariile copiilor) si l-au ingropat in costumul de corporatist si barbitza plina de tocanita inacrita.
            Da-l in p izda ma-sii de idiot.
            Multa m uie mamei lui care a plamadit asa prost fudul!

  4. N-are cum sa afecteze proteina spike. La Irealitatea TemBe o zis nemernica lu pacuraru, ca daca nu va convine, EMISIUNE LIBERA DE NEVACCINATI si punct.

  5. CINE A LUAT SPAGA PENTRU AFACERILE DIN PANDEMIE SI PENTRU UCIDEREA OAMENILOR IN SPITALE, SUB COMANDA LUI ARAFAT? CINE SE DUCE LA PUSCARIE?!
    FAPTUL CA PROCURORII NU LUCREAZA LA ACESTE DOSARE ARATA CA SPAGA A MERS PE CARARILE GUVERNULUI SI SPRE COTROCENI. VA AMINTITI, CUM NESIMTITUL DE HOHA NE INVATA SA NE SPALAM PE MAINI?!
    PE EL NU IL INVATA NIMENI CA ATUNCI CAND TE JOCI CU VERIGHETA TOT TIMPUL INSEAMNA CA ESTI CONTROLAT DE NEVASTA TA SI CA BARBAT NU FACI DOUA PARALE?! CINE ESTI TU, DE FAPT, CARMEN IOHANNIS, CONCETATEANA LUI RAED ARAFAT, SI CARE ITI E ROSTUL, STAND IN UMBRA SORTULUI DE BUCATARIE LA SIBIU?!

  6. Atunci trebuie izolati in lagare iar aia de evadeaza trebuie bagati in puscarie. Asa ar fi just!

    • Se vorbește de peste un an de zile despre faptul ca este necesar sa fie carantinati.
      Eu as zice sa căutam tratamente. Vorbesc aceiași smecheri – savanți adevărați, premiați acum paria – care au spus de lani cerut despre efecte toxice vax. Și mRNA.
      Știu ca o sa fie carantinati, dar as prefera sa nu ajungem aici.
      Dar asta nu o sa fie acum, o sa fie in câțiva ani.

  7. Iată Iubiți de Dumnezeu ce transmitea câțiva Sfinți cu mult înainte ca Plan-demonia să înceapă …

    Sf. Nil Dorobanțu, 1920 – 1977
    (licențiat în Teologie, Filosofie și Litere, Drept, cunoștea peste 20 de limbi străine, Ieroschimonah Ortodox, stareț, duhovnic, ascet și mistic)
    E RĂZBOI RECE şi CALD, e prigoană, temniţă, robie, barbarism,
    BOALĂ MOLIPSITOARE VIRUSOLOGICĂ, electronică, radioactivă, de obşte etc.

    Sf. Părinte Arsenie Boca (1910 – 1989)
    Mă voi duce și eu înaintea lui (Ceaușescu), dar cei care vor veni după el vor fi mult mai răi!
    Vă vor pune taxe și alte îngrădiri, vă vor lua totul!
    România va fi ocupată de 3 țări; Rusia, Ungaria și Bulgaria! Și peste cei care ne vor ocupa, va ploua cu foc!
    Bucureștiul va fi noul Ierusalim (dar nu a spus dacă va fi cel Ceresc sau cel care va fi șters de pe fața pământului)!
    Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului și ne vom ruga de ei să ne acopere că nu mai putem îndura!
    Binecuvântați cu semnul Crucii tot ce beți și mâncați, chiar de ar fi fost dat cu otravă, nu vă va vătăma!

    Sf. Paisie Aghioritul (1924 -1994)
    …acum a fost dezvoltat un vaccin pentru a combate o nouă boală, care va fi obligatoriu, iar cei care îl vor lua vor fi marcați… Mai târziu, oricine nu va fi marcat cu numărul 666 nu va putea nici să cumpere sau să vândă, să obțină un împrumut, să se angajeze și așa mai departe. Gândirea mea îmi spune că acesta este sistemul prin care Antihristul a ales să preia controlul asupra întregii lumi, iar oamenii care nu fac parte din acest sistem nu vor putea să-și găsească un loc de muncă și așa mai departe – indiferent dacă sunt negri, albi sau roșii; cu alte cuvinte, pe toată lumea o va prelua printr-un sistem economic care controlează economia globală și numai cei care au acceptat sigiliul, marcajul cu numărul 666, vor putea participa la afacerile comerciale. – Bătrânul Paisie – Semnele vremurilor, p.204, Sfânta Mănăstire a Muntelui Athos.

    Sf. Pr. Justin Pârvu (1918 – 2013)
    ”Este vremea muceniciei ! Luptați până la capăt ! NU VĂ TEMEȚI!”
    ”NU PRIMIȚI acest VACCIN și nimic ce aduc nou puterile politice de azi ! ! !

    … Aceștia sunt lupi răpitori, nu mai este o stăpânire aleasă, este o stăpânire antihristică, potrivnică lui Hristos.

    … Cu martirajul copiilor a început Biserica lui Hristos, cu martirajul pruncilor, iată că începe și prigoana acestui veac de pe urmă. Dar socotesc că jertfa nevinovată a acestor copii nu va fi nelucrătoare, ci ea va da putere aleșilor Bisericii lui Hristos. Și cred că va fi o încununare a creștinismului prin jertfa copiilor nevinovați.

    – Părinte, cum sfătuiţi poporul să procedeze cu privire la aceste vaccinuri criminale care se vor impune cu forţa asupra copiilor noştrii şi asupra mamelor însărcinate şi poate pe viitor asupra tuturor?

    – Dragii mei, e greu să dai un răspuns unui popor întreg, pentru că nu avem decât soluţii dureroase, pentru că aceasta este realitatea în care trăim: foarte, foarte dureroasă. Am spus de la începutul anului ca trebuie să ne pregătim pentru martiraj şi mai mult de atât nici nu aş mai fi avut de grăit, dar oamenii sunt neputincioşi cu duhul şi cu mintea ca să înţeleagă. Nu e uşor să trăieşti în ziua de azi. Dar dacă Domnul aşa a binevoit ca noi să suferim aceste vremuri, apoi trebuie să ne supunem şi să primim cu bucurie toate cele ce vin asupra noastră, ca din mâna lui Dumnezeu şi nu a vrăjmaşului. E mai greu acum, pentru că ne-am învăţat cu comoditatea, cu televizorul şi cu toate mofturile şi libertăţile; ei bine, dragii mei, abia acum se vede efectul dăunător al acestor libertăţi – ne-au slăbit puterile sufletului: Mintea este îngreuiată, trupul slăbit şi datorită alimentaţiei otrăvite cu care ne hrănesc mai marii noştrii, şi nu suntem obişnuiţi să purtăm nici un fel de război, nici duhovnicesc, nici trupesc. De aceea, vă rog să nu mai căutaţi soluţii. Soluţii omeneşti nu sunt, dragii mei! Soluţia este moartea pentru Hristos. Tată pe fiu şi mamă pe fiică va da la moarte. Iată că asistăm la împlinirea acestei proorocii.

    Dacă mama va lăsa copilul să fie vaccinat, este ca şi cum l-ar da la moarte.

    • Bá,báiete,bine spus,Ioane!
      Tu nu te preocupa pentru banda de subnormali care s-au intepat,nu poti face nimic,doar Bunul Dumnezeu poate schimba situatia!
      Din pácate Gradina Domnului e plina de prosti!
      Rául…e facut!

  8. Ce se petrece în corpul uman, organele energetice și Sufletul, după vaccinarea cu terapia genică?
    (traducere dintr-un articol original în italiană)
    Aceasta este experiența unui terapeut care a lucrat mulți ani cu energia, vindecarea energetică, corpurile astrale, dar mai ales cu radiația luminii și frecvența vibrațiilor inimii, sediul sufletului nostru, pentru a intra în contact mai înalt cu aceasta.
    „Am avut o întâlnire cu cineva care a luat prima și a doua doză de vaccin. Am tratat acest bărbat înainte, dar nu știam că fusese vaccinat. Când am început tratamentul, am observat schimbarea, am simțit o energie foarte grea din corpul astral. Cel mai rece lucru a fost atunci când am lucrat la chakra inimii, am luat legătura cu sufletul lui, ei bine, era sfâșiat de corpul fizic, parcă plutea într-o stare mentală, confuzie totală, dar nu avea nici un contact direct cu corpul său și părea să piardă contactul cu partea fizică, parcă nu există nicio comunicare între ele.
    În timpul tratamentului, acest suflet mi-a spus că nu mai simte corpul și simte că plutea în întuneric profund. Prin urmare, energia cu care am venit în contact era foarte grea, iar aceste substanțe foarte poluante puteau fi resimțite și prin corpurile astrale fine.
    Am continuat tratamentul și am trimis lumină în chakra inimii și apoi în sufletul uman, dar se părea că sufletul nu mai poate primi lumină, frecvență, energie.
    A fost o experiență foarte puternică pentru mine. Așa am înțeles, că acest material viral servește de fapt la detașarea conștiinței, deci nu mai poate comunica cu corpul care o posedă în viață, nu mai există o conexiune, nu există frecvență, nu există lumină, nu există energie sau echilibru spiritual.
    Apoi am început să plâng în mine, pentru sufletul acela pentru că am perceput ceva foarte mult, a fost o experiență foarte puternică. Nu i-am spus nimic acelei persoane pentru că nu știam ce să spun, ce să înțeleg.
    Mi-am dat seama că, nu numai că poluează corpul astral sau corpul fizic, ci are legătură cu sufletele noastre. Scopul este de a deteriora și distruge contactul cu conștiința. Exact asta a spus Steiner. Nu este vorba doar de deteriorarea sistemului imunitar.
    Actualizare – la cel de-al doilea tratament al persoanei a existat o nouă schimbare și agravare, atât în ceea ce privește gravitația, cât și energia transmisă prin câmpul energetic al acesteia, dar mai ales a existat o scădere semnificativă a frecvenței. În prezent, starea sa fizică nu prezintă niciun simptom în organism. În ceea ce privește situația la nivel energetic și mai ales la nivelul sufletului, s-a confirmat că sufletul a fost alungat din corpul fizic, este încă legat de așa-numitul cordon, dar confirmă întotdeauna că există fără interacțiune emoțională și mentală cu corpul fizic, comunicarea nu se mai formează. Sufletul nu mai este capabil să facă față acestor trei corpuri, să-și continue procesul de întrupare și evoluție, tocmai pentru că acest contact a fost rupt. Întrucât acest lucru este ceva nou care nu s-a întâmplat niciodată, conștiința sufletească nu știe ce se manifestă, sufletul este în situația de a nu ști de ce a fost expulzat din corp. Este conștient că acest lucru s-a întâmplat după prima doză de vaccin, că nu mai are nicio formă de comunicare, că nu poate folosi corpurile cu care suntem îmbrăcați pentru a rămâne pe Pământ. Evoluția și experiența pe care personalitatea o transmite sufletului s-au oprit”.
    Nota mea personală : chakrele care se conectează cu sufletul nostru, chakra inimii și mai ales chakra care este situată chiar deasupra capetelor noastre și sunt numite chakra coronală.
    Întrebați-vă de ce acest virus este numit „coronavirus” … care este funcția sa reală? Frica vă închide singură, dar vaccinarea … este și mai gravă, deoarece izolarea este definitivă. Rețineți că, dacă alegeți această terapie genetică (care schimbă genele), nu se mai poate întoarce. Nici medicina clasică (alopată), nici medicina cuantică nu pot face nimic. Preluat – pagina de facebook Romulus Moldovan

  9. Halucinant? Doar gradul de prostie al bucataresei „jurnalist” si cel al suporterilor ei care ii apreciaza delirul.
    Scopul si l-a atins. 3312 fraieri au intrat sa vada ce i-a mai „produs” neuronul. Promit sa nu mai fac. Dar o fuck….

  10. Bá,e sertaru’ plin de doze de vaxen,asa ca nu te vaita!
    Asta,ca sa-ti protejezi bunica!
    Banda de subnormali!

  11. BioGaz, Hidrogen, Căldură, Electricitate, Combustibili, Apă, Mâncare pentru Supraviețuire

    Fi Pregătit Tehnic, Fizic, Mental, Emoțional, Conștiențional și Spiritual Pentru Ceea Ce Vine!

    Cât de Simplu și Ușor este să ne Fie Bine Tuturor!

    Simplu – Eficient – Ecologic – Bio – Ieftin
    Informații și practică gratuită

    1. Introducerea de aer cald, 70-100’C în calorifere în loc de apă caldă. Consum la încălzire 70 w/h.

    2. Șemineu din cărămidă de șamotă cu aer cald 70-100’C. Consum la încălzire 70 w/h.

    3. Element încălzitor din aluminiu de 100’C plus un ventilator de calculator și gata aeroterma dar, se poate folosi pentru a încălzii mai multe camere prin folosirea cărămizi de șamotă sau gresie porțelanată făcute gen calorifer etc.

    4. Instalație de bio gaz pentru căldură, încălzirea apei, gătit …, cu resturi menajere vegetale, animale sau carbonat de calciu (două furtunuri, un butoi de plastic, un robinet de pirostrie și o sticlă de plastic mai gros).

    5. Placă de gresie porțelanată de 60×60 cm încălzită cu fir de carbon în infraroșu 6 m, pretabilă la cameră 10-12 mp cu 2.5 mî. Temperatura emanată între 67 și 75’C. Consum fără termostat 270 w/h.

    6. Placă de gresie porțelanată încălzită cu cablu încălzitor auto-reglabil, este nevoie de 5 ml de încălzitor 60×60 si de 10 ml la încălzitoarele de 60×120 pretabile la camere de 20-25 mp cu 2.5 mî.

    7. HIDROGEN! Extrem de simplu și ușor de produs. Rezultă gaz/combustibil, energie/forță, apă pură plus oxigen. 100% Eco – Bio!
    În afara energiei libere, a motorului magnetic, după producerea instalației, care nu se aruncă, hidrogenul la cerere este un produs care nu poluează, absolut cu nimic și în realitate nu distruge ceea ce consumă, adică apa.
    Oțel chirurgical 316L, 3 cabluri electrice, două de forță, un întrerupător, un borcan din plastic, două furtun-uri de forță, siguranță 30 a, Vmetru-Ametru (2 în 1), o supapă de presiune de 6 atm., încastrată în borcanul de plastic, un arestor de unic sens care se montează pe furtunul care duce în admisia de aer.
    Instalația de hidrogen (hho) la cerere, nu reține hidrogen, dacă dăm cu barosul în ea se crapă și curge apă distilată bicarbonat de sodiu. Hidrogenul se poate folosi pentru sobă, aragaz sau gaz/combustibil pentru motoarele cu ardere internă, inclusiv automobile, generatoare, centrale, combine agricole, tractoare, locomotive, vapoare …
    Consum, în funcție de mărimea instalației, pleacă de la 5v-7a, produce minim 0.5 L pe minut, se poate alimenta la priză sau bateria auto.
    Instalație de hidrogen la cerere, cum produce? Electroliza apei, adică spargerea moleculei de apă în hidrogen și oxigen!

    8. Dacă încă mai folosiți sobă, vă rog folosiți soba tip RACHETĂ. Are un consum mult scăzut, randament mult mai bun decât o sobă certificată și dacă este bine făcută scoate abur pe coș. Puteți încălzi și apă dar și toată casa cu o singură sursă de căldură.

    9. Puteți face un generator electromagnetic dintr-un alternator auto 12 sau 24v sau un motor de mașină de spălat ori un motor de ventilator foarte mic sau mare, folosind magneți neodimium. Apoi conectați generatorul la un motor de putere, 1 – 2 sau 3 hp sau mai mare, în funcție de ce aveți nevoie.

    10. ACUM, cine-și permite, fântână de adâncime.

    11. Sistem De Aducțiune A Apei De Ploaie – Sistem De Producere A Apei Din Atmosfera Umedă
    Sunt zone în care plouă mult și pentru a evita inundațiile se poate face un sistem de colectare și transfer a apei la nivel național.
    Posibil să fie nevoie o singură dată, se poate evita o catastrofă dar, acest sistem poate salva vieți, case, clădiri, păduri și terenuri agricole de la a fi distruse.
    Umiditatea poate fi transformată în apă și transportată unde este nevoie de ea. Electricitatea necesară se poate produce cu motoare electromagnetice și pentru a fi puse în funcțiune se pot folosi motoare de putere, pentru a face un circuit închis.
    Sau se pot folosi motoare generatoare plus motor de putere, pentru a ajunge la același rezultat. Generarea de electricitate fără consum.

    12. În caz de lipsă a electricității putem transforma un ventilator electric în unul mecanic, prin adăugarea unui sistem gen mecanism de ceas, pentru a face un ventilator cu arc de oțel. Ventilator manual.

    ATENȚIE! Vă rog apelați la personal specializat.

    Domnul Horneț, are instalații de piroliză, o idee de geniu.

    URGENT! Domnul Iisus Hristos, faceți-vă provizii de alimente neperisabile și apă pentru minim 6 luni per membru de familie, hainele groase să fie aproape.
    Pregătiți-vă sisteme de răcire și încălzire.
    Folosiți pâinea pustnicească, durează cca. 6 luni.
    Pemmican, durează 25 de ani.
    Sărmanii pe lângă care treceți ajutații cu un loc de adăpost, haine și sau hrană, sunt primii care vor muri de frig și de foame, nu-i uitați pe cei singuri din familie sau vecini. Întăriți-vă natural, prin alimente și plante, sistemul imunitar dar, mai ales prin Iubire.
    Sisteme de încălzire dar și de răcire, de data acesta vor fi mai multe boli/pandemii.

    Surse de electricitate independente (panouri solare, roata zburătoare, motoare magnetice, „plăcinta” lui Tesla pentru multiplicarea electricității sau dinam manual). Echipe locale de intervenții diverse. Rugați-vă ca inima să vi se roage continuu, rugați-vă să vă cunoașteți îngerul păzitor, rugați-vă pentru toți.

    Folosiți Uleiul de Vinerea Mare (pentru boli hemoragice și cei vaccinați), Uleiul Bunului Samaritean (viruși, bacterii, chimicale), Uleiul Arhanghelului Mihail (boli de piele), ulei/cremă de gălbenele, întreaga plantă de fumariță. Învățați să supraviețuiți războiului, foametei, bolilor, iertați-vă pe voi și pe toată lumea.

    Rugați-vă mult pentru marele cutremurul care vine să fie atenuat și cât mai puține victime, rugați-vă pentru ca războiul la nivel mondial (al 3 lea) să fie cât mai scurt și cu cât mai puține victime și, să ne rugăm puternic ca războiul atomic care se dorește să nu existe sau să fie cât mai scurt.

    Nu lăsați nimic pe mâine! Vă doresc să aveți dragoste, pace, iubire, sănătate, prosperitate și credință înainte de toate.

    Vă rog, mergeți la spovedit și împărtășit, cât se mai poate!

  12. Cârcotași la colț de stradă (!). Știe cineva de ce cercetătorii români de la
    Institutul Cantacuzino, au în program ca în viitorul apropiat să folosească
    platforma revoluționară ARN-mesager pentru producerea de vaccinuri ?
    Aud ?.

  13. Si jegurile de atunci, presedinte, premieri – inclusiv pânā azi, adicā si talambul de Ciuca, pentru cā toti sunt partasi la CRIME si GENOCID – rafilieni, arahati, cioclii de la televizii, bā, da toti care au mintit, au mintit, au mintit, cu bunā-stiinta si contra cost, āstia încā umblā în libertate si sfideazā un popor intreg?! Atunci, mucles.

  14. Cum de a disparut brusc virusul si s-a terminat Pandemia in 8 martie 2022, imediat dupa ce a inceput razboiul?

    Partea frumoasa este ca cei care erau mari propagandisti ai vaccinurilor si s-au vaccinat si ei , acum tremura de frica citind cate efecte „”benefice”” are vacinul facut de ei , chiar in 3 doze. Multi deja traiesc pe propriul corp efectele adverse ale vaccinurilor , dar de mandri si prosti ce sunt, nu vor nici sa recunoasca ca de la vaccinare li se intampla !

    Dar daca ai crezut guvernul, pe arahat, pe gheorghita, pe jokanis , pe bourla (pfizer, care nicodata nu a fabricat vreun vaccin) , pe kurveta-spagarra de Ursulla si te-ai dus cu turma de oi sa te vaccinezi cu ceva experimental, ba chiar ai si semnat ca faci vaccinul pe riscul tau, atunci TACi naibii din gura si macar recunoaste ca ai fost prostit de ei sau ai curajul si recunoaste ca ai fost tu un Prost.

  15. Multi muiști bizonu are țara asta,
    Daca ar pute si prostia din capu de bizon, la fel de tare cum iți și pute hoitu, ai fi la izolare completă naturala, tu ești ca beșina trasă in troleu, mă

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger