AcasăCORONAVIRUSGermania copiază China comunistă. Cod de culori pentru persoanele vaccinate / Culori...

Germania copiază China comunistă. Cod de culori pentru persoanele vaccinate / Culori diferite, drepturi diferite!

Germania, pe urmele Chinei. Statutul vaccinal, recunoscut prin cod de culori. Culorile diferite vor da drepturi diferite / Foto: printscreen

Ministrul federal al Sănătății, Karl Lauterbach, își apără controversatele planuri anti-Covid-19, inclusiv recunoașterea statutului vaccinal printr-un cod de culori, un sistem deja implementat în China.

Culorile diferite vor da drepturi diferite în viitor. Acest sistem există deja în China. Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, își apără controversatele „planuri Corona” pentru toamnă. Este criticat mai ales planul de a scuti doar persoanele proaspăt vaccinate de obligația de a purta masca.

Cu mască, fără mască

Acest lucru ar pune, de asemenea, persoanele care au fost deja vaccinate triplu sau cvadruplu pe același plan juridic cu cele nevaccinate. Cu toate acestea, Lauterbach nu crede că oamenii vor fi vaccinați din trei în trei luni, începând din toamnă, pentru a fi scutiți de obligația de a purta mască. El scrie că ideea este „absurd”. Și continuă: „Niciun medic nu face asta, nimeni nu vrea asta”.

Lauterbach apără noua lege privind protecția împotriva infecțiilor. „Dacă vaccinurile care protejează împotriva infecțiilor sunt disponibile în toamnă, acestea ar trebui să fie benefice și pentru persoanele vaccinate. Toamna nu se poate renunța la măștile de interior. Pentru cei nou vaccinați, o excepție ar fi justificată”.

Cu toate acestea, în cazul în care prea multe persoane se vor folosi de această excepție, „vom schimba regula și vom ridica excepția”, scrie Berliner Zeitung. O „obligație generală de a purta măști în interior sau la teste ar fi atunci consecința”.

În acest context, criticii se tem că va deveni dificil sau chiar imposibil pentru restaurante, cinematografe și alte unități afectate să verifice rapid și ușor de câte ori un vizitator a fost deja vaccinat. Și dacă  trebuie să poarte sau nu o mască.

Lauterbach contrazice: „Faptul că nu se poate bifa «proaspăt vaccinat» este, de asemenea, greșit, deoarece CWA (Corona-Warn-App, n.r.) prevede o altă culoare de certificat. Mai simplu decât 2G+ înainte”.

Drepturile și culorile

În China, sistemul există deja, cu diferite culori. În acest caz, așa-numitele aplicații numite „Cod de sănătate” joacă un rol decisiv. Aplicațiile creează profiluri de mișcare și arată starea de sănătate. În funcție de culoare, utilizatorii au drepturi diferite. Un cod verde, de exemplu, permite libera circulație, în timp ce codurile portocaliu și roșu înseamnă până la două săptămâni de carantină.

Între timp, ministrul Sănătății se recuperează după infecția cu Covid-19. Lucrurile „se îmbunătățesc încet-încet”, a spus Lauterbach. „În ciuda celor patru vaccinuri și a Paxlovidului, am avut simptome mai puternice decât mă așteptam”.

Cu toate acestea, încă nu este clar când Lauterbach a făcut cel de-al patrulea vaccin. Ministerul Federal al Sănătății refuză să furnizeze aceste informații. „Nu putem intra în detalii despre chestiuni medicale”.

author avatar
Tudor Borcea
1.543 afisari

16 COMENTARII

  1. Nație cretină friții ăștia. Nu că ar fi fost vrodată prea deștepți, și cel mai bun exemplu este dulapul nostru, dar parcă se tîmpesc și mai mult.

  2. putin ma intereseaza ca au inebunit nemtii , important este sa nu ne luam dupa ei dupa principiul lui bogdan chireac , ce domle , occidentalii este prosti si romanii destepti ?

    • Anonim 2022-08-11 9:26 9:26:27 nu bey kakat afumat , romenii este destept cu tine si nemtii este prostii

      • handicapatule , crezi ca daca spui bey , in loc de bai , pacalesti pe cineva sa te creada vreun smecher ? cu k kt afumat te-a hranit ma-ta de -ai ajuns in halul asta starpitura !

    • Romanii sant cei mai destepti, ar trebui sa fie evident la toata lumea. De asta este o prostie sa ne luam dupa altii. Trebuie sa facem ce stim noi ca e mai bine si atunci altii se vor lua dupa noi. Si toata lumea o sa vada ca noi santem cei mai destepti.

  3. Nu e Germania cea care trage sforile ci grupul de la DAVOS cu Klaus Schwab,SorosSoros,RonalLauder si altii
    Adica mafiotii khazari sunt papusarii

  4. Pai cam astai o sa ramana cu „china” in brate fiindca „mama rusia” o sa cam sa se dizolve

  5. Daca a fost re re re vaccinat de ce a mai facut Covid? Si chiar o forma severa?
    Ar fi trebuit sa aiba cod verde si sa se plimbe peste tot pentru ca era vaccinat de 4 ori ! 🙂
    Au o logica nemtii astia, nici ei nu o inteleg.

  6. Sper sa crape cât mai repede acest ministru al „sanatatii”, ca si toti ceilalti ministri, toti niste ticalosi !

  7. Stimate Comandor Gherghisan, numai dvs. mai lipsiti de acolo, ca sa faceti ordine, ca altfel nu se mai poate !! Ha ha ha 🙂 Mai trebuie dat si la nazi-stul ala de Lauterbach cate un pu-lan intre ochi, sa nu mai viseze asa de multe zertif-ikate verzi pe pereti, ca de nu, ala sigur o sa ajunga pe pereti !! Ha ha ha 🙂 Chiar vrem sa vedem cum transforma astia Germania naz-ista in Germania chinezo-naz-ista, sa ii tina in blocurile alea ordinare cate 2-3 luni, fara sa ii lase sa iasa deloc afara, oare cati nu vor innebuni de tot ? Ha ha ha 🙂 Comandor Ghergisan, va rugam preluati comanda natiei alea de b-o-i si va-ci, trebuie cineva cu mana de fier, care sa stie sa dea cu p-ula-nul cum trebuie, unde trebuie, mai ales in cap-etele alea proa-ste de nazi-sti, sa nu schioapete dupa aceea !!

  8. In sfarsit covidul isi atine scopul. Segregarea drepturilor omului dupa o culoare transmisa de o aplicatie guvernamentala. Ioane, ia stai tu 2 saptamani inchis in casa ca ti-am trimis codul rosu pe ecran nu te mai duce la demonstratii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger