AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîțu a mai găsit un responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare

Florin Cîțu a mai găsit un responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare

Florin cituFlorin Cîțu a mai găsit un responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare

România este codașă la vaccinare în Europa! Țara noastră a reușit să vaccineze cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2 doar 33% dintre adulţi, potrivit unei analize CNN, în condițiile în care numărul de infectări a explodat în ultimele zile.

Campania de vaccinare e coordonată direct de premierul Florin Cîțu și de Ministerul Apărării, prin colonelul Valeriu Gheorghiță. Cîțu a spus, duminică, după ce s-a vaccinat cu doza a treia, că de vină pentru eșuarea campaniei de vaccinare este mișcarea anti-vaccinare susținută de partide și faptul că televiziune au preluat mai mult mesaje anti-vacinare decât mesajele campaniei de vaccinare.

Șeful Executivului spune că manifestațiile sunt „cinice” și că în acest fel tot mai mulți români se îmbolnăvesc de COVID și ajung la spital.

„Un protest cinic in care avem cel mai mare numar de persoane vaccinate si vedem ca avem un partid in Romania si avem o miscare sustinuta si de partide care au un mesaj antivaccinare. Mesaj preluat si de televiziuni. Au dus mai departe e un mesaj cu care trebuie sa ne luptam. Campania noastra la TV a fost prezentata, dar nu cred ca a fost prezentata la fel de mult ca aceste mesaje. Trebuie sa promovam mai mult mesajele provaccinare si mai putin antivaxx si vom vedea mai multe persoane vaccinate”, a spus Florin Cîțu.

România are 5.603.563 de persoane vaccinate, din care 5.421.148 cu schema completă. 166.832 de români au făcut doza a treia, potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

author avatar
Andreea Vlad
267 afisari

4 COMENTARII

  1. & În fermele de găini ce produc ouă de consum și nu pentru reproducerea speciei nu cocoșeii sunt importanți, ci vaccinarea și alimentația găinilor, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger