AcasăCORONAVIRUSFost jurnalist, după doza a II-a cu Pfizer: „Acum sunt o persoană...

Fost jurnalist, după doza a II-a cu Pfizer: „Acum sunt o persoană cu handicap”

Fostul jurnalist Ionel Iloae a ajuns în cârje după rapelul Pfizer

Până să facă rapelul cu Pfizer, Ionel Iloae, fost jurnalist din Iași, în vârstă de 46 de ani, era sănătos tun. La o săptămână după doza a II-a au început durerile și, ulterior, a venit diagnosticul năucitor: necroză bilaterală de cap femural și infarct la piciorul stâng. Mai exact, susține acesta, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Acum este o persoană cu handicap, iar statul român i-a închis și clinicile de recuperare.

Comunicarea onestă în ce privește vaccinarea, pe care o tot promitea Alexandru Rafila, mai are de așteptat. Până una alta, mii sau poate zeci de mii de români și-au distrus sănătatea din cauza reacțiilor adverse post-vaccin, însă nimeni din sistem nu îndrăznește să le raporteze. Și, pentru că, oficial, în România nu există reacții adverse la vaccin, victimelor vaccinării ”sigure și eficiente” trebuie să-și plătească singure tratamentele costisitoare, care le dă speranța că vor putea deveni, cât de cât, funcționale. Pe lângă faptul că nu-i ajută nimeni din punct de vedere financiar, le-au mai închis și clinicile în care încercau să se recupereze.

”Eu nu voi face cea de-a treia doză a vaccinului, deși acum o lună eram convins că o voi face. După cea de-a doua doză am făcut necroză de cap femural, o necroză bilaterală, adică la ambele picioare. Mai pe românește, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Pe piciorul stâng e și un infarct. Necroza asta te trimite în cârje sau în scaunul cu rotile. Devii handicapat neuromotor. Așadar, eu sunt o persoană cu handicap. Recuperarea necesită asistență de specialitate, dar arafații au închis clinicile. Mă alintam, cumva, crezând că sunt singur, că sunt excepția. Prietenii care lucrează în spitale mi-au dat peste cap ideile exclusiviste. Nu, nu sunt singur, sunt mii de oameni cu probleme post-vaccin. Va răbufni și asta, sunt convins!”, a  scris pe pagina de socializare Ionel Iloae, fost jurnalist din Iași.

”În două luni am ajuns în stadiul III”

Necroza de cap femural nu apare la vârste de sub 50 de ani și nu este atât de galopantă, ne spune Ionel Iloae. ”La mine în două luni am ajuns la gradul III, iar în mod normal durează ani de zile ca să ajungi la gradul III. Durerile au apărut la o săptămână după a doua doză de Pfizer. Și până atunci nu avusesem absolut nicio problemă. Eu am întâlnit pacienți, inclusiv la Târgu Mureș, și prieteni în spitale care mi-au spus că apar efecte secundare de la vaccin, dar nu le înregistrează nimeni. Este și greu să demonstrezi că este de la vaccin. Am doi medici ortopezi care mi-au spus că este de la vaccin, dar dacă mă pune Arafat să demonstrez asta, nu am cum să demonstrez științific. Vezi doar că cei care au probleme de sănătate au ca element comun vaccinul. Peste tot pe unde m-am dus la medici prima întrebare a fost dacă am avut Covid. Eu nu am avut Covid, în schimb am fost vaccinat și au făcut corelația. Sunt însă și foarte mulți pacienți care au avut Covid și au aceleași probleme osoase, din cauza tratamentelor administrate în spitale. Iar cei vaccinați au probleme neurologice și probleme articulare”, ne-a precizat Ionel Iloae.

2.500 de euro, doar operația

Investigațiile medicale și tratamentul hiperbaric la Târgu Mureș l-au costat până acum pe Ionel Iloae câteva mii de euro, iar asta este doar începutul. Una dintre opțiuni era să facă o operație cu protezare, pentru care ar fi trebuit să plătească 2.500 euro, însă a ales medicina alternativă. ”Dacă nu mă operez ajung în cărucior și statul îmi plătește pensie de handicap. Ca să mă operez trebuie să plătesc eu 2.500 euro. Zona de medicină alternativă e practicată în câteva clinici private și în foarte puține spitale de stat. Aș fi mers la stat, pentru că se reduc costurile, dar nu se poate. Cîții și arafații au blocat orice nu e urgență. Faptul că eu nu pot merge nu e o urgență. Faptul că e posibil să nu mai pot merge nu e o urgență. Așadar, a rămas doar zona privată. Sper să nu o închidă și pe aia în zilele următoare”, mai scria Ionel Iloae.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
285.342 afisari

121 COMENTARII

  1. Nimeni nu se bucură de răul altuia, în general, dar aragazul ăsta cu patru ochi nu a știut ce înseamnă „experimental”???? Ce-i acela „cobai”? Nu s-a interesat de ce ar conține waxxul? În special că se pretinde a fi ziarici, deci ar trebui să știe cum și unde să se informeze, că doar nu-i Gigi de la „Sculărie”.
    Nu și-a pus întrebarea de ce el semnează ca să-i exonereze pe producători de orice răspundere???

    • iaca eu ma bucur pt ca raul astuia n-a venit din cer, si-a chemat-o si a influentat si pe altii.

    • Păi… nu asta este retorica statului ăsta bolnav: cei deștepți se vaccinează iar cei proști, fără cultură, refuză vaccinul! Mă bucur și eu odată în viață că sunt socotit prost!

      • Cu ce drepturi ai tu a sa jignești persoana care nu se vaccinează din punctul meu ești o javra fala coloana

      • Bravo bine ai spus mai făcut și să zimbesc trebuie cercetat bine înainte de a mergeaveți să-ți bage in tine experiment lor dacă ești sănătos ce-ți trebuie mergi înainte și lăudabile Domnul!

    • Adevarat ce spuneți mă obligă să mă vaccinez de ce au inters fiecare face ce vrea cu viața lui!

    • Asa este ,acesta este un vaccin si e normal sa aiba si reactii adverse ca orice vaccin .Dar noi cei din generatia 50 + am facut vaccinuri cu nemiluita -cred ca va amintiti si de vaccinul acela antipolio ,acela care ne-a ajutat mult .Insa in familie am avut un caz la care vaccinul a avut o faza urata ,baiatul respectiv a facut poliomelita in urma vaccinului ….asta s-a intamplat in urma cu zeci de ani .La fel si in cazul de fata -e posibil ca din 100 sa murim 10 ,dar speram cu totii ca vom fi printre cei 90.Din moment ce ti se da un formular de completat la vaccinare ,trebuie sa fii sincer si sa completezi corect rubricile acelea apoi sa respecti recomandarile post-vaccin .Iar ca o paralela -cand te operezi dai semnatura inainte ,deci esti pe propri raspundere ,deci nu-ti garanteaza nimeni viata post operatie …

      • Operația dacă vreau mi o fac dacă nu ,nu o fac dar in cazul vaccinului va fi obligatoriu…aicea e problema gravă…

        • Nu va fi obligatoriu, doar se realizează păcăleala că e de făcut. Daca ar fi obligatoriu, ar deveni fara scopul ascuns. Se fac recoltări umane, care se înțeapă e preluat de entitate. Iar de se impune atunci nu mai poate entitatea sa ii ia. Pt că ție îți e încălcat Liberul Arbitru daca devine obligatoriu pica pe capul politicului karmoiul cat planeta. Așa că e cu păcăleala doar, cu fraiereală. Nu vezi că toate porcăriile emise guvern nu-i s constituționale? E jocul mata și șoarecele

      • De unde ai scos falsitatea,din 100 de persoane mor 10,sau cazuri grave de boala pe viata?Inainte de a scrie minciuni,confrunta situatia la nivel mondial si ai sa ramai surprinsa ca 1 din 3 vaccinati dezvolta boli pe viata,deci si decesul este pe masura

      • Vaccinurile nu sunt operații. La nici un alt vaccin nu am fost pus să semnez. Nu au reacții adverse doar 10% ci mai mulți. Mie mi-au murit anul acesta 6 din cei dragi. Din 6, 3 aveau vaccinul făcut. Medicii spun să declari dacă ai probleme de sănătate dar dacă nu știi că ai, ce-i de făcut? De ce nu te supun mai întâi unor examene medicale amănunțite și abia după aceea să se facă vaccinul? Eu îmi fac testul la fiecare 48 de ore și i-am întrebat pe asistenții care mi-au făcut testul, câte persoane au descoperit cu COVID și mi-au spus că nici o persoană. Mulțumim lui Dumnezeu pentru asta dar de aici reiese că nici nu sunt atâția infectați pe cât se declară. În schimb cei care mor din cauza vaccinului, nu se recunoaște.

      • Si daca nu se face vaccinul mor mai putin de 10 oameni din 100. Nu mai ganditi deloc? De ce sa iti asumi riscuri degeaba?

      • Ok. Dar e normal ca celor alergici sa li se administreze pre-vaccin , antialergic si dupa sa faca vaccinul?! 🤔
        E normal sa mergi cu o lista de medicamente la care esti alergic, demonstrat pe propria piele, in timp… sa nu semneze ca au luat la cunostinta? De ce?!

      • Ce pot sa zic, iti cam meriți o soarta de oaie, scuza-mi expresia.
        Cu cata lejeritate vii si spui ca e ok sa fie reacții adverse.
        Comparația cu operația nu e prea buna: la operație semnezi ca vrei: dar la vaccinul asta incep sa ne cam oblige.
        Pai de ce sa ma oblige sa fac o chestie care e posibil sa ma vatăme???!!

        Si nu incepeti cu „vaccinarea nu e obligatorie”. Asta e gargara pt prosti. Din moment ce te cam obliga la serviciu…ce s-o mai dam prin băț!?!

        • Stiti ca reactii adverse exista atat la tutun cat si alcool? De asemenea si la paracetamol nurofen si alte medicamente.. ati consumat vreodata una din cele de mai sus?

          Ati consumat vreodata ceva la care sa nu exista reactii adverese, evident ca doza la care apar reactiile adverse difera, insa 8 din 10 romani cosuma peste un pachet de tigari pe zi, un factor import in aparitia cancerului pancreatic,cancerul pulmonar. Dar aceste boli nu apar atat de repede ca sa sperie lumea.. lasat mai bine sa moara toti care au de murit de covid, sa ne prinda pe noi astia care comentam aici vii si sa radem in vreo 2 ani, fraierii s au speriat de covid si au murit! Iaca nu?! Bine ca suntem noi in viata, nu ne doare oe noi capu de altii cand e vb de viata si moarte, oe noi ne freaca grija de altii cand au mai mult ca noi, cand si au luat masina noua si exemplele pot contiua

      • Dar nu esti presat sau obligat sa te operezi sau sa te vaccinezi! Acum iti sunt limitate unele drepturi si se va ajunge la amenzi si alte metode abuzive de convingere pentru cei are refuza vaccinarea! Asta este o crima!

      • Este altceva cind trebuie sa faci o operatie fara de care nu se poate si altceva sa faci un vaccin doar ca poate te imbolnavesti de o boala,iar statistica mi se pare infioratoare,mai treceti putin prin matematica.

    • Nu și-a pus intrebarea pt ca el si alți ca el sint cei care au promovat ca romani trebuie sa se vaccineze si sa asculte de guvern.
      Îmi pare rău de el,dar el trebuia sa știe ca un vaccin experimental are efecte secundare ,dar a promovat cea ce credea el si a spus guvernul ca vaccinul asta te salvează .Greșit ,nu a fost intenționat sa te salveze ci sa te controleze

    • Expresii foarte urite ,d-l Barbu. Omul deja are probleme de sănătate, nu-i trebuie să se enerveze cu unul ca dumneata.

      • Aragaz e ăla pe care gateste mama ta, care te-a facut asa deștept. Omul poate a fost obligat de sistem sa se vaccineze cum sunt multi alții, altfel nuai ai loc la muncă

    • Adica este vina victimei? Hai ma? Chiar asa Barbule? Atita rautate aveti. Ai grija data viitoare cind luati o aspirina. Investigati ca nu trebuie sa fiti jurnalist. Nu ati auzit de ascunzisurile facute si cenzura. Da, probabil ca nu. Informativa. Cine este Pfeizer si Fauci. Adica laso balta ca poate deja sa furat toate propietatile si bogatiile Romaniei ca paduri, aur. Continuati sa aveti incredere in guvern si nemernicii de la guvern si uitativa cum ard spitalele si cei de la putere stau bine in cele 6 case al lor si banii tarii in conturi straine. Va treziti ca nu mai exista nici Romania si nici romani. Pacat sa vad cum atacati pe ne drept in halul asta. Rusine sa va fie. Daca nu intelegeti macar puneti intrebari si informativa sa intelegeti ce se intimpla sau si dumneavoastra sinteti platiti sa instigati ca restul hotilor si mincinosii de la putere. Sper sa va treziti si sa nu ajungeti si dumneavoastra un handicapat ca sclav cam se vede ca deja sinteti. Hai cinta un pic Desteaptate Romane poate va ajuta sa va treziti mai repede.

  2. La o astfel de situație nu poți avea decât compasiune. Toti cei care au recomandat „vaccinurile” sigure sa meargă la pușcărie pentru ca în Iad oricum vor ajunge la căti oameni s-au nenorocit prin injectarea cu seruri experimentale. Unde sunt instituțiile statului plătite sa apere cetățenii? De ce tac? Vine a ea și ziua adevărului! Felicitări pentru curajul de a scrie și publica articolul.

    • Gicule, pui problema greșit. Eu, dacă-ți recomand un ser făcut de mine că te-ar vindecă de „romantism” sau TBC, spre exemplu, iei de bun ce-ți zic? Nu mă verifici? Nu te interesezi cine-s eu, ce-am făcut, ce pregătire am, istoricul meu….?
      CHIAR „INSTITUȚIILE” STATULUI AU RECOMANDAT WAXXUL, DECI ÎN NICI-UN CAZ NU TE BAZEZI PE ELE!

      CÂND NE-AU VRUT BINELE CEI DE LA INSTITUȚIILE STATULUI???

      • Felicitări pentru răspunsul dat!!!
        Au avut grije sa te vaccineze pe propria ta răspundere!!!
        Ai semnat riscul ce va urma!!!

      • Corectă concluzie..a fost naiv și a pus botul și-a făcut-o cu mâna lui..putea evita asta

      • Tu nu esti foarte destept bag sama…probabil nici scoala prea multa nu ai! Pai de ce ar vrea statul sa-ti faca rau, cine le mai plateste taxe daca mor mii de oameni!? Ti-ai pus intrebarea asta sau doar scrii sa te aflii in treaba!?

        • Domnul Țoni sunteți in urmă, statul nu mai are nevoie de noi oamenii! Au tot ce vor de la cei care au ordonat plandilia. Au programa 2021-2030 de realizat, care nu sună prea bine, studiați va rog acest plan.

        • Mai deșteptule vad că vezi ce vrei tu pe stat il doare la cascheta de banii tăi sau ai mei primește el si mafioții care ne conduc și ne vor binele multe miliarde de euro

        • Ei sunt plătiți deja de alții care ii pun sa ne oblige sa ne vaccinam,nu au așa mare nevoie de banii noștrii. E doar o acoperire ca sa ne facă sa credem așa! Gândește puțin!! Pt ce crezi ca se dau milioane de euro de la uniunea europeană?

    • Așa este dar mulți nu conștientizează ,că semnând ,îi disculpi pe toți de vina ,pt eventualele efecte secundare adverse.

    • AI DREPTATE ,SĂ SE ZBATĂ SĂ AJUNGĂ LA TV SĂ SPUNĂ ȘI SĂ ARATE CEA PĂȚIT.
      DACĂ SCRII PE FB ESTE CA ȘI CIND NU AI SPUS NIMANUI.
      .
      SINGURA CALE ESTE MEDIA MARE

      • Aveti dreptate! Dar niciuna din tv-urile de la noi NU VOR DA PE POST, situatia acestui domn sau a altor persoane care s-au nenorocit prin inocularea acestor otravuri alias va@@inuri. De ce? Ptr.ca sunt platite bine ptr.a face propaganda pro-va@@inare.😡

        • De ce nu mentionati postul tv
          Nasul tv? Acolo sigur poate sa isi prezinte cazul! Este singura tv care nu a acceptat mita! Puteti sa va convingeti!

        • Mai oameni buni sunt mii de persoane in situatia lui alții au dat colțul dar nimeni , nimeni nu spune așa ceva , fie ca le este teama fie ca scapă cașcavalul .

  3. Si CAT mai astepti dom’le rabufnirea , daca tot v-ati fofilat si ati lins in c’ur escrocii guvernamentali ??

  4. sunt doua milioane de vaxxinati la chiuveta! majoritatea sunt dintre functionarii statului si bugetarii statului … care s au grabit sa si ia cv sa nu cumva sa ramana fara joburile gras platite! de astia cine dracu se ocupa? nu are nimeni curajul???????????????????????????? auzim??????? informatie scapata din gura unora din sri… doar nu credeti ca au fost angajati acolo numai oameni competenti fara pile fara spaga.

    • Si mai sunt cateva milioane de idioti ca tine!
      Probabil esti si tu vreo „scula” de îți da sri raportul! 😅😅

  5. Bai, faptul ca deja rasufla informatiile clare ca sunt minim 2 milioane de romanasi mai destepti, care chiar nu au avut deloc incredere in Arahat si Rafiloi, si au facut rost numai de hartiile false necesare, adica de Zertifikatul Negru, indica faptul ca astia din sistem stiu despre ce e vorba, si merg pe burta, ca doar nu o sa inceapa ei razboiul civil, ca doar nu sunt prosti astia de sus, ei sunt numai criminali !! Deci, din aia 6 milioane de vaxxinati in cap ai lui Matu, alias Catu, de fapt sunt numai 4 milioane, restul de cifre ce tot vantura astia pe la tembelizor sunt cifre scoase din burta, facute din pix, adica cifre mincinoase ale propagandei de stat nazist esuat si bananier de la Bukale !! Dar ziariciul acesta acum si-a dat si el singur seama ca Dumnezeu e acolo sus, le vede pe toate, dar a inceput sa tipe numai dupa ce astia chiar l-au facut cobai, pe bune, de data aceasta !! Multumim, bai ziariciule ca esti un cobai docil si dresat, dar totusi daca te prezinti si la doxa 3 in cap, sa ne zici dupa aia ce alte senzatii tari ti-au mai aparut, ca vezi si tu ca nu toti tefelistii ametiti si drogati sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, unii te-ar vrea dus de tot, acum ca ai inceput sa dai pe goarna totul !! Ha ha ha 🙂 Dar nu era mai bine, bai ziariciule tampitel, daca nu te bagai si tu ca cobaiul in oala care nu trebuie, acum aveai si tu toata viata in fata, asa te-ai facut de tot kakatul, acum toti rad de tine !! Alta data, nu te lega la cap daca nu te doare, nu iti fa chip cipolit, tot ce auzi si vezi la tembelizor sun tnumai si numai minciuni si propaganda nazista !! Jos cu Maskarada Nazista-Progresista !! Dreptate acestui ziarici mutilat de Kill Bates !! Sieg Heil, Sieg Heil !! Arbidol Macht Frei 🙂

  6. Ionel Iloaie ar trebui să bea în loc de apă doar limonadă din Coajă de Portocale minim 1 lună și maxim 6 luni . Tel meu 0725/422-927 la absolut orice oră . Eu sunt din Timișoara .

  7. Scuze dar tromboza venoasa sunt reacție adverse de la Astra Zeneca nu de la Biotech! De unde vor sa știe tromboza venoasa vine de la vaccin? Poate sa aibă mii de cauză și până nu sunt altele cauză exclus și numai atunci, poate fi luat în considerare!

      • Uite bine, pe FB Este marturile la evreii care s-au vaccinat cu faizer si vei vedea CE tromboze au facut unii… Spunea unul CA facut o tromboza de UN 1,20cm pe piciorul Stang… CE zici de coincidente prea multe omulei…

    • Omule, deci deja esti mutant daca ai putut sa scrii asa aberatii! Pai cum sa nu fie ma de la vaccin cand omul era sanatos tun?!? Bai nu mai aveti niciun pic de ratiune cate unii si asta e cel mai trist si totodata GRAV!

    • Eu sunt în aceeași situație.. durerile au aparut după vaccin ,dar am avut și boala …studii în tara noastră nu se fac..dar pe cn interesează..statul…

  8. sa ma cac in gura voastra toti cei care comentati aici, acum va dati destepti dar anul trecut in martie erati toti dobitoci ca gainile. oricum nu a crescut iq-ul prea mult de atunci

  9. Cum se face ca toti cunoscutii mei, unii la a treia doza, nu au nicio problema? In cazul nostru, in afara unei usoare dureri locale cauzate de intepatura, nu au fost alte „simptome”!
    Cum facem cu asta?

    • WAXXERREEEE, nu a zis nimeni că toți au pățit ceva. Ale tale cunoștințe au scăpat de data asta. Sperăm ca doar de data asta! Așa „facem cu asta”!

  10. Pentru idioții care contesta existenta reactiilor fatale la vaccin. Sa își bage nasul in pagina oficiala a OMS numita Vigi Acces care centralizeaza reactiile adverse raportate in lume. Si pe VAERS care centralizeaza reactiile raportate in SUA. Si pe FDA care centralizeaza reactiile raportate in Europa. Sunt circa 30000 de decese cauzate de vaccinurile anti-COVID si circa 3 milioane de reactii extrem de grave, cum ar fi paralazii, leucemii, infarcturi etc. Si asta doar intr-un.

    Romania nu raporteaza nimic pt. ca are un sistem peceristo-utecist de prelucrare a datelor, iar unii oficiali sunt mituiti de producatorii de vaccinuri sa isi tina pliscul. Cum mortii mă-sii toate starele raporteaza reactii adverse si decese, iar in Romania nu se intampla nimic?

    Sunt muliple decese bizare dupa vaccin constatate de familii, paralizii si cate si mai cate.

    • Presupunand ca cifrele vehiculate de tine sunt reale ( desi nu sunt pentru ca absolut nici-o pagina de monitorizare a efectelor adverse NU specifica „fatal outcome” adica decesele) si pt ca te numesti „anti-prosti” calculeaza asta: 30 000 decese din 6 miliarde de doze administrate vs 5 milioane decese din cca 250 milioane cazuri covid. Greu cu matematica daca esti antiprosti doar cu numele!

      • Apoi, daca nici nu ai fost curios sa cauti in bazele de date mentionate de mine, iti dau cel mai simplu, in romaneste! Despagubiri pentru victimelor vaccinurilor doar in Europa. Dupa cate vezi sunt si 5000 de decese. Adica, na, ca Europa raporteaza victime. Mai putin … Romania! Incearca sa intri pe Vigi Acces a OMS. Acolo e bataia. Zici ca au fost doar 30000 de decese. Da, dar celelalte reactii – adica vreo 3 milioane, sunt cancere si alte comorbiditati, care tot la deces conduc.

        Oficial, PE, date raportate de FDA: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_RO.html

        • Eu m-am vaccinat. Dar de doza 3 nici nu se mai pune vorba momentan.
          Pe copii nu ii voi vaccina până nu fac cel puțin 20 de ani.
          În cele șase luni de la vaccinare trebuie să spun că am avut mai multe discuții cu medici asta datorită faptului că la aproximativ două sau trei săptămâni după ce m-am vaccinat am început să simt că am frisoane reci fără febră, dureri musculare în special picioarele iar de atunci sinuzită cronică la greu și toate mucozitățile îmi curg în gât de multe ori provocându-mi tuse.
          La lucru trebuie să am haine de schimb pentru că transpir chiar și dacă stau pe scaun
          Mai mult nu a fost zi să nu mă plâng de durerile musculare de la picioare iar ceea ce este cel mai neplăcut este că transpir asiduu
          În primă fază am spus că m-am îngrășat că nu am mai făcut mișcare însă lucrurile repet au apărut doar de când m-am vaccinat
          În aceste condiții este greu să mă mai gândesc la doza 3
          Sunt persoane care nu au avut probleme după vaccinare însă sunt foarte multe persoane care au probleme asemeni mie
          Să ne înțelegem nu spun că vaccinul nu este benefic în lupta cu virusul covid însă se ascund multe informații referitor la efectele adverse

          • Faceți un control la Cardiologie în mod special și un control general de evaluare, hematologic, pneumologie, etc, ca după boală.
            Este foarte important. Nu vă culcați pe o ureche.

    • Da și mama mea s-a vaccinat cu biontec a doua doza pe 19 mai,iar pe 1iunie a făcut Avc ischemic cu paralizie pe membrele stg.2 luni a zăcut la pat cu ochii în tavan..numai eu știu cum am trecut și cât ma costat,cumedici aduși acasă, kinetoterapie etc..și ptr.grad avansat de handicap i-a acordat 375 RON,politică de c…t

  11. Șansa ca afecțiunea (regretabilă) care l-a lovit să aibă legătură cu vaccinarea e identică cu probabilitatea de a fi lovit de traznet în timp de furtună.

    Faptul că ignoranții patentați mai produc câte o căcărează mentală e un efect secundar al accesului lor neîngrădit la spațiu public. Devin treptat un pericol.

    • Constat cu uimire (de fațadă, că total lăuntric sunt convins de ”altele”, la CENZURA asupra meseriașilor ADEVĂRAȚI, care-s trecuți ”la obroc”) că pericolul atenționărilor UMILILOR MESERIAȘI ADEVĂRAȚI din domeniul virusologiei/imunologiei/pneumologiei/geneticii moleculare/etc, sunt trecute la ”secret” (precum contractele cu Pfizer și E.U” în care răspunde numai ”cobaiul imunizat” prin semnătura pe care-o dă pe un formular în care EL/cobauil/pacientul enumeră ”bolile” de care suferă și în CARE FORMULARE )…. ”N I M E N I” nu scoate o vorbă de efectele adverse și de răspunderea PRODUCĂTORULI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Felicitări ziaristului pentru puterea de a spune și altora necazul sau pentru a nu mai repeta greșeala. Restul considerați-va norocoși și nu-L supărați cu răutatea voastră pe Cel ce v-a ocrotit pana acum.

  13. În stadiul actual al studiilor clinice ale vacinurilor covid se colectează datele, adică se înregistrează tot ce se întâmplă în viața și starea de sănătate a pacienților după ce au fost inoculate cu substanțele conținute în fiola de vaccin. Se notează modificările de tensiune arterială, puls, respirație, toți parametrii biologici și toate datele de laborator, evenimentele psihice, sociale, de comportament, accidentele și decesele (decesul este o modificare majoră). Se clasifică pe categorii toate evenimentele survenite după intrarea în lotul experimental și se denumesc: evenimente postvaccinarea experimentală cu serul x sau y și momentul față de doza 1, 2, 3 etc. Apoi se compară cu evenimentele survenite la lotul placebo și cu ce se întâmplă în lotul neintrat în studiu. Experimentele la scară largă compară apoi subiecții cu aceleași caracteristici (se constituie loturi omogene) și analiza merge mai departe. De exemplu, la categoria accidente fizice după vaccinare se compară câți subiecți din lotul real (vaccinare cu serul real) au avut căderi de pe bicicletă comparativ cu lotul placebo (injectat cu apă chioară) și cu lotul martor (care nu a primit injecția) și dacă se vede o diferență semnificativă statistică (p mai mic sau egal cu 0,05%), atunci se merge pe analiza cauzei. Dacă vaccinații au căzut de pe bicicletă mai mult decât nevaccinații, se caută cauza, ce anmume a provocat căderea de pe bicicletă. Poate fi găsită drept cauză o tulburare de echilibru, o oboseală fizică, slăbiciune fizică, o tulburare de vedere, o pierdere scurtă de cunoștință, o tulburare de ritm cardiac cu cădere de tensiune (sincopă), o hipotensiunee ortostatică, o adormire (somnolență) etc. Vedeți câte explicații se pot găsi? Abia după ce se termină studiul și uneori chiar în timpul studiului se pot trage concluzii preliminare sau definitive de etapă. Deocamdată nu se poate spune că este de la vacinul covid nici că nu este de la vaccinul covid, decât dacă am avea acces la datele deja culese. Cine afirmă acum că este de la vaccin sau nu este de la vaccin mănâncă rahat cu polonicul. Mai sunt unii, cei mai ticăloși și proști în același timp, criminali de-a dreptul, care neagă inclusiv faptul că evenimentele s-au întâmplat după vaccin. Aceștia falsifică datele și sunt la fel de criminali ca infractorii de rând, ei negând orice se întâmplă după vaccin și prin nedeclarerea și neînregistrarea efectelor adverse falsifică studiul și contribuie astfel la darea pe piață a unor medicamente cu studii clinice falsificate fiind responsabili de vătămările provocate prin folosirea unei otrăvi promovate la rangul de medicament și cură bazată nu pe dovezi ci pe tăgăduirea dovezilor, falsificarea probelor și transformarea medicinei în una bazată pe minciună și a doctorilor în serial killeri! Aceste fenomene ar trebui să intre imediat în atenția procurorilor, avocaților, justiției, negarea evenimentelor petrecute după intrarea în lotul experimental de vaccinare, ascunderea probelor și concluzia lor greșită pripită, criminală, penală cum că vaccinurile nu au efecte adverse ci numai benefice!

  14. SUNT SOCAT! nu imi vine sa cred cxa nimeni nu se intraba dar dovezi ai? ?????? Dovezi ai? Vre-un raport medical cu semnaturi, data etc! vorbele in ziua de azi, trebuie puse sub semnul intrebarii, pana la probe…

    • Starea lui este dovada!
      IDIOTULE „SOCAT” CE EȘTI!

      Atâta doar că idiotul cu ochelari a și semnat că-i de acord cu tot ce va păți ca un cobai!!!

  15. Pe saitul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România se găsește un formular de raportare on-line a efectelor adverse ale vaccinurilor anticovid. Marea majoritate a vaccinaților habar n-au de saitul ăsta și astfel marea majoritate a efectelor adverse rămîn neraportate.
    Unde se pot raporta efectele adverse la vaccinurile anticovid https://mariusmioc.wordpress.com/2021/05/10/unde-se-pot-raporta-efectele-adverse-la-vaccinurile-anticovid/

  16. Infarct la piciorul stâng???Eu cred ca erai handicapat înainte de vaccin,asta dacă nu este o gluma!!!

    • Da, fraiere! Infarct poti sa faci si la stomac. Ii zice mezenteric. Ti se blocheaza o vena sau artera si iti crapa organul irigat!

        • Desigur ca nu! Numai ca ne jucam putin de-a hotii cu prostii! Cand astfel de efecte apar subit, la un numar de persoane vaccinate, incepi sa gandesti. Chestia cu a nu crede in coincidente. Am dat o interventie mai jos, cu ce raporteaza statele lumii. Poate citesti. Doar ai nostri au greturi sa raporteze.

  17. Fiecare e Stalin pe corpul lui.E u am făcut vaccinu ,am fost la cineva am montat un tablou electric și am luat covidu. Deci daca nu făceam vaccinu eram … Am făcut o formă f ușoară.

  18. Reactii adverse raportate de statele lumii, la OMS. Intram aici http://www.vigiaccess.org/
    Bifam ca suntem de acord cu politicile, in stanga jos unde scrie ca „I confirm that I have read and understood the above statements”, si apoi dam clic pe „Search database”. Se deschide o alta pagina unde scrie „Enter tradename of drug”. Adica sa introducem numele medicamentului. Si scrie frumos „COVID-19 vaccine” si dam „Search”. Si ne apar efectele vaccinurile anti-COVID, in numar de 2622859 (pana azi). Dam clic pe „Adverse drug reactions (ADRs)”, si ne apar efectele grupate pe categorii. Dam clic pe fiecare categorie, si ne apar efectele adverse raportate. Atentie, ca nu sunt din alea de moment, ci instalate ulterior. Aproape toate categoriile au si decese. In rest tacam complet: cancere, infarcturi, AVC, orbi, surzi, paralizati, psiho etc. Pentu cine il incurca engleza, sa dea clic dreapta si sa selecteze sa fie tradus in romana! Bafta!

    (SUA au sistemul national VAERS. Pana la aceasta ora, au inregistrate 10000 de decese cauzate de vaccin).

    • „Baza europeana de date privind rapoartele despre presupusele reactii adverse la medicamente” (imi place cum au tradus „suspected”cu „presupuse”,nu „suspectate”…)

      https://www.adrreports.eu/ro/search_subst.html#

      Toate reactiile adverse raportate la vaccinurile COVID-19 sunt listate la litera C.

      Pentru analiza e foarte bine ca au si reprezentarile grafice, presupunand ca „presupusele” reactii inregistrate nu au fost apoi masluite.

  19. In momentul de fata trebuie sa apreciem ca sunt oameni care au curajul sa vorbeasca despre cea ce se intimpla. Este de asemenea foarte important sa stim daca a reusit sa se se vindece cit de cit, si ce tratament a fost recomandat. Sper ca or sa fie din ce in ce mai multi oameni care sa ne spuna ce fel de reactii adverse au si Sper ca persoane cu putere legala or sa le adune pt a face un mare dosar cu declaratiile lor, ca sa fie duse in instanta.

  20. Fiecare e Stăpin pe corpul lui.E u am făcut vaccinu ,am fost la cineva am montat un tablou electric și am luat covidu. Deci daca nu făceam vaccinu eram … Am făcut o formă f ușoară.

  21. Șj eu am făcutdupă rapelu cu pfaizer apă la inimă și tromboflebită ,medici au zis că este reacția după vaccin,dar cine să semnaleze asta,colac peste pupăză am făcut și covid în luna octombrie,pe cine credeți că intersează ,să treacă vaccinu comandat de ei asta e important nu viața oamenilor ,sănătate tuturor!!

  22. Nu am vazut o adunătură mai mare de idioți de când și-a chemat Șoșoacă prietenii la joacă.
    Nu exista nici un document si nici o analiza în cazul de față sa ateste ca domnul Iloae a suferit complicațiile respective din cauza vaccinului.
    Vad o mulțime de șlepari cu 3 clase de Bulgaria care se bucura de raul unui om fiindcă a ales sa se vaccineze. Păcat ca recomandarea savanților (oamenii aia deștepți care duc la evoluția continua a omenirii și care v-au scăpat de peste 300 de boli și dezastre în ultimii 200 de ani. Chestii pe care nu le citiți când mâncați seminte pe tir) a fost luata ca „un plan malefic de control” pentru voi… Nu are cum sa iti para rău de dispariția mediocrității inutile din aceasta lume…. Evoluam și de voi nu mai este nevoie. Stați nevaccinati… E mai bine asa😅

    • Ai dreptate, dar ei nu înțeleg ca fiecare face ce crede de cuviință, e opinia fiecăruia, și s-a constatat ca creierul devine din ce în ce mai mic………u

  23. Ai dreptate, dar ei nu înțeleg ca fiecare face ce crede de cuviință, e opinia fiecăruia, și s-a constatat ca creierul devine din ce în ce mai mic………u

  24. Sa ma ierte Bunul Dumnezeu insa tota mass media promoveaza aceasta nenorocire acest genocid , VOI cei din mass media pana nu realizati ca trebuie sa fiti cu poporul si nu impotriva va c-am meritati soarta cu parere de rau . Spuneti fratilor adevarul si nu va mai lasati corupti , ca Dumnezeu nu doarme !

  25. Te felicit domnule vaccinat. Mă bucur că mi-ai dat și mie și, sper, multor altora un exemplu de NEurmat.
    Ai arătat că îți pasă de mine și de alții, făcându-te cobai înaintea mea și a altora NEvaccinați.

  26. Se stia deja de efectele adverse ale vacinurilor. Vigi Acces a publicat dovezile. Fiecare este liber sa creada sau sa nu creada pe propria lui raspundere.
    Este plin internetul de dezinformare si minciuni. In mass media , mai ales cea din Romania , nu se da pe post adevaruri – nu se doreste si sunt „ordine” de la autoritati.

  27. Da, sistemul e bolnav. Grav bolnav! Însă pentru că nu se mai poate face nimic pentru a-l repara, ai SARCINA de a te ADAPTA la această situație!

    Adaptarea la un sistem bolnav e și ea o componentă importantă a STĂRII TALE de bine, de sănătate fizică și psihică!

    Indiferent cât de bolnav ar fi SISTEMUL, tu, la nivel individual, ai SARCINA de a te ADAPTA.

    Și asta indiferent cât de DIFICIL PARE PROCESUL!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger