AcasăCORONAVIRUSFenomenul Canada. Convoiul pentru libertate răstoarnă noua ordine mondială

Fenomenul Canada. Convoiul pentru libertate răstoarnă noua ordine mondială

”Virusul” canadian al marșului pentru libertate s-a propagat în toată lumea

Protestele repetate și, mai nou, violente din statele europene par mici fumigene în fața convoiului pentru libertate al tiriștilor canadieni. Furia împotriva vaccinării obligatorii a reușit să adune sute de mii de camioane și autovehicule, care au pornit spre capitala Ottawa, pentru a pune capăt dictaturii sanitare. Valul uriaș de susținere a convoiului a venit nu numai din Canada, ci din toată lumea.

Faptul că cea mai amplă mișcare de protest din lume vine dintr-o țară pașnică și supusă autorităților este un semnal de alarmă pentru noua ordine mondială. Convoiul pentru libertate, format din sute de mii de camioane și autovehicule canadiene, a reușit, în numai câteva zile, să obțină nu numai fonduri pentru sprijinirea protestului, de milioane de dolari din donații, ci și un val de susținere venit din toate colțurile lumii.

Este, dacă vreți, cel mai important semn al trezirii planetei, având în vedere că vine dintr-o țară care a acceptat cele mai dure restricții și a cărei populație s-a vaccinat în proporție de 85%. Momentul exploziei a venit după ce Guvernul de la Ottawa a decis să impună vaccinarea obligatorie, inclusiv pentru camionagiii care asigură aprovizionarea țării din importuri, care se fac masiv în această țară. Protestul s-a extins însă printre toate categoriile sociale, care s-au săturat de restricțiile absurde, care le-au confiscat libertățile în ultimii doi ani. Culmea este că, după ce și-a vaccinat 85% din populație, Canada a înregistrat luna aceasta cel mai mare număr de cazuri Covid, cel mai mare număr de spitalizări și cel mai mare număr de decese, de la începutul pandemiei și până în prezent. În ce privește zilele cu recorduri de decese, acestea s-au înregistrat în 4 mai 2020 – 206, în 15 ianuarie 2021 – 177 și în 27 ianuarie 2022 – 309.  În ce privește spitalizările, numărul acestora a explodat efectiv în luna ianuarie a acestui an, cu o medie de peste 10.000 de internați zilnic, față de 4.000, vârfurile din ianuarie și aprilie 2021.

Se cere renunțarea la pașapoartele de vaccinare

Într-un comunicat al mișcării ”Freedom Convoy 2022” se cere Guvernului renunțarea la pașapoartele de vaccinare și la programele de urmărire a contactelor. ”Orice declarații care indică faptul că suntem separatiști sau teroriști sunt categoric false și reprezintă o încercare de a murdări imaginea acestei mișcări. Suntem pașnici, suntem canadieni care muncesc din greu, ne iubim țara și dorim ce este mai bine pentru toți canadienii. Datorită dimensiunii mișcării noastre și a sprijinului copleșitor pe care îl primim de la oameni din întreaga lume, nu mai putem promite că media canadiană nu va fi perturbată de convoiul nostru. Cerem canadienilor să-și amintească că noi luptăm pentru libertatea tuturor și că cei din clasa politică ne-au abandonat pe toți. A venit timpul să le reamintim politicienilor noștri că lucrează pentru poporul canadian, și nu invers. De aceea vă cerem dragoste, răbdare și sprijin, astfel încât să punem uni toți canadienii în jurul valorii libertății”, se precizează în comunicat.

Reprezentanții mișcării ”Freedom Convoy 2022” arată că de mai bine de un an au fost impuse restricții draconice și neliberale asupra activităților din întreaga economie canadiană. Camionagiii canadieni cer guvernelor federale și provinciale să renunțe la pașapoartele de vaccinare și la programele de urmărire a contactelor, desființarea mandatelor de vaccinare Covid, respectarea drepturilor celor care nu vor să se vaccineze, încetarea retoricii dezbinatoare care îi atacă pe canadienii care nu sunt de acord cu mandatele guvernamentale și încetarea măsurilor coercitive împotriva celor care nu sunt de acord cu retorica oficială.

”Enough is enough”

În milioanele de mesaje de susținere, canadienii, dar și oameni din toate colțurile lumii, au scris că s-au săturat ca guvernele să-i facă să se urască unii pe alții, în timp ce au eșuat în a acționa în interesul populației. Totodată, aceștia spun că s-au săturat de restricțiile care nu au niciun fundament științific și de faptul că nu le este permis să pună întrebări. Mesaje de susținere au venit din toată lumea, de la SUA, Belgia, Austria, Portugalia, Franța, Elveția, Italia, Slovacia, România, Anglia, Polonia, Suedia, până la îndepărtata și asuprita Australie, toate susținând, la unison, stoparea tiraniei.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la toate chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în rețeaua magazinelor românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
55.865 afisari

31 COMENTARII

    • Don’t be afraid Lord Jesus king come believe miracle today people to canada vs Romenia and Europe And Australia Lord God Almighty spirit believe love

  1. Trudeau si toti neomarxistii ue sunt pionii lui swab ala de la davos care croieste si pandemiile si green dealul care scufunda europa!!!

  2. Bravo lor,aceasta dictatura trebuie oprita cu orice pret altfel viitorul nostru va fi unul sumbru.

  3. Canadienii sint niste tampiti din moment ce il tot voteaza pe panarama de trudeau mereu . acolo sint soferii de camioane ,si nu stiu cati dintre ei sint canadieni , stiu multi romani .

    • Nu l a vitat nici dracu! Alegerile au fost masluite ! Traiesc aici de ani de zile si inca mai caut un canadian care sa l fi votat pe asta si nu am gasit ! In schimb il voteaza “refugiatii” carora le da totul gratis ! De aia ne umple de ei!

    • Cum sa rastoarne manivelele astea Ordinea Mondiala ? 50 de camioane aduse de 50 de camionagii la Convoiul Idiotilor nu rastoarna nici paznicul primariei Ottawa .

        • Esti mental instabil cred ca ai afecte adverse de tot iti schimbi opinia sau esti bipolar ca si mama lui Trudy.

      • Tu esti un Anonim platit
        Stnt 130000 de camioane numai in capital plus 20000 in jur plus proteste in toate provincial.1.4 million in Otawa in 29 Januarie Nu mai raspindii minciuni nemernicule mai bi e curatorial Romania de hoti si tradatori. Trudeau a fost pus de Klaus Shwab ca si Macron si alti Satanists.God will save the world.

      • Raportul politiei candaiene ; 150 de trucks au intrat in ottawa, intre 2-3 milioane de oameni pe jos si peste 20000 de truckuri la intrare in ottawa pt ca nu au mai avut loc! Nu te mai uita la tv

  4. Felicitări. Fiți uniți și nu cedați poate asa se creează un precedent și alte popoare vor reacționa pentru a se termina aceasta dictatura mondiala. Jos cu trădători și criminali. Avem.dreptul la viata și la libera alegere.

  5. Bai Baby Doc Trudeau, bai papusel globalist, ia da fuga rapid inapoi in Kuba, de unde a venit ratatul ala komunist de tata-to !! Vezi ca te cauta unii prin Ottawa, si se pare ca o sa te si gaseasca, sa iti schimbe niste chestii la gat, cica nu iti sta bine ceva acolo !! Ha ha ha 🙂 Hai, ca imediat incepe si marea bubuiala mondiala, exact cum totul a fost prezis in Cartea Apocalipsei, caci acum odata Plandemia lor fasaindu-se, nu au alta sansa decat sa provoace un dezastru si mai mare ca sa scape ei, altfel toti ajung mai rau ca Mussolini !! Asa ca, fazanilor vaxxinati, si mai ales aia intepati de 3 ori in cap, alinierea la inca o doxa in cap, ca altfel va scade nivelul tehnic, si nu puteti sa va dati cu pluta pe net, vi se poate bloca creoerasul ala bine spalat cu Persil !! Ha ha ha 🙂 Go Ka-na-duh 🙂

  6. Nu vä läsati pänä nu äi prindeti pe toti din guvern si judecati dpä legea poporului dpä suferintele voastre din ultimi doi ani..!

  7. Este prima dată când comentarii la un articol scris de doamna Claudia Marcu sunt cenzurate. Ce se intampla doamnă?

  8. UN PATETIC LAȘ
    Un măscărici incompetent, care în orice lume normală n-ar fi trebuit să conducă nici măcar un liceu, este premierul Canadei. De două zile stă ascuns într-o locație secretă, păzit de servicii secrete și tace ca mortul în păpușoi. Pentru el, ca și pentru senilul din sud, cetățenii valabili sunt doar cei care îl votează si se conformează oricărei aberații. Pentru acest impostor șoferii de camion și milioane de oameni care îi susțin sunt cetățeni de măna a treia, niște nenorociți extremiști care nu se bucură de binefacerile politicii sale.
    În două zile decând truck-urile au ocupat capitala țării am ascultat din partea guvernului și a presei minciuni, diversiuni pe care nici în vremea FSN-ului nu le-am auzit. Una m-a lăsat mască. Căutând acte violente pe care nu le-au găsit( lumea căntă, dansează și poartă steaguri expresive cu F…k Trudeau) poliția și dezgustătoarea presă canadiană au descoperit o profanare de proporții. Statuia lui Terry Fox poartă o pancardă pentru libertate.
    Acești idioți, care n-au scos un cuvânt când statuia primului prim-ministru al Canadei era pusă la pământ de niște bezmetici, sunt patetici. Firesc cu un șef care a îngenunchiat în fața BLM.
    Nici acest acest clovn, nici camarila lui, nu reprezintă Canada și ei știu asta. De asta le este și frică. Curajoșii manifestanți nu vor reuși să-l trimită acasă dar semnalul este transmis.
    Cât sunt ei de docili, canadienii nu vor accepta în final gunoiul ideologic promovat de progresiștii care au falsa senzație că au pus măna pe țară.
    PS; 1.Nu îmi face o plăcere deosebită să-l numesc pe premierul Canadei în toate felurile, dar, credeți-mă, este adevărul curat
    2. Încerc luni cu Gabriel Purcăruș o discuție despre marele protest de la Ottawa
    (text de Alin Alexandru)

  9. Pentru masoni : „dragilor”, lumea se trezește, iar acest protest e vârful icebergu-lui! Habar nu aveți ce se află sub nivelul apei!

  10. Adunatura de oi. Daca intelegeti o boaba de engleza, cititi un articol in engleza in original, in loc sa credeti tampeniile astea. Sunt citeva sute de camioane, nu sute de mii. Canadienii sunt vaccinati in proportie de peste 90%, inclusiv camionagii. Numarul de infectii a crescut pentru ca s-a renuntat la unele restrictii. In principal, acum se infecteaza copii, care au mers la scoala.

    • Ala cu adunatura de oi. Berbecul tu in ce limba citesti ,de nu pricepi nimic…? E o vorba” dacă nu sti sa citesti iti desenez”.. dar tu nu pricepi nici din desene ,daca pozele nu le-ai priceput,concluzionam ca ni ci sa numeri nu sti, dar sa citesti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger