AcasăCORONAVIRUSExploziv! Un medic român dezvăluie schema de tratament anti-Covid

Exploziv! Un medic român dezvăluie schema de tratament anti-Covid

Tratamentul anti-Covid chiar există

Dr. Cristian Socolov, doctor în științe medicale, care a profesat 10 ani în Franța, a decis să dezvăluie românilor schema de tratament anti-Covid, care îi va ține departe de spitale. Acesta a reiterat faptul că absența antibioticelor din protocolul Covid aplicat în spitale este o adevărată crimă.

Pentru că nu este subordonat sistemului medical românesc și nu se teme de consecințe, dr.Cristian Socolov, doctor în științe medicale, a decis să facă publică schema de tratament Covid, pentru a-i ține pe români departe de spitale. Acesta spune că, dacă îi dai antiviral pacientului Covid în primele două zile reușești să-l vindeci și să previi apariția microbilor, dar, dacă au trecut deja 4-5 zile, antiviralele nu mai au niciun efect. Cum favipiravirul este blocat de Guvern, iar anticorpii monoclonali nu există în România, șansele de vindecare în cazurile care riscă o evoluție nefavorabilă sunt minime. Preventiv, medicul recomandă pe perioada pandemiei administrarea de Vitamina D3 2000 UI, Vitamina C 200, Zinc 20 – 30 mg, câte una din fiecare dimineață. Tot preventiv, se ia Aspirina cardio 100 sau Aspenter, una dimineața după micul dejun, cu precauție în patologia eso-gastro-duodenală (ulcer, inflamații cronice etc). Aspirina este contraindicată pentru cei care au alergii, precum și în asociere cu anticoagulante, cu Diclofenac și Nurofen. Important este că aspirina are efecte antiischemice excelente, precum și antiinflamatorii și antidureroase, mai ales pe perioada pandemiei, potrivit medicului. Asocierea cu Omeprazol 20 mg foarte indicată, dimineața, pe perioada aspirinei. Aerius, una dimineața, dacă nu provoacă somnolență, sau una seara, în caz de somnolență, acesta fiind un antihistaminic indispensabil. În cazurile Covid, la apariția simptomelor, acesta recomandă trecerea la schema de tratament. ”Paracetamol 500 oricând avem dureri musculare, febră sau tuse ușoară, până la maximum 2 grame pe zi, atunci când nu avem patologii digestive, hepatice și renale asociate. Picăturile pentru nas și siropurile de tuse nu trebuie să lipsească”, ne spune dr. Cristian Socolov.

Antibiotic, obligatoriu după mai mult de două zile cu febră

După două zile cu febră și tuse, bolnavii trebuie să se adreseze obligatoriu medicului de familie, care să le prescrie și antibiotic. ”De preferat este Augmentin, 1g de trei ori pe zi sau alt antibiotic cu spectru larg, evident sub supraveghere stetacustică, repaos la pat și izolare. Asocierea de Dexametazona cu Salbutamol spray este, de asemenea, puternic indicată în atingerea pulmonară. Evoluția e lentă, fără probleme însă, către vindecare în două până la trei săptămâni, rar când se ajunge la 2 luni. Tot medicul de familie decide internarea în caz de eșec terapeutic, după 5 zile terapie și cu antibiotic, situație rară însă”, mai afirmă dr.Cristian Socolov. Medicul arată că antiviralele sunt contra virusului, nu contra microbilor și contra bacteriilor și de aceea sunt obligatorii antibioticele. ”Acesta este tratamentul consacrat, care nu a dat greș niciodată. Protocoalele americane de tratament mistifică adevărul, mistifică știința medicală și România a adoptat protocoalele americane, care nu sunt bune de nimic”, susține dr.Cristian Socolov.

Crimă în spitale

Faptul că în spitale s-au interzis antibioticele în Covid este o crimă, consideră medicul Cristian Socolov. ”În spitale nu se dau antibiotice. E crimă. În America la fel, nu se dau antibiotice. E crimă. În Franța la fel. În clipa în care boala a evoluat în a treia zi, înseamnă că a ajuns deja la plămâni și microbii încep să se dezvolte. I-ai dat antivirale, a dispărut virusul și pacientul moare bine mersi, oare de ce? Moare de la microbi, că nu i-ai dat antibiotic. Eu sunt revoltat până la Dumnezeu. Au interzis antibioticele și singurul pe care l-au lăsat a fost azitromicina, pe care nu ai voie să o dai mai mult de 4 zile și care atacă și ficatul. În Covid trebuie să dai antibiotic cu spectrul larg și se merge și până la două săptămâni de tratament. Fără antibioticie, este o loterie. Ei trec prin toate antiviralale, doar-doar s-o potrivi unul. Mai este un principiu foarte important, administrarea de antihistaminice, care este de bază, dar nu vrea nimeni să dea așa ceva. Nu vrea nimeni să dea bronhodilatatoare, Ventolin. Este un complot ca la carte. Medicina normală, standard, clasică, arhicunoscută este ignorată total”, ne-a declarat medicul Cristian Socolov.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
47.759 afisari

20 COMENTARII

  1. Mulțumim doctorului Socolov, mulțumim și autorului articolului și redacției pentru curajul de a publica acest articol. „Lipsa” medicamentelor preventive in Ro și chiar în US nu este întâmplătoare. Se face totul ca bolnavii de Covid sa ajungă la ATI, cât mai multi și dacă se poate și morți. Astfel presa are materie prima pentru psihoza în masa și îndrumarea obligatorie la „vaccinare”, obligatoriu cu ARNm. Care conține mult oxid de grafen, la greu, ce se combina cu alte substanțe din sânge și formează un fel de nanocipuri. Pe urma ești băgat într-un câmp 5G și ești omul lor. Dacă pe tot acest parcurs mai mor câte unii nu contează, beneficiile pentru ei sunt mai mari decât costurile plătite de pacienți, unii morți, cum spuneam. Pentru ca asta sta la baza marii resetari impusa de bogații lumii. Dar ce facem ca cele mai vaccinate tari ca au cea mai mare rata a mortalității de Covid, Israel și UK. Ghinion, au început și americanii sa demonstreze împotriva vaccinării ucigașe. Se încinge distracția. Stați pe – aproape.

    • giculetule, dinadins strecori soparle ca „formează un fel de nanocipuri. Pe urma ești băgat într-un câmp 5G și ești omul lor” ? ca multi sa citeasca si cand ajung la asta sa spuna TEORIA CONSPIRATIEI si sa nu mai creada nimic din ce spui? iti dai singur cu stangul in dreptul

    • Băi Gică, tipic românul a tot știutor! Ai citit și tu tot felul de cretinisme și hop hai să comentăm. Băi acesta! Ești om de știință? Ești medic? Cu siguranță nu, ești cu pluta, atât. Tu și mulți alții care fac țara asta să fie mai degradantă decât este.
      Ai uitat de solzii de pește. Să nu te vaccinezi că începi să behăi ca o oaie în călduri. Să nu te vaccinezi că-ți iese semnalul 5G din tine când te piși.
      Să nu te vaccinezi, poate dă Covidutz cu tine de pământ.
      Adică oamenii din toate țările care s-au vaccinate în proporție mare sunt proști și doar romanii „e deștepți & știe toate”??

      • Un vaxin atât de sigur , încât ești obligat , constrâns să-l faci , fără ca nimeni să-și asume răspunderea pentru eventuale reacții adverse.

      • In alre tari e dictatura si au fost obligati sa se vaccineze .
        Acolo unde sunt multi vaccinati au aparut si reinfectarile cu delta covid sincitial gripal si alte tipuri de virusi .
        Vaccinul e cu a r n mesager asa ceva nu imunizează, doar contactul cu virusi bacterii imunizeaza. Aceaata substanta coaguleaza sangele, au fost mii de decese. De ce nu cauti sa vezi reactiile adverse grave ale acestui coctail ? Nr de decese. Cecontine. Acolo se gaseste oxid de grafem care e toxic ramane in corp si coaguleaza sangele . Aceste probleme dau de gandit oricarui om nprmal. Ar trebui dat cautare deapre tot ce fac rau vaccinurile pt a fi informati. Nu treb sa ne luam dupa indivizi carw peimesc bani depe urma noastra.

  2. Giorgios, mai citește băiatule. N-o spun eu, o spun oamenii de știință. Altfel ce cauta oxidul de grafen în „vaccin”? numai asa, sa stea moneda de un euro lipita pe locul „vaccinarii”? Ce cauta particule magnetizabile în „vaccin” tocmai când se trece la 5G? care cred ca știi ce înseamnă în privința câmpurilor electromagnetice și transmiterii de date. Crezi ca e o simpla coincidenta? Crezi ce vrei, eu la vârsta mea nu mai cred în coincidente. Sau aștepți cuva ceva bun pentru tine și familia ta de la Bill Gates? Ala care spunea acum câțiva ani ca suntem prea mulți pe Pământ. Acum crezi ca moare de grija noastră? Crezi ca a dat milostivenia peste el? Când au pus „vaccinul” pe piața spuneau ca se păstrează la – 86 grade. Acum umbla cu el în cutii de pizza. Normal, oxidul de grafen nu se alterează la temperaturi normale. Dacă nu-ți pui creierul la treaba, spor la „vaccinat”, in fiecare an câte o doza sau doua.

    • Bravo!!! Cei care nu cred, ca ” oitele” sau
      ” berbecutii” n-au decat sa se vaccineze. Până la late comentarii, DOAMNE AJUTA!

    • Corect. Nimic nu mai este întâmplător în toată șarlatania asta ! Îndoctrinări , supraplătiți pentru propagandă și televiziune pentru panică și spălare pe creier. Nimeni nu mai citește. Sunt curios câți știu ce este grafenul și cu ce rol a fost creat în laborator. Un nanocip. Curioșii se pot informa de pe Wikipedia .

  3. Penicilina ,G injectabil ..si polidin ..este cel mai indicat .. ( a se face test ..inainte la penicilina ,G

    )

  4. Schema de tratament recomandata in articol se aplica si in Romania. Medicii de familie recomanda inclusiv azitromicina/ augmentin . In spitalele COVID se administreaza antibiotice, iar tipul de antibiotic utilizat, de obicei cu spectru larg, se alege si in functie de tipul de bacterie identificata si de rezistenta acesteia.

  5. Cum il cheama pe asta? Socola? Mai frate, e plin netu’ de vraci si shamani care detin adevarul absolut cu privire la Covid. Poate le spune unu’ la parashutele de lux care se perinda pe la teveuri ca felatzia la sarakii le fereste de Covid, asa poate prind si amaratii aia altceva decat ghiortzaieli de foame. Mergeti cu doamna Merkel spre uitare, ca Domnul are gradina plina de’alde voi… Rar mi-a dat sa vad asa recrudescenta a prostiei, atatia insi care lasa procesul gandirii pe seama altora… Maaa, Minerii din ’90 erau titani literari pe langa voi, botanistilor. Daca lasati pe altii sa gandeasca in locul vostru, va meritati soarta cu varf si indesat…

  6. Nu trebuie sa fi bun cunoscător al istorie, dar ar trebuii sa ști măcar zicala „istoria se repeta”. Documentați-vă în acest sens, și veți constata ca la toate moliile prin care a trecut omenirea au fost o mulțime de semidocți care au încetcat sa fie altfel decât cei care erau cu adevărat profesioniști, documentați cu adevărat și care înțelegeau ce citeau. Din păcate, acum cei antivacin au adoptat spiritul de de turma și se cred inteligenti, speciali, mari chimiști, mari biologi……Sper ca cei care au experimentat acesta atitudine sa înveți de la cei din „gasca” lor, Slava Domnului, au suficiente exemple.

  7. Este fabulos,se știa, se știe dar nu se vrea a să aiora,cât de cât aceasta stare grea pentru România!!!

  8. Sa fii specialist e una si sa fii bine intentionat e cu totul altceva. Te duci cu o problema la 10 medici ai minim 5 diagnostice si 7 tratamente diferite din care 3 iti fac mai rau (din proprie experienta) Nu cred ca e bine sa ne „inchinam” la „specialisti”, in general, stiti Decalogul. Multumim pentru articol.

  9. Va multumesc pentru informati Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si protectie O zi binecuvintata

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger