AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîţu a pronunţat data de la care românii ar putea să...

Florin Cîţu a pronunţat data de la care românii ar putea să nu mai folosească masca de protecţie

citu pnlFlorin Cîţu a pronunţat data de la care românii ar putea să nu mai folosească masca de protecţie

După ce a anunţase că România şi-ar putea relaxa restricţiile din pandemie începând cu data de 1 iunie, Florin Cîţu a vorbit şi despre ziua în care oamenii ar putea merge fără măşti pe stradă.

Şeful Executivului susţine că începând cu 1 iulie am putea scăpa de masca de protecţie. De ce de la 1 iulie? Pentru că, speră prim-ministrul, ţara noastră va vaccina până atunci 10 milioane de oameni.

Vreau de la 1 iunie să relaxăm aceste condiţii, în două etape: 1 iunie şi apoi sfârşitul lui iulie, când vom avea 10 milioane de persoane vaccinate să revenim la normal.

Să revenim la normal înseamnă să revenim la viaţa de dinainte, fără restricţii, fără mers noaptea, fără măşti şi aşa mai departe. Trebuie să ne vacinăm ca putem să ajungem acolo„, a declarat, vineri, premierul Florin Cîţu.

Oază de normalitate de la 1 iunie?

Prim-ministrul a declarat în urmă cu câteva zile că e posibil ca de la 1 iunie să revenim la normal dacă tot mai mulți români se vor vaccina, în condițiile în care România va avea 8 milioane de doze de vaccin în lunile aprilie și mai.

Astăzi voi anunța constituirea unui comitet interministerial care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate în România”, a spus premierul.

Florin Cîțu a declarat că pentru campania de vaccinare este nevoie și de o implicare a Bisericii.

„Așa cum arată azi lucrurile vom avea dozele necesare pentru a vaccina 10 milioane de persoane la finalul lunii iulie.

Putem vorbi clar de o redeschidere a economiei.. Trebuie să mergem să ne vaccinăm. Așa cum arată lucrurile acestea merg în direcția corectă„, a mai spus Florin Cîțu.

author avatar
Andrei Ștefan
270 afisari

5 COMENTARII

  1. Asta a dat in mintea copiilor, ca tot si-a luat ca reper 1 iunie, s-a lovit la cap la trapta a doua, pe care a ratat-o de doua ori, ori si-a dat in deget cu ciocanul, cand era la profesionala, dupa ce a picat admiterea la liceu, a auns de rasul curcilor!

  2. Catule, impostorule, nu mai delira singur, bai, ca imbatranesti mai repede !! 🙂 Nimeni nu va mai crede, bai, mincinosilor psihopati incurabili, tu chiar crezi ca oamenii inca normali la cap mai asculta de voi ? 🙂 Adica, omule, bai Gollum, nu poti sa fii chiar atat de prost, ca te faci singur de ras !! 🙂 Chiar crezi ca cineva normal la cap isi schimba stilul lui de viata pentru ca asa vrei tu, bai aerianule ? 🙂 Numai cu sclavii si cobaii vostrii merge tactika asta de Gestapo, cu rebelii nu iti merge, bai, ametitule !! 🙂 Omule, mai bine pune rapid mana pe chibrit sa aprinzi fitilul de la butoiul ce sta sa explodeze in Romanika, bai esentialul lui peste prajit, bai gunoierule !! 🙂 Baga batul prin gard si mai mult, sa vedem cat mai tine, e chiar un lucru foarte intelept sa faci acest lucru, la nesfarsit !! 🙂 Nu te lasa, Catule, cercopitekule, iti tinem pumnii, acum !! 🙂 Mai tarziu, o sa iti dam pumni !! 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger