AcasăCORONAVIRUSFauci, Bill Gates, Big Pharma. Pandemia Covid-19 și originile sale militare și...

Fauci, Bill Gates, Big Pharma. Pandemia Covid-19 și originile sale militare și de informații

Fauci, Bill Gates, Big Pharma. Pandemia Covid-19 și originile sale militare și de informațiiFauci, Bill Gates, Big Pharma. Pandemia Covid-19 și originile sale militare și de informații / Sursa FOTO: nih.gov

În Statele Unite, aproape nimeni nu mai crede o vorbă din ce spune Anthony Fauci. „Țarul” sistemului de sănătate publică este azi pus la zid de o populație șocată să descopere că, în realitate, America a finanțat cercetarea virusurilor la Wuhan. Toți îi cer capul, sunt și democrați printre călăi, însă hidra care controlează sistemul public de sănătate nu este atât de ușor de învins.

În noiembrie este așteptată să apară pe piață cea mai recentă carte scrisă de Robert F. Kennedy Jr, „Adevăratul Anthony Fauci”. Se vorbește în ea despre Bill Gates și Big Pharma, despre războiul global pentru democrație și sănătate publică, în fapt o bătălie ce urmărește controlul deplin asupra tuturor resurselor și a drepturilor oamenilor.

Încă un Kennedy se ridică împotriva sistemului

Cumva, Robert F. Kennedy Jr. arată că pandemia Covid-19 are origini în sistemul militar, dar și de informații. Armata, prin ramura farmaceutică pe care o controlează, derulează afaceri importante cu marile familii din America, încrengătura de aici fiind, de fapt, „caracatița” întinsă peste tot sistemul medical.

În calitate de militant activ pentru siguranța sănătății, în special cea a copiilor, Kennedy s-a concentrat pe abuzurile comise de corporații și captarea reglementărilor în domeniu de către industria farmaceutică. Într-un dialog purtat la Budapesta cu studenții maghiari, el le-a explicat acestora că exixstă o relație între criza de sănătate din prezent și statul însuși.

„Cât de multă știință obiectivă este produsă de persoane dependente în întregime sau ale căror salarii sunt achitate de donatori corporatiști și, de ce nu, de agențiile militare sau de informații?!”, a întrebat Robert F. Kennedy Jr., cel pe care mulți îl văd ca viitorul președinte al Americii.

Sursele finanțării lui Anthony Fauci

Când majoritatea medicilor a învățat să accepte că plata justifică ascultarea și profitul este cea mai înaltă formă de succes și virtute profesională, atunci o astfel de întrebare poate însemna puțin, iar răspunsul, și mai puțin.

Sursele finanțării lui Anthony Fauci pot fi foarte ușor descoperite, multe sunt publice, doar că, până acum, nimeni n-a fost interesat de asta.

NIAID (Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase) este condus de Fauci, dar controlat de organizațiile militare și de informații integrate ca parteneri aparent civili. Vorbim despre cercetare medicală instituțională, iar Pentagonul și CIA au tot interesul să dezvolte această ramură. Doar nu degeaba a fost înființat Biroul secret de cercetare a armelor biologice și chimice imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, plasat sub George W. Merck, la acea vreme președintele uneia dintre cele mai mari corporații farmaceutice din lume.

Coincidență (?), totul s-a petrecut în același timp cu „importul” criminalilor de război japonezi și germani, mulți dintre ei fiind cercetători de top.

Ce țintă are Big Pharma

Azi, familii ca Rockefeller și Gates stăpânesc cercetarea medicală. Profesioniștii lor lucrează în deplină siguranță, au „autorizații de securitate” la cel mai înalt nivel, umbrela CIA îi protejează (până la dezvăluirile unui Robert F. Kennedy Jr).  Controlul corporațiilor asupra medicinei științifice, în special prin finanțarea școlilor medicale și a laboratoarelor de cercetare medicală, este posibil doar prin integrarea Pentagonului în poveste. Și iată cum Big Pharma a devenit un mega-complex militar-industrial.

În spatele muncii în cercetare, industria farmaceutică și soldații săi, ofițerii de laborator acoperiți, luptă pentru a controla cea mai mare amenințare la adresa capitalismului – omul care gândește liber. De la începutul sec. 20, ceea ce majoritatea numește „știință” a fost valorificat pentru a spori și, acolo unde era necesar, pentru a înlocui religia, dar nu ca să elibereze oamenii de „superstiție”, ci pentru a-i ancora mai ferm în ea.

Ținta a fost și rămâne mintea umană însăși. Big Pharma înseamnă distrugerea voinței celui mai mare dușman al capitalismului – omul liber.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.867 afisari

8 COMENTARII

  1. Omul liber este nu numai dusmanul capitalismului deşănțat ci si, mai ales, al COMUNISMULUI care se implementeaza acum sub ochii nostri. Cine este informat corespunzator stie ca el, comunismul, inseamna concentrarea la vârf a capitalului, in mâinile corporatiilor si ale guvernului global. Adica Statul, asa cum il stim, dispare. Astia care ii dau inainte cu comunismul lui Ceauşescu, de pildă (Republica SOCIALISTA România) inca nu au habar despre ce vorbesc. Cititi-l pe Marx.

    • Ba vad acum oe pielea lor ce inseamna neo-comunismul.Nu credeam ca se vor intoarce vremurile alea.Dar puisorii din puful sefilor comunisti, azi conduc orase, coordoneaza partide.
      Stati in frig, in mizerie, experimentati mancarea cu ratia( acum chiar de loc !) , vorbiti doar ce vor ei, altfel va cenzureaza si intrati in case la ora 22.
      Urmeaza sa vizionati la tv tot ce vor ei(inca mai sunt oaze de lumina) si sa stati la cozi infernale pentru o buca’ de carne.( in viitor o sa.mancati sintetica, aia reala o sa o manance doar ei, cam ca magazinele de lux cu plata in dolari pe vremea lui Ceausescu in care nu aveai voie sa intri).

    • S-ar putea să aveți dreptate nu vreau să intru într-o polemică. M-a deranjat doar siguranța afișată. Văd că și Dvs l-ați citit pe Marx, dar în afară de această lectură, vă pot întreba dacă v-ați informat cu ADEVĂRAT cine l-a finanțat? (Fdk elevi fiind, ni l-am imaginat cu toții într-o cameră obscură scriind la lumina unei lumânări plăpânde). Ei bine ce ați zice dacă finanțarea provenea fix de la cei care finanțau și partea opusă. Ci asta tot pentru bine cunoscutul adagiu: „divide et impera”. Îmi permit să vă pun pe cale, fdk informația nu e ușor de găsit (așa cum nu veți găsi ușor că multe din siniile de fier care duceau evreii la Auschwitz sau multe altele, aveau stanță Americana, că și multe piese din tancurile naziștilor). Am precizat acest lucru, fdk ca multe informație la care nu ne așteptăm e ușor de categorisit în ceea ce e la modă acum. Adică „conspirația” care le explică pe toate ce ar ieși din calea doxei la putere. Deci căutați prin cărți finanțările obscure ale casei Rothschild. Spun cărți, fdk m-aș mira să găsiți această informație în primele pagini Google, care ne dă mură în gură ce vor „ei” să gândim. Ci dacă mă întrebați care „ei”… îmi cer scuze de intervenție.

      • Nu as fi vrut sa va raspund..sunt opiniile dvs…Dar cei ce sustin curentul neo comunist trebuie sa afle ca am fost fortata sa l citesc pe Marx…aveam vreo 4 ore de curs „Socialism stiintific ” pe saptamana , cu examen, la Facultatea de Biologie, geografie si geologie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger