AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîţu îi trage pe medici de urechi: "Sunt dezamăgit că nu...

Florin Cîţu îi trage pe medici de urechi: „Sunt dezamăgit că nu s-au vaccinat mai mulţi”

florin-citu videoFlorin Cîţu îi trage pe medici de urechi: "Sunt dezamăgit că nu s-au vaccinat mai mulţi"

Florin Cîţu a susţinut, sâmbătă, o videoconferință cu prefecții și cu reprezentanții DSP-urilor, în contextul pandemiei. Cu această ocazie, premierul a spus că s-ar fi aşteptat ca personalul medical să se vaccineze într-un procent mai ridicat.

De asemenea, premierul a cerut mărirea capacității secțiilor ATI la 2.000 de paturi.

Cîţu a vorbit despre puterea exemplului

În acelaşi timp trebuie să spun că încă am problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate şi ar trebui să vedem ce facem cu aceasta.

Este foarte important pentru că de aici puterea exemplului, în această perioadă, este foarte importantă”, a declarat Florin Cîţu sâmbătă, la o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Prim-ministrul a făcut un apel către tot personalul medical să înţeleagă importanţa detaşărilor în alte zone, unde este nevoie de îngrijirea bolnavilor cu COVID-19, subliniind că în această perioadă dificilă „toţi trebuie să facem un sacrificiu”.

Le-a cerut medicilor să accepte detaşarea

Florin Cîţu i-a rugat, praticic, pe medici să accepte detaşarea în alte părţi, acolo unde este criză de personal.

Fac un apel la tot personalul medical. Ştiu că reprezintă un disconfort şi e o problemă să fiţi detaşaţi în această perioadă, să lucraţi în alte zone. Înţeleg că este un sacrificiu, dar nu o faceţi nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru domnul Arafat.

Asta este situaţia în acest moment şi avem nevoie de toată lumea să se mobilizeze, trecem printr-o situaţie dificilă şi este clar că trebuie să înţelegem cu toţii acest moment şi toţi trebuie să facem un sacrificiu. Vă înţeleg şi apreciez toate eforturile pe care le faceţi în această perioadă”, a mai declarat Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
247 afisari

18 COMENTARII

  1. Acest individ zicea acum un timp ca Educatia si Sanatatea nu sint o prioritate pt. Maria sa ! Acum face observatii la o categorie profesionala care de oboseala abia mai stau in picioare ! H a i m a n a o ! N i i .

    • Labă-tristă, ce latri tu acolo? F.M.M. DE IDIOT! Nu stai tu în copite de nenorocit ce ești și că nu ai simțul echilibrului, poate!
      DE UNDE APAR CRETINI CA TINE???

      • Dar cu cine te certi bai schizo?Exprima te clar ca am impresia ca te certi cu mustele Idiotule bolnav la scufie !

        • Cu mă-ta, vită retardată și fără nume. Vierme cretinoid, fă un bine omenirii și dă-ți drumul la vene! Analfabet funcțional handicapat ce ești!

  2. Mai bine legumicultor decat sluga criminala si vanduta pe 500 de euro.Asa vor fi mai folositori tarii.

  3. Barbu, cretinu de serviciu din servicii ! Nu face decit injura si vorbeste prostii ! Grad mic , prost bita . Ma gheorghe, prea tii sa fi-i contra la toti care-si spun o parere ! Te-as injura dar nici asta nu meriti ! Stupefiant e de unde se ivesc de astea ca tine, cine ii platesc ? Ma, nu mai face pe timpitu c-ai ramas asa ! Auzi,gheorghe !!?

    • Retardel, tu după „scris” și „exprimare” ești un handicapat de apevist, așa-i, f.m.m.cui te-a-nchinat azi și mâine! Ăștia ca tine ar trebui să fie concentrați în Deltă și puși să dea țării stuf. Sau băgați în saline la spart bulgări de sare.

  4. Bai barbule, bai agariciule, du-te si latra la stele verzi pe adevarul si g4media, bai kapsunarule !! Nimeni nu te baga in seama pe aici, bai latraule mic, te faci singur de ras, bai postak platit la ora, trebuie sa ai o viata de kakat sa intrii pe 5 site-uri in fiecare zi, vai de capul tau, bai trompeta mica !! 🙂 Esti invizibil pentru noi 🙂 Latrii ca Cainele lui Pavlov la stele 🙂 Ha ha ha 🙂 Hai latra, ham, ham, ham, bai barbule, mamaligarule 🙂

  5. Bai Matule, bai faiantarule koklit, nu exista nici o putere a exemplului in Romanika, de 31 de ani fiecare familie si om e pe cont propriu, acolo la voi in salbaticia estului e o adevarata gardina zoologica in aer liber, asa ca lasa vrajeala, bai Matule tampitule, nici copii mici de 3 ani nu te mai cred, si aia rad de tine, bai rigipsarule !! 🙂 Sa vezi tu ce ti-o vei lua acum in decembrie, sa vezi tu acum iuers national, bai tampitule scelerat !! Nazi Double Vaxxin Macht Frei 🙂

  6. Infractorule, pleaca! Degeaba te tine onanis in brate, tu tot un jeg esti? Ce spui ca esti? Dezamagit? Pai tu stii sa scrii cuvantul asta mai oligofrenule?

  7. Pt ca stiu ca actul medical este decizia fiecaruia doar acum s a denaturat ptin ordin de la cine nimeni nu si asuma si mai stiu ca e un ser experimental pt pinguini!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger