AcasăCORONAVIRUSGuvernul morții. Cine va plăti pentru aceste crime?

Guvernul morții. Cine va plăti pentru aceste crime?

Guvernul Cîțu a înregistrat un record absolut de morți Covid

Numărul deceselor înregistrate zilnic în România ultimelor zile l-a depășit chiar pe cel al marilor țări europene într-o săptămână. Mor oamenii pentru că nu au ventilatoare, cum insinua Florin Cîțu? Nici vorbă. Mor pentru că nu primesc tratamente la timp, că doar nu-i vindecă oxigenul. De ce nu primesc tratamente la timp? Pentru că așa a decis Guvernul.

Dacă s-ar mai menține ritmul de producție morți Covid pe zi vreo șase luni, populația României s-ar înjumătăți, punând la socoteală și decesele cauzate de celelalte boli și interdicția aproape totală la internări și intervenții chirurgicale. Probabil că acesta este și scopul celor care, din nefericire, ne conduc. Însă, în toată această nenorocire care s-a abătut pe capul românilor există și o veste bună. Prin noiembrie numărul de cazuri va scădea, iar cel târziu din decembrie autoritățile din România vor fi obligate să trateze cu anticorpii monoclonali, medicamentul care, potrivit medicilor din întreaga lume, va pune capăt pandemiei. Până atunci însă există favipiravirul, căruia Guvernul i-a dat drumul, scrâșnind din dinți, doar limitat. Prin spitale.

Ce trebuie să facă oamenii testați pozitiv, cu simptome, vârstnici sau cu boli asociate? Să se înghesuie în unitățile de primiri urgențe ale spitalelor, peste ceilalți oameni disperați care au venit pentru alte afecțiuni, și să spere că medicii specialiști de acolo le vor prescrie favipiravir, ca să-l poată lua de la farmacia cu circuit închis. Așa a decis Guvernul să ajute bolnavii Covid și să reducă internările în spitale și în secțiile ATI. Antiviralul favipiravir există în spitale, dar important este ca acesta să fie administrat în primele zile de la debutul bolii, pentru că altfel este prea târziu.

”Se ajunge aici pentru că oamenii vin de foarte multe ori târziu la spital şi nu sunt suficiente locuri pentru evaluare. Pacientul ajunge târziu, iar atunci va fi face târziu analizele necesare, computerul tomograf şi ce mai trebuie. Şi atunci există riscul să nu primească la timp tratamentul potrivit şi să ajungă la formele complicate ale bolii. Plus faptul că sunt foarte mulţi pacienţi bolnavi, care au şi alte afecţiuni, unele grave, şi acesta este un factor important”, a declarat dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

Pacienții critici, fără tratament

România a activat Mecanismului de protecție civilă al Uniunii Europene pentru achiziționarea a 12.700 de flacoane de Tocilizumabum, un medicament folosit în apariția furtunii de citokine la bolnavii Covid-19. ”Deja avem oferte clare din  partea Poloniei și, prin programul RESCUE, din partea Olandei pentru concentratoare și la Tocilizumabum încă așteptăm, pentru că se pare că nu există numai la noi probleme de livrare. Există o discuție și privind un tratament pentru anticorpi monoclonali din Germania”, a declarat Raed Arafat. Povestea crizei de Tocilizumabum nu este chiar întâmplătoare. În luna mai a acestui an, Guvernul Cîțu a ridicat restricțiile de export a medicamentelor utilizate în Covid, printre care și Tocilizumabum, în loc să creeze stocuri de siguranță, preferând să facă stocuri inutile de Redemsivir, pe care nimeni nu-l mai folosește. La începutul lunii septembrie, compania producătoare a anunțat un deficit temporar de livrare a medicamentului, iar din acel moment criza s-a acutizat.

Fără Covid, din primăvară

Medicul infecționist Adrian Marinescu a reiterat faptul că în primăvară vom scăpa de Covid, având în vedere imunizarea masivă a populației, obținută pe cale naturală sau prin vaccinare. ”Cred că din primăvară vom trece la etapa de convieţuire, pentru că se va ajunge la protecţia la nivelul populaţiei extinsă. Cei care s-au vaccinat şi se vor vaccina, plus cei care au trecut şi vor trece prin boală până în primăvară, toate astea se vor aduna şi vor asigura o protecţie importantă la nivelul populaţiei. Vor fi cazuri izolate, chiar dacă infecţia nu va dispărea de tot”, a afirmat dr. Adrian Marinescu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
3.087 afisari

25 COMENTARII

  1. Butorii de pisat,spiralistii habarnisti si cu capul in ceata de la droguri nepotii si stranepotii criminalilor de la 1907 ,analfabetii functionali care nu au luat treapta pentru ca erau tufa de Venetia fufele cu privire de vipera cu scoli particulare neacreditate care au rupt paturi cu sefii ,individele care in loc sa puna umarul in judetul unde s au nascut si unde traiesc parintii ,se duc la Sibiu sa dezveleasca statuia domnului brukental urgisitorul de patrioti romani Asta este tabloul aktualei clase care ne conduce Colac peste pupaza un homalau cu inclinatii spre seful SPP cu care unelteste si distruge romania ,ros de ura si antiromanLa ce sa te astepti,, Statul a esuat”.Nu tu ai esuat alogenule Din cauza ta a esuat tara Ai distru romania ,ai vandu to ,ai sabotat viata romanilor condamnandu i la saracie si boli Din cauza ta ,si numai a ta mor romanii pe capete !O sa platesti jigodie pentru tot raul facut tarii si romanilor!

    • diavolul guverneaza in Romania, diavolul guverneaza in Romania
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU NU PERMIT ACCESUL LIBER SI PREVENTIV AL POPORULUI LA FAVIPIRAVIR
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU INTERZIC IMPORTUL DE ARBIDOL
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU NU FOLOSESC IVERMECTINA CU EFICIENTA DOVEDITA
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU TERGIVERSEAZA IN MOD INTENTIONAT ACHIZTIA DE TOCILIZUMAB
      diavolul guverneaza Romania, diavolul guverneaza Romania
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU fac circ televizat si diversiuni criminal-propagandistice
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU omoara romanii in spitale cu tratamente si proceduri ineficiente si inutile
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU FORTEAZA asupra poporului un pseudovaccin experimental mortal
      Agenturile demonice PNLUSRUDMRPSDSECU au ca UNIC obiectiv introducerea prin forta a „pasaportului nazist satanic 666”
      diavolul guverneaza Romania, diavolul guverneaza Romania

  2. Individul a ars lume prin cluburi si spitale In ce guvernare s a mai intamplat asa ceva In ce tara s a mai intamplat ca sa dai jos pe unii care intr adevar au capacitati de conducatori ,care au dus tara pe crestere economica,care au prezidat cu o femeie Prim -ministru capabila si patrioata consiliul europei cu mari succese iar tu sa dai fok la un club in care ai ars 60 de tineri ,pentru a pune gealatii tai incompetenti ,rai si prosti si hoti la guvernare Stii ce te asteapta Ve da socoteala japita!

  3. Tratamentul miraculos e o iluzie deşartă. Pur şi simplu nu există. Ivermectina, Tocilizumabum, tratamentul monoclonal şi alte remedii-miracol sunt precum frecţia Diana la piciorul de lemn. COVID-19 nu are deocamdată leac, e ca ruleta rusească – un procent din îmbolnăviţi vor muri garantat. Aşa că suntem pe calea cea bună – un mort la 5 minute. Hai că se poate şi mai bine – cu nevaccinaţii în frunte, vom avea victorii multe…

    In registrul serios: Sigurul remediu este evitarea îmbolnăvirii, prin toate mijloacele. Inclusiv prin vaccinare. Noi nu avem pur şi simplu un mecanism de sănătate publică funcţional, ca alte state europene, în care spitalul să fie ultima verigă dintr-un lanţ anterior de profilaxie, depistare, îngrădirea contaminării, tratament ambulatoriu sau clinic.

    La noi tratamentul începe direct cu faza finală – spitalul – care, inerent, va fi depăşit şi unde se produce direct eliminarea socială: dacă nu prin moartea quasi-garantată la ATI, atunci prin sechelele care rămân după boală.

    • Marş, fă, cu soluția ta simplă. Vaccineaz-o pe mă-ta. Nu stii pe ce lume traiesti sau esti chiar atît de imbecilă?

    • Pocnitoareo, soluția simplă este să te injecteze pe tine Kostea Sugiuk. Marș pe g4, la Tăpălabă, cu textele ăstea!!!!!!

  4. Declara toti ca le place pandemie dar nu asigura medjcamentele care inainte erau!!! Nu se cheama premeditare la moartea unora si cine a decis de sus pana jos????Se stiu ei si sunt toata ziua pe tv!!!!

  5. CINE a dat ordinul atroce ca Favipiravirul sa fie eliberat in astfel de conditii?? DOAR in spitale, tocmai pentru a le aglomera in scop criminal si propagandistic , iar administrarea sa fie facuta cu intarziere astfel incat SA NU SCADA NUMARUL DE IMBOLNAVIRI !
    Putem spune ca avem in fata cea mai atroce CONSPIATIE SECURISTA pusa in opera de elemente tradatoare din conducerea serviciilor de informatii aflate sub ordinele si protectia Ocultei Globaliste ??

  6. Raspuns la intrebarea : „Cine va plati …” NIMENI. Spuneti-mi daca cinava a platit cu adevarat pentru ce i-au facut de 30 de ani poporului roman. ??? Sa nu-mi veniti cu plati gen : angajari fictive(femei de serviciu), ferestre la vila, cumparaturi din China si alte asemenea. Decei NIMENI, NEVER.

  7. Acest articol de ziar ar trebui depus la Dosarul Penal intentat celor doi Criminali dovediti, Hotul de case si chirii cu acte false,meditatorul traficantilor de copii si coada lui de topor Cocartzu aceasta pocitanie la chip si la suflet,tandemul care este dovedit ca atenteaza la sanatatea poporului Roman. Mai bne zis GENOCID.Si cand vezi ca in ” sondaje ” cica 20% de idoiti au incredere in guvernul meu,si 24% in Hahalera decorata de nemti pt. ca a facut din Romania un
    „stat de drept in folosul cetatenilor,” ti se face scarba.

  8. Studiu de caz: dupa ce dau elitele globaliste cu arma biologica chinezeasca in tot mapamondul, cica tot ei vreau sa scape toate popoarele lumii de acest marsav virus chinezesc !! Ha ha ha 🙂 Adica intai ii viruseaza bine, dau in toti acum cu aerosoli, ca asa se imprastie acest virus de LAB 4 din Wuhan, si apoi oile merg ca la taiere in spitalele Soylent Green !! Bravo, nai Bezos, bai Branson, bai Musk, bai miliardarilor ipocriti care nu va imbolnaviti ca prostimea de aceasta arma biologica, dar numai datorita faptului ca voi aveti tratamentul miraculos, care afost dezvoltat in acelasi timp cu virusul chinezesc, ca doar asa se fac astfel de arme de distrugere in masa, se face si virusul, si anti-dotul, dar care se da pe sub mana numai la cine trebuie, adica la elitele sataniste-globaliste !! Huo, bai ipocritilor, ar zice prostimea !! Cam asa merg lucrurile in WW3 inceput in oct 2019 si care s eva termina in 2025, scapa cine si care poate !! 🙂

  9. Singura postare cerebrala este ” Solutie simpla ” de ieri , ora 13:07:12 . In rest …. comentarii ale troll-ului de k.kat CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ,vuvuzeaua defecta de pe malul stang al Nistrului . telegra.ph /Postacul – antivaccinist – Camelia Sorescu -10-09 –-Vocea Mantuitorului -October 10 , 2021 -Postacul Antivaccinist Camelia Sorescu .

  10. Contributors.ro , 01.10.2021 , articol de Mihai Maci : ” ETICA ESTE DESPRE TINE , NU DESPRE MINE . DESPRE CRESTINISM SI VACCINISM „.

  11. Cel de la 12 57 din 10 10 2021 esti cel mai limpede si cel mai realist Ai perfecta dreptate dar ai unele omisiuni:De 17 ani tara este sabotata de doi antiromani anticrestini Unul hot cu staif ,distrugatorul crucisator ,chiorul PETROV cel care a bagat romani la parnaie si a distrus oameni inca de la 15 ani A fost luat din fasa si dresat contra oamenilor normali A urmat bataia de joc asupra tarii inca din 2004 Timp de 10 ani nu a facut nimic bun dar rau cat a pututA urmat homalaul Un individ prost si vandut care a continuat incet si sigur opera de distrugere ,si dezbinare Daca ati observat jigodiile astea de dreapta au in cap aceleasi idei criminale Ar trebui sa se uneasca si sa faca un singur partid ,,partidul raului si distrugerii PRD

    • Eu sunt cel de la 12 57 din 10 10 2021 , normal ca ma gratulez ca sunt ” cel mai limpede si mai realist ” , doar sunt Kostea Sugiuk , doina Tiraspolului , javron duru , ma laud si io de unul singur daca ROMANII imi umfla sistematic falcile si imi sparg rozeta cu flaute zburlite cu gusa …!

  12. Lauda-te cu presedintele tau din zoopark , nu musca pe altii de cur , ce te bagi unde nu-ti fierbe oala , dihorule turbat ? De ce nu-ti vezi de turul pantalonilor tai si hantani la turul romanilor primind vanturi in nas drept rasplata ?

  13. Dar presedintele tau homalau mi a ucis parintii la poarta spitalului pe cand cel din zoopark nuCel din zoopark este de 1000 de ori mai bun decat homalaul tau

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger