AcasăCORONAVIRUSHalucinant! Coaliție a agențiilor de medicamente din Europa. Covid-ul, scos vinovat de...

Halucinant! Coaliție a agențiilor de medicamente din Europa. Covid-ul, scos vinovat de morțile subite

Alarmate de faptul că informațiile privind efectele adverse devastatoare ale vaccinului anti-Covid au răzbătut dincolo de revistele medicale de prestigiu și au ajuns în spațiul public, autoritățile europene au publicat o declarație a Coaliției Internaționale a Autorităților de Reglementare a Medicamentului (ICMRA). Documentul susține faptul că virusul Covid, și nu vaccinul, este vinovat de toate bolile autoimune și de morțile subite. 

Morțile subite ale oamenilor perfect sănătoși, cancerele galopante, fără nicio șansă de tratament, bolile autoimune grave, infarcturile și accidentele vascular-cerebrale sunt cauzate de Covid. Acesta a fost mesajul transmis de autoritățile din subordinea Comisiei Europene, într-o declarație semnată de Coaliția Internațională a Autorităților de Reglementare a Medicamentului (ICMRA), prin care se urmărește combaterea ”dezinformării”.

Mesajele cheie ale declarației sunt că    ”vaccinurile Covid-19 reduc semnificativ riscul de îmbolnăvire severă, spitalizare și deces”, contrazicând, astfel, statisticile oficiale europene, care arată exact contrariul, și că ”revaccinarea poate fi necesară pentru a menține protecția împotriva noilor variante și pentru a continua să salveze milioane de vieți în întreaga lume”. Potrivit declarației semnată de ICMRA, informațiile false și înșelătoare despre siguranța vaccinurilor Covid-19 de pe rețelele sociale exagerează adesea frecvența și severitatea efectelor secundare.

”Dezinformarea atribuie în mod greșit vaccinurilor evenimente medicale fără legătură. Nu există dovezi că vaccinurile Covid-19 au contribuit la o mortalitate excesivă în timpul pandemiei. Mortalitatea în exces coincide în mare măsură cu vârfurile infecțiilor cu SARS-CoV-2, în special în timpul primelor valuri, când vaccinurile nu erau disponibile”, se arată în declarație. În realitate, însă, excesul de mortalitate a crescut după campania de vaccinare, atât după primele două doze, cât și după a treia și a patra doză administrată, potrivit datelor publicate de Eurostat, instituția Comisiei Europene.

Nu-i de la vaccin

Documentul semnat de ICMRA citează o declarație a OMS, potrivit căreia „se estimează că 1 din 10 infecții duc la starea post-Covid, ceea ce sugerează că sute de milioane de oameni vor avea nevoie de îngrijire pe termen lung”. Astfel, concluzionează ICMRA, efectele infecției cu SARS-CoV-2 pot fi invalidante și pot provoca leziuni ale organelor sau simptome precum oboseală, boli de inimă, accident vascular cerebral, pierderi de memorie și leziuni renale, și la persoanele tinere, anterior sănătoase, și chiar moarte la câteva săptămâni sau luni după ce simptomele inițiale ale infecției s-au rezolvat.

”Faptul că la o persoană vaccinată are loc un eveniment medical advers sau chiar deces nu înseamnă că vaccinul a provocat-o. În timpul campaniilor de vaccinare în masă, când milioane de oameni sunt vaccinați, este de așteptat ca unele decese să apară întâmplător la scurt timp după vaccinare. Există informații false care circulă pe rețelele de socializare conform cărora vaccinurile Covid-19 provoacă afectarea sistemului imunitar și că acest lucru provoacă creșteri ale multor tipuri de alte infecții, inclusiv la copii. Nu există dovezi care să indice că vaccinarea împotriva Covid-19 cauzează afectarea sistemului imunitar. De fapt, se știe că infecția cu SARS-CoV-2 cauzează afectarea sistemului imunitar, în special la pacienții cu Covid-19 sever, care suferă foarte des de limfopenie, și la pacienții cu Covid de lungă durată. În plus, multe studii raportează că infecțiile cu SARS-CoV-2 pot provoca un număr semnificativ de afecțiuni autoimune, cum ar fi diabetul”, se mai precizează în declarația ICMRA.

Zeci de mii de articole medicale

Dacă la începutul anului 2023 existau deja mii de articole cu studii de caz, care arătau legătura de cauzalitate între vaccinul anti-Covid și bolile grave, publicate în reviste medicale internaționale de prestigiu, acum, după doar 6 luni, sunt zeci de mii de astfel de articole, ne spune dr. Oana Mihaela Secară.

”Vorbim de patologii autoimune pe diferite organe și sisteme, căpătate după vaccinare, și de patologii cardiovasculare, inclusiv tulburări de coagulare, care duc fie la accidente vasculare, fie la infarcturi. Nu înțeleg cum pot ei să treacă cu vederea reviste de talie mondială și extrem de cunoscute în care apar exact aceste articole care demonstrează efectele secundare devastatoare ale vaccinului anti-Covid. Este o fază de negare a autorităților europene pe care eu nu o înțeleg, pentru că negarea nu te ajută să faci progrese. Dacă ești om de știință, trebuie să accepți că ai o problemă și să o rezolvi. Este clar o politică a struțului, care nu are absolut nimic de-a face nici cu știința, nici cu umanismul. Nu poți să te ascunzi de faptul că există o întreagă problematică medicală cauzată de un produs considerat sigur, că de eficient s-a văzut că nu a fost eficient”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
1.712 afisari

46 COMENTARII

  • Poate ar trebui cumparate ceva noi vaccinuri cateva miliarde , de catre Ursula von der Leyen , pentru continuarea exterminarii in lagarul m ue
   Trantorul turist impostor este gata sa declare din nou , succesuri in vaccinari

  • își spune te bag în piz da mă-tii de ți gan jegos și analfabet !!
   fmm de borâtanie neagră și scârboasă !
   mă kak în gura ți găncii de mă-ta.
   cu tine mă șterg la kur.

   • Fă imbecilo ai luat literele din alfabet la rand ,G este de la garoi ,sa-mi giugiulesti bărzoiu cu boticul tău rozaliu scârbă userista ce ești

    • marș în piz da mă-tii de ți gan jegos și analfabet !!
     fmm de borâtanie neagră și scârboasă !
     mă kak în gura ți găncii de mă-ta.
     cu tine mă șterg la kur.

 1. Nu mă bucur de necazul lor dar nici nu-mi pasă. FIECARE PRIMEȘTE CE A CERUT. UNII AU VRUT SĂ MEARGĂ LA MALL, ALȚII SĂ-ȘI „SALVEZE” BUNICA/NEPOȚII/PISICA. ALȚII AU VRUT ÎN STRĂINEZIA.

  NU AU FOST OBLIGAȚI, SĂ FIE CLAR PENTRU TOATĂ LUMEA. A FOST ALEGEREA LOR.

 2. Cioclii vaccinisti si-ar f*te si mamele doar sa nu recunoasca faptul ca vaccinul e vinovat de mortile subite.

 3. Proasta satului, o idioțenie repetată obsesiv nu devine nici credibilă, nici adevărată. Este dovedit științific, fără putință de tăgadă, că absența vaccinării a dus la surplusul de mortalitate. Restul afirmațiilor sunt minciuni. Înclinarea patologică pentru dezinformare face casă bună cu stupizenia, de acum congenitală.

 4. pt anonim vaccinul nua rezolvat nimic sa pierdut puterea virusul oricum a fost un mic genocid sa nu ii uitam pe ingeri vinuti satanei din linia intiia

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri