AcasăCORONAVIRUSGheorghiță, anunț important despre vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 12-15 ani....

Gheorghiță, anunț important despre vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 12-15 ani. ”Avem o perspectivă cât se poate de clară” – VIDEO

Gheorghiță, anunț important despre vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 12-15 ani. ”Avem o perspectivă cât se poate de clară” - VIDEO

Pe măsură ce se anunță noi variante menite să faciliteze accesul românilor la procedura de imunizare, de tipul centrelor drive-thru unde oamenii pot fi vaccinați antiCOVID fprp programare, și, mai nou, a maratonului de vaccinare prin centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara, dar și prin intermediul cabinetelor medicilor de familie, medicul Valeriu Gheorghiță a făcut, marți, un anunț referitor la vaccinarea copiilor.

În cadrul unei conferințe de presă, șeful Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a făcut referire la momentul în care ar putea începe vaccinarea copiilor cu vârste între 12 și 15 ani. Cu acordul părinților.

După cum știm, compania BioNTech Pfizer a depus toată documentația necesară la Agenția Europeană a Medicamentului, în vederea obținerii autorizării pentru grupa de vârstă 12-15 ani.

Ne așteptăm ca în următoarele zile FDA (U.S. Food and Drug Administration-n.n) să acorde această autorizare și foarte probabil că în perioada lunii următoare și Agenția Europeană a Medicamentului va elibera această autorizare, așa încât avem o perspectivă cât se poate de clară ca din această vară să putem vaccina și persoanele din grupa de vârstă 12-15 ani care, evident, își doresc să se vaccineze, prin acordul părinților”, a fost auzit spunând Valeriu Gheorghiță, în fața presei.

Gheorghiță: Voi vaccina în ziua de vineri, în centrul de la Sala Palatului

Totodată, referindu-se la ”maratoanele de vaccinare”, inclusiv la cel programat să aibă loc în Capitală, în perioada 7-9 mai, la Sala Palatului și Biblioteca Națională, Gheorghiță a anunțat că are în plan să meargă să vaccineze persoane din rândul celor care se vor imuniza în centrul de la Sala Palatului.

Sunt 50 de cabinete de vaccinare, vaccinul distribuit va fi vaccinul de la compania Pfizer. Sunt 1.000 de voluntari înscriși la acest demers și ne dorim, de asemenea, inclusiv eu voi fi prezent și voi vaccina în ziua de vineri, în centrul de la Sala Palatului, așa încât ne dorim ca și de această dată să putem crea facilitatea unui număr cât mai mare de persoane să fie prezente și să se poată vaccina”, a mai declarat medicul aflat la coordonarea CNCAV.

130 afisari

4 COMENTARII

    • Nici ziaricii nu au habar de limba română. Ori sunt imbecili sadea, ori îi dau înainte cu minciuna ” imunizării ”. Ca și cu atâtea alte minciuni, de altfel.

  1. Bre Gheorghita, pe langa juramaintul lui Hippocrate, ai depus juramant fata de tara Românească si poporul Român.
    Esti convins ca iti repecti juramintele? Calcand pe urmele lui Mengele esti mai aproape de crime impotriva umanitatii, departe de ceea ce inseamna „servesc patria”

  2. … gheorghita,rochita…te avanti,in ape tulburi!
    …iti inchipui,ca tot ce zboara…se mananca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger