AcasăCORONAVIRUSFenomenul Gibraltar. Cum se infectează imunizații între ei

Fenomenul Gibraltar. Cum se infectează imunizații între ei

Gibraltarul e în zona roșie, deși a vaccinat tot ce mișcă

În doar 35 de zile, Gibraltarul a ajuns din zona verde în zona roșie, numărul de cazuri continuând să crească vertiginos. Culmea este că teritoriul britanic are o rată de vaccinare de 118,17% de foarte mult timp, ceea ce înseamnă că vaccinații s-au infectat între ei. În zona roșie se află și state cu peste 80% rată de vaccinare, punând astfel mari semne de întrebare față de certificatul verde.

Noul PSD și-a dat arama pe față și, prin Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al partidului, a anunțat că va vota certificatul verde, doar așa, ca să nu mai fim ”idioții Europei”. Ceea ce m-a frapat foarte tare a fost ușurința cu care conducerea PSD și-a plesnit electoratul și oamenii deznădăjduiți, care îi cereau să nu voteze certificatul verde. Oameni pe care i-a etichetat, cu alte cuvinte, drept fanatici religioși și retardați.

„Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudo științifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”, a declarat Vasile Dîncu. În timp ce parlamentarii și-au dat mâna, aproape toți, și i-au ignorat pe cei care i-au votat (oameni care acum își calcă pe mâna cu care au pus nenorocita aia de ștampilă), raționalul se chinuie să răzbată și să se facă auzit prin zgomotul infernal pe care îl fac propovăduitorii iraționalului. Gibraltarul are un procent de vaccinare record, de 118,17%, probabil pentru că au vaccinat și macacii și cam tot ce mai mișcă pe acolo. Dar numărul de cazuri a explodat și continuă să crească vertiginos, propulsând statul în zona roșie, de unde nu mai reușește să iasă. Certificatul verde sau, în cazul Gibraltarului, excesul de infuzie cu seruri anti-Covid nu a oprit infectarea, ci dimpotrivă. Singapore este și ea în zona roșie, deși țara și-a vaccinat 86,25% din populație, cu ambele doze. Aici, absurdul e la el acasă, astfel că guvernul a anunțat că, din 8 decembrie, nevaccinații vor fi obligați să își plătească tratamentul dacă ajung în spital cu Covid.

Jocul de-a pandemia

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, declara că obiectivul UE este de a vaccina 70% din populație, pentru a pune capăt pandemiei. Media europeană de vaccinare cu schema completă este acum de 75,7% și de peste 80% cu cel puțin o doză. Pandemia însă nu s-a încheiat, iar așa-zisele valuri nu au niciun gând să se sperie de vaccinați. Danemarca, cu 76,03% din populație vaccinată complet se confruntă în prezent cu o creștere accelerată a numărului de cazuri și a anunțat reintroducerea certificatului verde. ”Pașaportul de sănătate trebuie reintrodus, în special în baruri și restaurante și cluburi de noapte. Putem trăi cu corona pas. Îți permite să ai liniște atunci când mergi la cinema sau la un concert. Reintroducerea lui va face viața de zi cu zi mai dificilă pentru cei dintre voi care nu sunteți vaccinați. Așa cred că ar trebui să fie”, a afirmat prim-ministrul Mette Frederiksen. Evident, aici pașaportul verde a funcționat doar pentru activitățile neesențiale. În UE singurele țări care solicită pașaport sanitar la locul de muncă sunt Franța, doar pentru anumite categorii profesionale, și Italia, unde au loc proteste masive.

Gheorghiță: testații sunt periculoși

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-Covid, a atras atenția că testarea periodică nu îi ţine departe pe cei care se testează de riscul de infectare, pentru că persoana respectivă în continuare este la risc să se infecteze şi este la risc să facă o formă gravă. ”Obiectivul nostru, cel puţin pentru corpul medical, pentru sistemul medical este să avem personal medical care să fie bine protejat, care să nu fie expus riscului de boală suplimentar faţă de cât este în contactul cu pacienţii zi de zi şi în felul acesta să prevenim absenteismul, să prevenim pierderea de vieţi omeneşti în rândul corpului medical, pentru că altfel nu putem să avem o capacitate de răspuns la pandemie, o capacitate de a oferi servicii medicale cât se poate de bune”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.501 afisari

13 COMENTARII

    • cel mai probabil rata de vaccinare se calculeaza impartind numarul vaccinatilor la numarul rezidentilor permanenti si Gibraltar a vaccinat inclusiv lucratorii temporari sau nu si care nu au locuinta acolo, ci doar stau unde le ofera angajatorul (de pilda au santier naval acolo, un om pe care il stiu de aici din Romania a lucrat acolo), asa ca sunt mai multi vaccinati decat rezidenti; nu cred ca chiar 100% din rezidenti sunt vaccinati …

  1. Probabil certificatul este o condiție pentru admiterea la guvernare.Este o timpenile inutilă.Comisia și parlamentul european au amînat introducerea lui

  2. Câtă naivitate să credem că greenpass ne dă libertate! Cu acest document se poate afla pe unde am fost, cineva are interes sa urmareasca si asta si sa foloseasca informatia.

  3. VASILE SEBASTIAN DANCU O SA ITI AMINTIM CAT AI SUPT SI DE LA CINE..INCLUSIV DE LA SEBASTIAN GHITA…fututi mortii mati de ciuma rosie ca tu esti bolnavul cel mai grav din toata tara asta..si ial si pe prostul satului valerica gheorghita si spanzurati-va impreuna….AFARA DIN UE….VOTAM A.U.R. PSD LA KKAT CU TOT UDMR SI P.N.L..
    PANARAMELE!!!

  4. Un exprriment uman paralel cu cel al lui hitler dar sa vedem cine ii duce la nuremberg??!!!

  5. Doamna Marcu, sărut-mâna.
    Vă mulțumesc pentru că sunteți. Nu pot să spun mai mult de atât.

    Suntem Poporul Român și ne luăm Țara înapoi!
    romaniaunita.ro

  6. Bai, cei care nu si-au dat seama inca, ceea ce se intampla in Gibraltar, UK, Isra-Hell, Germania Nou-Anormala Nazista, toate sunt experimente de poligon, asa cum vreau sa faca kurvele de globalisti sin in Romania si Bulgaria, ultimele oaze de libertate din Europa decadenta si complet atee !! Speram sa dea coltul in urmatorii 2-3 ani toti cei care s-au dublu vaxxinat in cap in toata Europa, noi vom fi cei care vom stapanii urmatorul Regat de Foc !! Moarte tururor colaboratorilor regimului nazist din Walachistan !! Bai cobailor lui Matu, bai hamsterilor, ia rapid alinierea ca la Auschwitz pentru a 3-a doxa in cap, ca o meritati !! Ha ha ha 🙂 Nazi Triple Va$$in Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger