AcasăCORONAVIRUSHalucinant! Experimente eșuate. Tehnologia ARN mesager a ucis toate animalele de laborator

Halucinant! Experimente eșuate. Tehnologia ARN mesager a ucis toate animalele de laborator

Vaccinarea anti-Covid, cel mai mare experiment medical al tuturor timpurilor

Tehnologia ARN mesager se cunoaște și se studiază de 30 de ani. Așa este. Însă ceea ce au omis să ne spună este că toate animalele de laborator implicate în studiile legate de tehnologia ARN mesager au murit, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că, practic, primii cobai umani s-au folosit pentru vaccinul anti-Covid, în doar trei luni și fără nicio legătură cu rigoarea științifică. 

Ce informații au fost livrate populației despre tehnologia ARN mesager? Doar că este studiată de 30 de ani. De ce nu a fost aplicată niciodată? La partea asta au bâjbâit-o și au schimbat subiectul. Ce nu s-a spus clar până acum, cel puțin oficial sau răspicat? Că toate animalele de laborator implicate în studiile legate de tehnologia ARN mesager au murit. ”De aceea tehnologia ARN mesager nu a fost candidată la producția de vaccinuri, nu a avut nicio șansă să intre în această sferă. Următoarea etapă a fost vaccinul Covid.

Pe de altă parte, argumentul acesta că tehnologia ARN mesager se studiază de 30 de ani este un sofism, adică un raționament corect doar în aparență, dar fals în realitate. Era un fel de a ocoli răspunsul corect, care viza testarea prin studii sistematice de zeci de ani nu numai pe animale, ci și pe oameni, pe grupuri de voluntari. Pe mine nu mă interesează de când este tehnologia ARN Mesager, mă interesează câte studii ai făcut, dacă ai făcut studii serioase și pe grupuri corect alese”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Potrivit medicului, producătorii nici măcar acest lucru nu l-au făcut, nu au avut grupuri placebo și grupuri de studiu, nu au urmărit nici măcar acele persoane din propriile lor studii, au pierdut din vedere, aparent, o grămadă de persoane din cadrul studiului, ceea ce este inadmisibil. ”Ca să nu mai vorbim de perioada de două sau trei luni în care au făcut aceste studii. Deci totul este un fals grosolan. Absolut toate informațiile care contrazic această teză sunt manipulate de diferite grupuri de interese. Nu există, cu adevărat, niciun fel de contraargument la ceeea ce spunem”, susține dr. Oana Mihaela Secară.

Au vrut, în mod deliberat, să facă rău

Intenționalitatea de a face rău prin acest produs a fost confirmată prin faptul că Pfizer a dorit să secretizeze 75 de ani documentele din care reies efectele adverse ale vaccinului Covid, nu puține și nici neglijabile, pe care le-a pus în evidență în decursul studiilor foarte scurte pe care le-a făcut înainte de a pune pe piață vaccinul, susține dr. Oana Mihaela Secară. ”Dar chiar și foarte scurte fiind, studiile au arătat niște efecte adverse într-o proporție mare și de o gravitate mare. Vaccinul a fost studiat în sens invers, ca să facă mai mult rău, iar faptul că a fost testat și studiat este doar o aparență”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că, după ce studiile Pfizer au fost făcute publice, s-a văzut foarte clar că vaccinurile au fost administrate și grupului placebo și grupului de studiu, încurcând, aparent, grupurile. Însă companiile farmaceutice știu, de zeci de ani de zile, cum să facă studii riguroase, nu este primul studiu pe care l-au făcut, mai ales Pfizer, care este o mare companie farmaceutică. ”Vaccinul atacă pe mai multe fronturi, sistemul imunitar, sistemul cardiovascular, iar evoluția este foarte diferită de la un pacient la altul. De aceea totul pare o coincidență. Iar asta arată că s-a dorit să se facă rău, dar pentru a nu putea fi luată urma celui care a făcut rău, atunci s-a creat această modalitate de a face ca totul să pară o coincidență. Iar dacă cineva îndrăznește să spună că persoana X a pățit ceva sau a decedat din motive legate de vaccinare, o nouă tehnică de manipulare este ca lumea să intervină și să spună – ce mizerabliă este această atitudine de a te folosi de suferința cuiva ca să înfierezi vaccinul anti-Covid”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

Apariția efectelor adverse, imprevizibilă

Pe fondul vulnerabilităților pe care o persoană le avea anterior, vaccinul Covid agravează niște probleme pe care organismul le avea mai demult sau pe care organismul reușea să le compenseze până atunci, spun medicii. Aceștia semnalează faptul că apariția efectelor adverse se spațiază pe o perioadă de timp imprevizibilă, pentru că anumite organisme reușesc să compenseze mai bine și mai mult timp și să mențină la un nivel subclinic anumite modificări. ”Până la un moment dat, când organismul este prins pe picior greșit de un alt factor, de mediu, de viață, de poluare, de diverse alte agresiuni. Organismele compensează în mod diferit. Sunt organisme care sunt extrem de rezistente, dar sunt și organisme care sunt mai fragile și nu întotdeauna acest lucru ține neapărat de vârstă”, ne-a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.065 afisari

43 COMENTARII

  1. Dolores Cahil a fost prima care a spus despre faptul ca animalele de laborator au supravietuit vaccinului mARN initial numai ca dupa o perioada s-a constatat ca acestea au murit deoarece dezvoltasera intre timp ADE (Antibody Dependency Enhancement) si nu si-au mai creat alti anticorpi ptr a lupta cu virusurii ulterior aparuti.

    • Barbu Gh. TU CAM SUJI PULOCUL PE TOATE SITEURILE , BORATURA DE BOSHOROG
      HAI MARS IN PZDA MATII DE HOIT PERIMAT

      Barbu Gh. LABAGIU PROFESIONIST IPOTENT , MARS IN PZDA MATII , CA AM TRAS APA LA WC DAR TU MAI PLUTESTI
      HOIT IMPUTIT SI CADAVRU PERIMAT , ROMANII BORASC IN GURA TA DE CANAL SOVIETIC

    • ”Tehnologia ARN mesager a ucis toate animalele de laborator”
      Asa vor omora pe toti prostii tampiti care s-au injectat cu otrava ”pe propria raspundere”. Va f ut!

  2. In 30 de ani mor oricum toate animalele din laborator! Cobaii traiesc 5-6 ani iar hamsterii doar 2. Mi-e teama ca acesta campanie antivaccinista e sustinuta tocmai de aceia care au lansat virusul si are rolul de a amplifica efectele armei biologice COVID19. Desigur, intr-o situatie nemaiintalnita, ca asta, nimeni nu poate fi sigur 100% de nimic. Dar cunostintele acumulate in 100-150 de ani de vaccinari ar trebui totusi sa fie un reper.

    • Știți foarte bine că „au murit” se referă la moarte datorată experimentului. Este diversiune, la fel ca atunci când asociați ARNm cu experiența de 150 ani de vaccinare (modernă, Pasteur). Terapia ARNm poartă numele de vaccin pentru a profita de imaginea masiv pozitivă a acestora. Atât.

    • @ Marius Prostus
      : ) :)) :))))))
      A 41 de ani si n-am mai intalnit pana acum un dobitoc ca tine.

  3. Așa nu-mi pasă de waxați. Deloc nu-mi pasă de ei. Așa cum nici lor nu le păsa de mine când nu puteam merge la mall. Nu că mă înghesuiam să merg pe acolo dar doar ca fapt divers. Sau nu le păsa că nu pot să ies din țară. Nu-i nimic, abia am început să redescopăr frumusețile patriei. Nu am mai putut merge la restaurante, atâta pagubă, am reînceput să merg pe munte, să bat traseele montane. Așa nu mai vedeam toți dobitocii cu botnițe pe muiană.

  4. Tot tembel ai rămas, barbule…
    Bine ca nu te-ai vaccinat.
    Asa, n-ai sa mori de la intepatura, pentru ca tu sigur o sa mori de prost.

    • Geo, sper că ai tastat cu botnița pusă corespunzător pe rât, da? Când te planifici să-ți bagi a cincea doză? DAR S-O BAGI ÎN TÂMPLĂ, CĂ AȘA A ZIS FAUCI CĂ „IMUNIZEAZĂ” 100%!

      • Barbu Gh. TU CAM SUJI PULOCUL PE TOATE SITEURILE , BORATURA DE BOSHOROG
        HAI MARS IN PZDA MATII DE HOIT PERIMAT

        • tăpălabă, tu ești? După limbaj, tu ești! Te-am ginit, waxere, te-am ginit.

          P.S. Nu ar trebui să-ți bagi și a cincea doză? Marș și ți-o bagă direct în tâmplă, scapă lumea de-un waxer deviant tăpălăbar.

          • Barbu Gh. LABAGIU PROFESIONIST IPOTENT , MARS IN PZDA MATII , CA AM TRAS APA LA WC DAR TU MAI PLUTESTI
            HOIT IMPUTIT SI CADAVRU PERIMAT , ROMANII BORASC IN GURA TA DE CANAL SOVIETIC

  5. prin 1991 (!) au fost primele si ultimele experimente-pe shobolani….
    in 2003 Fauci in Congresul america
    miza era bugetul anual NIH („institutele nationale ale sanatatii”) 40’000’000’000 $:
    Fauci explica borfasilor senatori ca,in cazul unei pandemii,
    fusese sars-cov-1 cu 19 morti in china,
    cea mai buna solutie – a 5a!
    e injectia cu mARN.
    evident ca discutia era „de principiu” intre satane,
    nu trebuiau prea multe detalii tehnice cum ca ar lipsi chiar experimentele.

  6. Bai bezmeticilor, mai ușor cu tezele astea idioate! Fără nicio dovada! Cum vă permiteți să bateți câmpii, fără nicio limită? Băi autoare de doi bani – ai auzit măcar ce impune o minimă decență? Cât de bolnav mental poți să fi, pentru a pune botul la asemenea știri false? Cert, trebuie să fi dus cu cercul definitiv. E o minciună cap-coadă ce tot îndrugați aici. Și vă talonez până în mormânt. Vă garantez că o să muriți înaintea mea!

    • singura „teza idioata” ar putea fi cea cu Fauci+senatori americani=SATANE,
      restu „e” faptele altora.

    • Faraoane hanonim, nu trebuie să crezi tot ce scriu „necredincioșii” ăștia răi. Tu să crezi și pe mai departe că waxul e bun deoarece a fost experimentat corect pe șobolani, pe subiecți umani timp de ani și ani de zile, ca la carte, ce mai. faițăru nu a secretizat dosarele pe 75 de ani, lumea întreagă are acces deplin la felul cum au decurs prcedeele de producție și verificare ale dozelor minune.
      TU SĂ ÎȚI BAGI REPEDE ȘI A CINCEA DOZĂ. Iar noi te rugăm să ți-o bagi direct în tâmplă, așa am auzit la burla, bosul lui faițăr, că imunizează 10%!

  7. anonimul e cufurit de teama ca va muri de la capsare… pai daca ai fost guster … sa ti iei costum si pantofi

  8. Acum vorbiti cu totii ! De ce nu ne-ati spus toate astea inainte sa se vaccineze lumea ?
    Sant foarte multi oameni care au fost fortati intr-un fel sau altul sa se vaccineze , pentru ca altfel erau dati afara de la serviciu si ramaneau muritori de foame .
    Chestia asta s-a intamplat atat la bugetari , cat si la privati . Ce vina au oamenii astia ?
    Acum toti desteptii ne spun ce stiau ei despre efectele nociveale vaccinarii .
    Admit ca este si o categorie de tampiti care si astazi sant capabili sa mearga la a17-a vaccinare daca se poate …

    • Unde au fost dați afară? Nu, au cedat din prima, în special bugetarii. Iar ăia au cedat de proști și de fricoși, conștienți că în mediul privat ar muri de foame. Că acolo trebuie să și muncești, să faci bani, nu să parazitezi.
      Cei care au fost dați afară, dacă sunt, și au dat în judecată patronul, au cîștigat toți. CA ȘI CU AMENZILE!
      Și s-a scris, atenție, s-a scris. S-a comentat. Doar că redușii nu s-au obosit să citească. Acum să tragă.
      Doar ca fapt divers: când ți-a vrut ție statul binele? Atunci cum să crezi statul?

    • Au existat informații mereu. Dar nu au fost luate in seama. Tot ce spune-i: ca uite este in faza de testare, OFICIAL, uite, te obliga sa semnezi ca tu ești responsabil de efecte deși este impus. Și tot așa. Numai baliverne am auzit ca nu urmărim știi ta. Pai știința, cercetători eminenți au spus de la început ca nu este bun!
      Maimuțele folosite in experiment mRNA au fost eutanasiate pe tru ca dezvoltaseră boala vacii nebune. Și se știa nu a fost ceva secret – a apărut mereu info in presa alternativa. In limba engleză dar și la noi au postat mulți.
      La o conferința din Germania, Stefan Oelrich a spus clar ca este terapie genetica! The CEO of Bayer basically stating that 95% of people wouldn’t have taken the mRNA “gene therapy” two years ago. People were TRICKED and intentionally LIED TO, which was why so many people did.

      A circulat videoul peste tot! Reuters și alții au scris ca “s-a inteles greșit” ce a spus, dar fix asta a spus.
      Au ajuns oamenii sa nu mai creadă ce văd și ce aud ci ce le spun unii ca au auzit sau văzut.
      Nasol ce a fost, sper sa ne învățam cu toții lecțiile. Statul nu ne vrea binele, de când ne vrea binele????

    • Barbule, de ce jignesti gratuit pe bugetari? La mine in primarie ne-a amenintat ca ,,abia asteapta sa iada legea vaccinarii sa-i dea afara oe ceu care nu se vaccineaza” si tot nu m-am vaccinat, le-am spus ca n-au decat sa ma dea afara, consider vaccinul periculos si inutil, voi merge sa muncesc pamantul la tara, la fel ca si parintii si bunicii mei. Am rezistat la toate umilintele si presiunile cand, fiind singurul nevaccinat din birou se fereau colegii de mine pe fata! Acum ei merg tot mai des pe la medici, si-au erodat imunitatea, paradoxal, sunt mai sanatos decat ei, desi sunt cel mai in varsta.

      • Adevărul e jignire? NU AM ȘTIUT. Te-au dat afară? NU? De ce? Pentru că, cineva mai sus-pus, le-o fi zis că este ilegal să vă dea afară. Puteau să vă zboare altfel, normal, dar nu pentru wax.
        Bravo ție dacă ai rezistat.

        P.S. Se știa că cei mai în vărstă sunt mai sănătoși decât cei tineri. Facem abstracție de bolile bătrâneții, normal, dar altfel…
        Eu, în locul tău, i-aș pisa pe acei „coledzi”.

  9. Ce nu prea am vazut scris de pe vremea pandemiei pana acum de niciun specialist din asta, sau de altcineva, este ca, lumea a cam avut cam un kilogram de morcovi in qur, atunci cand a aparut covrigul pe piata si nimeni nu stia cum, ce, si de ce maner s-o apuce.
    De la linistea ecranului de Netflix, flexat pe canapea cu berea in mana sau cu okii in telefon pe TikTok, sa iesi din casa cu bilet de voie de la militie, cam peste noapte, zesi de mii de morti zilnic…i-a cam maronit pe multi pe lenjerie, desi nu ar recunoste asta, nici in ruptul capului.
    Situatiile speciale, necesita solutii speciale si asa a fost scos la inaintare „vaccinul” pe intelesul tuturor, care nu este un vaccin, ci o metoda de tratament, care de altfel va fi si viitorul medicinei.
    Este clar ca acum a fost scos pe repede inainte din cauza situatiei, si asta implica ceva riscuri, ca intotdeauna.
    Dar pana la urma, vedem ca suntem bine deocamdata, covrigul s-a ofilit bine cu ajutorul „vaccinului”, asta dand ocazia unora sa aiba pareri la fel de nefundamentate.
    Daca se spune ca cei care au creat „vaccinul” nu au avut studii serioase inainte de lansarea lui, ce studii prezinta acesti specialisti in sprijinul afirmatiilor lor privind incidenta acestuia cu decesele reclamate?
    Daca un tanar pana in 30 de ani, se culca ani de-a randul, la 3 dimineata, dupa ce si-a belit toata seara okii in 10 cm de ecran, a doua zi manaca trei covrigi si bea 5 energizante, seara baga un mec, are 90 de kile… sau baga alte prostii in el si are o viata dezordonata si se spala o data la doua saptamani, daca moare de miocardita sau alta afectiune cardiaca, o dam pe „vaccin”.
    Avem acum un vinovat.

    • Sperăm că nu te-ai puit, da? Că, zic gurile rele, „inteligența” se moștenește. Nu ai văzut scris deoarece nu te-au uitat sau nu ai citit decât presa oficială. Proteva, um digi și hantene. Sunt atâtea și atâtea canale și site-uri. Ce ți-au arătat aia? Pe chinezii ăia de picau, ca secerați, din picioare. PĂI DOAR DACĂ EȘTI ÎMPUȘCAT ÎN CAP SAU INIMĂ PICI AȘA.
      Nu aveai habar de ceea ce înseamnă molimă? Păi dacă doar ai băut și jucat fotbal toată viața, atunci crezi ce-ți spunea un fotograf ca jumară. Nu te-ai interesat, nu ai auzit de la prieteni, de la cunoștințe de cine și cum s-a îmbolnăvit? Ai auzit de decese? Nu. Dar auzeai de ele doar după ce ajungeau la spitale. Aveai voie să intri în spitale? NU? DE CE? NICI NU PUTEAI VORBI CU ELE! DE CE??? Că doar nu te îmbolnăveai prin unde?
      S-au „ofilit” cazurile după doze? Nu ți s-a părut curios că nu au scos vaccinuri care să fie bune pentru alte boli dar au reușit taman la o nouă boală? Pentru gripă făceau injecții an de an pentru tulpina care fusese mai înainte. Nu îți puțea „logica” asta.
      P.S. Tu poți să crezi în alde faițăr și să bagi și a cincea doză. Dar noi, cei necredincioși, te rugăm să ți-o bagi în tâmplă. Pentru că doar așa te va imuniza 100%.

      • Da, mah, am proceput…esti unul dintre aia care cred ca, nici nu a existat pandemie si doar au vrut oculti lu’ Gates, sa ne bage cate un cip in cap, la toti astia care avem licente Windows.
        Ghinion pentru ei, pentru ca oricum, multi nebuni ca tine, il aveau deja implantat in cap, de mult, de pe net.
        Cumetre, daca nu ai fi un mare bou bolnav, trist si un nesimtit care vorbeste urat cu persoane pe care nu le cunoste, asa cum de altfel au remarcat si alti cititori de pe aici, ti-as fi raspuns serios la comentariu.

        • După felul în care scrii, poți să-i răspunzi „serios” la învățătoarea care nu s-a preocupat de tine în școala generală.

          P.S. Vezi că ăia ca tine cântă la alte mese: la tăpălabă, um digi, la protevea, hadevărul… Acolo sunt cuiburile savanților ca tine care cred în „știința” lui faițăr, moderna, gionson și zeneca.

          • Cumetre, cred ca invatatoarea mea a fost mai priceputa decat aia a ta, care nu te-a invatat cum sta treaba cu substantivele si articolul hotarat.
            ..” LA invatatoare” ?…
            Manca-te-ar talentu’ de nevaccinat agramat… cand nu mai ai argumente o dai pe greseala de tastare sau o bagi pe aia cu televiziunile…. :))))
            Bineinteles ca eu cred in stiinta, cum face om cu capul pe umeri.
            Tu in ce crezi primitivule? In zatul de cafea si n-ai luat nicio pastila in viata ta, nu folosesti energie electrica? Locuiesti in padure si te-a mosit vreo veverita sau te-a scos din gaura ma-tii un medic?
            Tot ce este in jurul tau este stiinta, terminatule, inclusiv tastele pe care le folosesti sa-ti versi vomele pe aici.

    • ,,covrigul s-a ofilit bine cu ajutorul „vaccinului”, – aici gresesti! Putin ar trebui sa primeasca premiul nobel pentru medicina, ca in ziua in care a intrat in ucraina a disparut si pandemia! Vezi ca vaxxul ti-a scurtcircuitat neuronii!

    • Africa nevaccinata are cele mai putine infectii si decese covid, prostacule anonim! La aia trebuie sa fe raportezi pt a vedea eficienta vaccinului. Sau in Europa, te raportezi la.Ro.si Bg, cele mai putin vaccinate tari. Si vei vedea xa totul a.fost o mare minciuna, presiunile.pt intepatura se faceau pt a nu exista esantioane de control pe piata!

    • Obiceiul ăsta „prost” îl am din naștere. Din păcate nu există și la militaurizați.

  10. Nu este nimic nou scris in acest articol. Totul se știa de mult timp au curs râuri de articole cu informații despre asta și nu ai cine a dorit sa fie “ăla obedientul” nu a vrut sa bage in seama informatiile.
    O sa iasă mai multe la suprafața acum.
    Dar au fost mereu acolo toate aceste informații. Cu i termenul ei au reușit ceva senzațional: sa înregimenteze lumea, sa ii facă sa vrea sa ia parte la “fabrica de consens”. Aia bunii, desteptii, evoluați acționau toți la comanda demult timp: azi le placea LA TOȚI același lucru, mâine acuzau toți pe același, poimâine se isterizat de una alta. Dacă nu se dădea semnalul pe un subiect anume, nu conta. Nu conta cât de buna erano cauza sau nu, ci numai consensul.
    TOȚI scriau aceleași lucruri, aceleași je suis in același timp. Toți ăștia de se cred deștepți, progresiștii, altfel.
    Acționau de ani de zile ca o turma și era vizibil! Au fost dresați exemplar și când a venit pandemia și vax toți făceau pâine cu banane, poze cu perna, toți aceleași slogane o turma. Și nu au băgat in seama nimic in afara de vocea consensului.
    Iar acum aceeași se îndoiesc ca a fost cu i te tie ca nu-i așa? Ei sunt prea importanți! Nu se poate sa fie ei aia sacrificații și aia înapoiatii credincioși sa scape.
    Ini este groaza de efecte pentru cei apropiati care au căzut in capcana. Dar măcar ei iau acum tot felul de suplimente și sunt bine măcar au început sa ma asculte. Sper sa se vindece cât mai mulți, ADN-ul se repara in timp și nu s-au făcut cele opt doze sau câte erau.
    Sanatate tuturor! Nu este de dorit sa pierdem prea multi oameni, mai bine vedem ce facem sa limitam pierderile

  11. Miliardari lumi vor scapa de noi si vom avea soarta cailor dupa mecanizare ia trimis la salam

  12. Omul contemporan : superficial, nesimtit, hulpav, slab pregatit stiintific, las . Nu au facut-o astea, o fac ai lor copiii ! Bulgare de zapada la vale , in timp ! Bani sa iasa, restul, cum o da Dumnezeu ! Un-EL, de care au auzit altii, nu aia de mai sus ! Cum ne-o fi norocul !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger