AcasăCORONAVIRUSGabriela Firea surprinde: spune care sunt măsurile salvatoare în faţa virusului, în...

Gabriela Firea surprinde: spune care sunt măsurile salvatoare în faţa virusului, în afară de vaccinul anti-COVID

Gabriela FireaGabriela Firea surprinde: spune care sunt măsurile salvatoare în faţa virusului, în afară de vaccinul anti-COVID

Gabriela Firea i-a atacat din nou pe Klaus Iohannis şi pe Guvernul condus de Ludovic Orban din cauza presiunilor la care, conform ei, sunt supuse cadrele medicale de către conducători.

Reacţia fostului primar de la Bucureşti a venit după ce preşedintele României a declarat, miercuri, că spitalele suport Covid sunt foarte aproape de capacitatea maximă.

Suntem singura țară care avem această separație: spitale Covid, foarte puține, în special cele de boli infecțioase, și celelalte spitale unde de asemenea pacienții cronici sunt primiți cu foarte mare dificultate pentru că de asemenea s-au impus niște reguli, unele pur și simplu împovărătoare și foare greu de îndeplinit de către medici.

În acest moment în întreaga Europă și nu doar, toate spitalele sunt pregătite atât de bine, cu circuite separate, cu zone de triaj, cu echipamente sanitare și de protecție, astfel încât orice pacient care se prezintă, că este Covid, că nu este Covid, este tratat în aceeași unitate spitalicească„, a spus Gabriela Firea la postul RomaniaTV.

Firea a dezvăluit care sunt celelalte arme anti-COVID, în afară de vaccin

Așa dispare tema lipsei paturilor, lipsei spațiilor, a dotărilor și a personalului ATI, a ventilatoarelor și așa mai departe, încât orice spital trebuie să fie pregătit pentru a primi absolut orice tip de pacient. Și testarea, bineînțeles, pentru limitarea răspândirii, dar aceasta nu s-a dorit, nu se dorește, probabil că la finalul pandemiei vom afla de ce.

Noi vorbim acum despre o salvare iluzorie, și anume un vaccin care nu este omologat, nu este produs… dar nu vorbim despre ceva ce putem accesa imediat, și anume dotarea spitalelor, transformarea tuturor în și Covid și non-Covid și testarea„, a mai afirmat fostul edil de la Capitală.

Firea: „Iohannis și Orban instigă la dezordine constituțională”

Gabriela Firea consideră că preşedintele, alături de Guvernul Orban, vor să provoace un scandal politic pentru a deturna atenţia publică de la problemele cu care se confruntă România în plină criză sanitară.

Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL„, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger