AcasăCORONAVIRUSFOCAR COVID. Îngrijorare la un mare spital din țară: zeci de cadre...

FOCAR COVID. Îngrijorare la un mare spital din țară: zeci de cadre medicale, confirmate cu coronavirus

Lista bolilor infectocontagioase, publicată. Dacă ai așa ceva, intri direct în izolare (foto: Facebook)

Autoritățile au în vedere situația de la unul dintre cele mai mari unități spitalicești din țară, unde s-a constatat existența unui focar COVID.

Nu mai puțin de 24 de cadre medicale au primit rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus, conform Antena3. De asemenea, e de precizat faptul că au fost confirmați cu noul coronavirus nu doar medici sau asistenți, ci și mai mulți pacienți. Ar fi vorba despre 9 persoane descoperite ca infectate cu Sars CoV2.

Ca urmare a acestei situații, s-a dispus închiderea unei secții medicale, pentru dezinfectare.

Câte cazuri au fost confirmate în județul Galați

Conform raportării de duminică, la nivel de număr de cazuri confirmate, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, județul Galați avea 1.028 de cazuri.

Totodată, conform Grupului de Comunicare Strategică, până la data de 5 iulie, pe teritoriul României „au fost confirmate 28.973 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.132 au fost externate, dintre care 20.026 de pacienți vindecați și 1.106 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare”.

sursa foto: Facebook/Ministerul Sănătății

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger