AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîţu, supărat pe români! Ce a spus despre protestul masiv de...

Florin Cîţu, supărat pe români! Ce a spus despre protestul masiv de sâmbătă

vaccin-cituFlorin Cîţu, supărat pe români! Ce a spus despre protestul masiv de sâmbătă

Florin Cîţu s-a supărat după protestul anti-vacciniştilor de sâmbătă, când aproximativ 15.000 de oameni au ieşit pe străzile Bucureştiului pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de restricţiile impuse de autorităţi.

Premierul a afirmat că se aşteaptă să existe sancţiuni după protest.

Florin Cîţu, apel către politicieni

Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm.

Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă”, a spus Florin Cîţu după ce a primit a treia doză de vaccin anti-COVID.

Şeful Guvernului se aşteaptă ca protestatarii care au exagerat să fie sancţionaţi.

De ce nu s-au vaccinat 10 milioane de români?

Întrebat fiind de faptul că nu și-a atins targetul promis, de 10 milioane de persoane vaccinate, premierul Florin Cîțu a spus că obiectivul era asumat ”prin prisma dozelor de vaccin de care putea să dispună România”.

Florin Cîţu a invocat și televiziunile care promovează mai mult ”mesajul antivaccinist decât cel pro-vaccin”. Premierul a transmis ca persoanele de peste 65 de ani să ”se vaccineze urgent”. Declarațiile au fost făcute duminică dimineață, când premierul a primit a treia doză de vaccin anti-COVID (doza booster).

Persoanele peste 65 de ani să se vaccineze urgent. Îi încurajez pe toți românii să se vaccineze, majoritatea covârșitoare a persoanelor care se îmbolnăvesc sunt nevaccinate, crește presiunea pe spitale. Singura soluție pe care o avem acum este să ne vaccinăm”, a afirmat Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
459 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine vrei sa te asculte loaza? Tu, exemplu de imbecil care a ajuns în liceu după exceptionalul
    4 de la treaptă datorita părinților care nu au putut să creadă că sânge din sângele lor s-a putut încarna intr-un asemenea rebut și s-au batut să -l împingă acolo unde tu nu vroiai să ajungi? Doua esecuri la admitere la ASE mai departe, preluat si impins in Grinnell, Iowa de cine stie ce servicii, al cine stie carei țari, ti-ai îmbogățit experiența cu ceva pușcărie, un furt numit si țeapă din buzunarele MBNA si bine inteles o lectie de obediență in care e sigur ca ai învătat sa asculti ce ti dictează la telefon.
    Până si pe vremea cizmarului, ceausescu însuși si sfanta familie, aveau dosare cu tot ceea ce făceau, tinute in paralel de persoane diferite , ascunse in locuri diferite. Probabil, mai exista astfel de obiceiuri si azi, sper…
    Dacă crezi că te vei retrage sa te bucuri liniștit de ce ai reusit sa dosesti, te înșeli, sper…

  2. & „Guvernarea găinilor vaccinatoare”, în prim plan , ? O fi sezon de vaccinare și pe la fermele avicole, că erau câteva și pe lângă București, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger