AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîţu, veşti bune pentru românii care doresc să se imunizeze: "Vă...

Florin Cîţu, veşti bune pentru românii care doresc să se imunizeze: „Vă puteţi vaccina fără programare în orice centru”

florin cituFlorin Cîţu, veşti bune pentru românii care doresc să se imunizeze: "Vă puteţi vaccina fără programare în orice centru"

Florin Cîţu a ajuns, vineri, 7 mai la Sala Palatului, unde are loc un maraton de vaccinare. Într-o scurtă declarație, Cîțu a spus că „începând de azi, în România, caz poate unic în Europa, puteți să vă vaccinați fără programare, vă alegeți centrul și mergeți să vă vaccinați”.

Premierul a fost întâmpinat apoi de Valeriu Gheorghiţă care, alături de şefa INSP, Adriana Pistol, face parte din personalul care vaccinează.

Pacientul poate merge la orice centru

Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Vă alegeți centrul de vaccinare, mergeți şi vă vaccinați. Nu cred că există vreun alt exemplu (similar) în Europa.

Este un efort important. Am făcut acest efort, de a ne asigura că avem dozele necesare, pentru ca românii care vor să se vaccineze să o poată face fără să stea la coadă.

Am convingerea că acest efort va fi apreciat, mai ales că toţi vrem să revenim la normalitate cât mai repede. Cu cât ne vom vaccina mai repede – şi avem dozele necesare – cu atât mai repede vom putea reveni la viaţa dinainte de pandemie.

Vă încurajez – pe cei care încă nu aţi făcut-o – să veniți să vă vaccinați. Este rapid, ușor, nu stați mult şi după ceea veți vedea că după aceea începe o altă viață. E important ce se întâmplă astăzi la București”, a spus Florin Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
166 afisari

6 COMENTARII

  1. De data asta ati folosit bine cuvantul „imunizeze”. Adica lumea chiar se asteapta sa fie imunizata dar o sa ia teapa, ea va fi doar inoculata, nu imunizata.

  2. Asta se aude ce vorbeste? Parca e profetul unei secte religioase…’dupa aceea incepe o alta viata’! Au uitat cu totii ca vaccinurile sunt toate in faza de testare? Testare pe noi! Cu entuziasm! Si noi acceptam aproape cu acelasi entuziasm…

  3. …vrabia…málai viseaza!
    …citu…apá…chioara!
    …si doar,ti-am spus…o tigaie cadou,si se bateau romanii …pe…VENIN,pardon,vaccin!

  4. Bai Catule, bai trogloditule, nu mai prosti lumea in fata, bai, tu nu vezi ca astia cred ca daca se dau de partea voastra, o sa ii lasati in viata, cand de fapt astia vor fi taiati primii, la propriu, de pe lista !! 🙂 Otrava voastra experimentala e facuta chiar pentru prosti si analfabeti functionali, nici un om cu credinta adevarata in Dumnezeu nu se va intepa cu rahatul vostru sinistru !! Tot ceea a ce a prezis inca de prin `97-`98 deja celebrul David Icke se intampla deja, asa ca lasa vrajelile globaliste, bai Catule-Matule, ca esti deja penibil, omule, toti rad de nazismul tau neo-progresist ce il promovezi !! Dar vezi ca rasplata e posibil sa fie ceva plumb in plus pentru tine, bai tradatorule de neam, cred ca stii ca sederea ta viitoare in Iad o sa fie cam permanenta, bai ordinarule !! 🙂

  5. E interzis sa faci publicitate la medicanente : ieșiți in stradă si cereți DEMISIA LUI IOHANIS, CÎȚU SI GUVERNUL DE INCAPABILI VÂNDUȚI!
    ROMÂNII NU SUNT COBAII VOSTRI, NEMERNICILOR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger