AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîțu îi ameninţă pe români! Ce se întâmplă dacă oamenii se...

Florin Cîțu îi ameninţă pe români! Ce se întâmplă dacă oamenii se vor „relaxa” prea mult!

florin-cituFlorin Cîțu îi ameninţă pe români! Ce se întâmplă dacă oamenii se vor "relaxa" prea mult!

Florin Cîțu a atras atenția că dacă vaccinarea nu va merge în direcția corectă, nici măsurile de relaxare nu vor veni repede. El și-a exprimat speranța că românii se vor imuniza pentru că vor să meargă la nunți, concerte, restaurante.

El a explicat că măsurile care au intrat în vigoare, sâmbătă, au fost anunțate mai repede pentru că, în România, campania de vaccinare a depășit așteptările.

Urmează cealaltă bornă, de 1 iunie și se va întâmpla dacă vom avea o rată de vaccinare foarte bună. Acum am venit cu măsuri mai repede pentru a le arăta românilor că merită să te vaccinezi”, a spus premierul.

Premierul a lansat şi un avertisment

Prim-ministrul României a participat, sâmbătă seară, la piesa „Dineu cu proști”, la Teatrul Național din București. Spectacolul a fost organizat într-o formă pilot, cu participarea persoanelor vaccinate anti-COVID.

Este un moment important pentru români, este relaxare. Aș vrea să ne uităm la ce se întâmplă astăzi și pentru 1 iunie vorbim atunci. Dacă lucrurile nu merg așa cum am spus, putem să tragem și frâna de mână”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Sâmbătă, record de vaccinaţi

Împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, împreună am păstrat distanţarea socială, împreună ne-am vaccinat. Vreau să le mulţumesc (românilor, n.r.) că au înţeles.

Avem o campanie de vaccinare care continuă şi astăzi avem un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate.

Campania continuă, românii au înţeles că singura soluţie de a ieşi din pandemie o reprezintă vaccinarea”, a spus Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
168 afisari

2 COMENTARII

  1. spune stimabile cati bani ai bagat in economie in anul asta greu cum au facut toti europenii , cati bani aduci acum prin pnrr ca vecinii tai si multi altii deja au proiecte aprobate nu intoarse ca ghinea cica a negociat pensiile ca sa ia ceva!!!!!!!!!!!! demisia pt tradare si tu si ghinea min fost zero care se confirma din nou tot zero!!!!!!!

  2. La ce bazaconii vorbeste Catu matu, de nu intelegi nimic, televiziunile ar trabui sa subtriteze sa priceapa lumea.Cred ca nici un alt premier nu era asa de agramat decat acest individ cu liceul facut nu se stie cum si o scoala fantoma prin America, a ajuns sa fie pus pri ministru de sasalau la misto, ca liberalii nu l-au acceptat pe Ciuca a lui, considerat de paie, CAtu zicand una seara, iar Sparanghel Voda dimineata dandu-i peste degete, zicand alta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger