AcasăCORONAVIRUSFanii 3 Sud Est, îngrijorați. Unul dintre membrii trupei a ajuns la...

Fanii 3 Sud Est, îngrijorați. Unul dintre membrii trupei a ajuns la ATI, cu COVID. Anunțul colegilor – VIDEO

foto: 3 Sud Est/Facebook

Vestea că unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a ajuns la Terapie Intensivă, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus, a stârnit îngrijorare în rândul cunoscuților acestuia, dar și al fanilor formației.

MIhai de la 3 Sud Est, în grija medicilor (foto: 3 Sud Est/Facebook)

Mihai Budeanu (44 de ani) se află în grija cadrelor medicale de la Medgidia. Colegii săi de trupă au confirmat informația. ”Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate”, sună mesajul postat vineri pe pagina oficială de Facebook a trupei 3 Sud Est – una dintre cele mai apreciate formații în anii 90.

Cu gândul că al lor coleg se va reface cât mai rapid și promisiunea că vor mai transmite noutăți cu privire la starea lui Mihai, colegii solistului pun accent pe importanța respectării regulilor stabilite de specialiști, în lupta cu noul coronavirus. ”Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție”, sună îndemnul adresat fanilor trupei 3 Sud Est.

Mihai Budeanu îi are colegi, în trupa 3 Sud Est, pe Laurențiu Duță și Viorel Șipoș. Una dintre piesele apreciate ale trupei se numește ”Emoții”.