AcasăCORONAVIRUSExploziv! Un medic român dezvăluie schema de tratament anti-Covid

Exploziv! Un medic român dezvăluie schema de tratament anti-Covid

Tratamentul anti-Covid chiar există

Dr. Cristian Socolov, doctor în științe medicale, care a profesat 10 ani în Franța, a decis să dezvăluie românilor schema de tratament anti-Covid, care îi va ține departe de spitale. Acesta a reiterat faptul că absența antibioticelor din protocolul Covid aplicat în spitale este o adevărată crimă.

Pentru că nu este subordonat sistemului medical românesc și nu se teme de consecințe, dr.Cristian Socolov, doctor în științe medicale, a decis să facă publică schema de tratament Covid, pentru a-i ține pe români departe de spitale. Acesta spune că, dacă îi dai antiviral pacientului Covid în primele două zile reușești să-l vindeci și să previi apariția microbilor, dar, dacă au trecut deja 4-5 zile, antiviralele nu mai au niciun efect. Cum favipiravirul este blocat de Guvern, iar anticorpii monoclonali nu există în România, șansele de vindecare în cazurile care riscă o evoluție nefavorabilă sunt minime. Preventiv, medicul recomandă pe perioada pandemiei administrarea de Vitamina D3 2000 UI, Vitamina C 200, Zinc 20 – 30 mg, câte una din fiecare dimineață. Tot preventiv, se ia Aspirina cardio 100 sau Aspenter, una dimineața după micul dejun, cu precauție în patologia eso-gastro-duodenală (ulcer, inflamații cronice etc). Aspirina este contraindicată pentru cei care au alergii, precum și în asociere cu anticoagulante, cu Diclofenac și Nurofen. Important este că aspirina are efecte antiischemice excelente, precum și antiinflamatorii și antidureroase, mai ales pe perioada pandemiei, potrivit medicului. Asocierea cu Omeprazol 20 mg foarte indicată, dimineața, pe perioada aspirinei. Aerius, una dimineața, dacă nu provoacă somnolență, sau una seara, în caz de somnolență, acesta fiind un antihistaminic indispensabil. În cazurile Covid, la apariția simptomelor, acesta recomandă trecerea la schema de tratament. ”Paracetamol 500 oricând avem dureri musculare, febră sau tuse ușoară, până la maximum 2 grame pe zi, atunci când nu avem patologii digestive, hepatice și renale asociate. Picăturile pentru nas și siropurile de tuse nu trebuie să lipsească”, ne spune dr. Cristian Socolov.

Antibiotic, obligatoriu după mai mult de două zile cu febră

După două zile cu febră și tuse, bolnavii trebuie să se adreseze obligatoriu medicului de familie, care să le prescrie și antibiotic. ”De preferat este Augmentin, 1g de trei ori pe zi sau alt antibiotic cu spectru larg, evident sub supraveghere stetacustică, repaos la pat și izolare. Asocierea de Dexametazona cu Salbutamol spray este, de asemenea, puternic indicată în atingerea pulmonară. Evoluția e lentă, fără probleme însă, către vindecare în două până la trei săptămâni, rar când se ajunge la 2 luni. Tot medicul de familie decide internarea în caz de eșec terapeutic, după 5 zile terapie și cu antibiotic, situație rară însă”, mai afirmă dr.Cristian Socolov. Medicul arată că antiviralele sunt contra virusului, nu contra microbilor și contra bacteriilor și de aceea sunt obligatorii antibioticele. ”Acesta este tratamentul consacrat, care nu a dat greș niciodată. Protocoalele americane de tratament mistifică adevărul, mistifică știința medicală și România a adoptat protocoalele americane, care nu sunt bune de nimic”, susține dr.Cristian Socolov.

Crimă în spitale

Faptul că în spitale s-au interzis antibioticele în Covid este o crimă, consideră medicul Cristian Socolov. ”În spitale nu se dau antibiotice. E crimă. În America la fel, nu se dau antibiotice. E crimă. În Franța la fel. În clipa în care boala a evoluat în a treia zi, înseamnă că a ajuns deja la plămâni și microbii încep să se dezvolte. I-ai dat antivirale, a dispărut virusul și pacientul moare bine mersi, oare de ce? Moare de la microbi, că nu i-ai dat antibiotic. Eu sunt revoltat până la Dumnezeu. Au interzis antibioticele și singurul pe care l-au lăsat a fost azitromicina, pe care nu ai voie să o dai mai mult de 4 zile și care atacă și ficatul. În Covid trebuie să dai antibiotic cu spectrul larg și se merge și până la două săptămâni de tratament. Fără antibioticie, este o loterie. Ei trec prin toate antiviralale, doar-doar s-o potrivi unul. Mai este un principiu foarte important, administrarea de antihistaminice, care este de bază, dar nu vrea nimeni să dea așa ceva. Nu vrea nimeni să dea bronhodilatatoare, Ventolin. Este un complot ca la carte. Medicina normală, standard, clasică, arhicunoscută este ignorată total”, ne-a declarat medicul Cristian Socolov.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.