AcasăCORONAVIRUSExpiră certificatul verde în România! Mai sunt doar câteva zile, ce poți...

Expiră certificatul verde în România! Mai sunt doar câteva zile, ce poți face pentru prelungire

certificatExpiră certificatul verde în România! Mai sunt doar câteva zile până la acest moment

Alexandru Rafila a dat cea mai proastă veste pentru milioane de români care nu și-au făcut încă doza booster. Valabilitatea certificatelor de vaccinare va fi condiționată de intervalul de maxim 9 luni de la încheierea vaccinării, a explicat ministrul Sănătății.

Oficialul a avertizat, joi, că începând cu data de 1 februarie 2021 expiră certificatul verde digital pentru cei care nu și-au făcut încă doza booster, adică a treia doză de vaccin. Acesta spune că este vorba de o directivă europeană care a impus noile reguli.

Certificatul Covid, valabil 9 luni

Astfel, cei cu două doze vor fi obligați să o facă și pe a treia dacă vor să își mențină drepturile pe care le au în prezent în pandemie.

„S-ar putea să avem o oarecare revitalizare a campaniei de vaccinare dacă după data de 1 februarie va intra în funcțiune mecanismul european, directiva europeană: valabilitatea certificatului de vaccinare este prelungită dacă persoanele se vaccinează cu doza booster într-un interval care să nu depășească 9 luni de la încheierea vaccinării”, a explicat ministrul Sănătății.

Alexandru Rafila a mai spus că valabilitatea certificatelor de vaccinare va fi condiționată de acest interval de maxim 9 luni de la încheierea vaccinării. „Cine s-a vaccinat în august nu trebuie să-și facă vaccin pentru că nu au trecut 9 luni de vaccinarea cu a doua doză”, a mai transmis ministrul Sănătăți.

author avatar
Andreea Vlad
3.600 afisari

37 COMENTARII

  1. Ce directiva europeană? Vrăjeală, nu există așa ceva. Ne-am înțepat ca proștii cu ceva ce nici macar nu știm ce conține. Vaccinarea nu are treaba cu boala este vorba doar despre foarte mulți bani.

      • Aerul pe care-l respiri nu e de la o firma comerciala care incearca sa ti-l bage fortat in corp.

      • @cetateanu’ turmentat scheunăturile voastre usr-iste nu mai interezează pe nimeni. Te-ai nascut jivină așa că marș în Australia. Faceți pe deștepțiii liotă de analfabeți și bătuți în cap. Sunte-ți de 100 de ori mai răi decât Covid 19.

    • Nu există așa ceva. Rafiliotul doar vrea să profite de idioțenia cobailor și atât!

  2. Marș cu cobaii la injectat. SĂ BAGE DOZE LA MAXIM TREI LUNI ODATĂ!

    Rafiliotul de ce nu spune care este acea „directivă”?

  3. Bine ca au fost dobitoci destui care s-au intepat!!! L-au crezut si pupat in cur pe ARAHAT si papusa masculina Ghiorghita! Voi nu vedeti ca va face update ca la pc??? Dobitoci vaccinati!

  4. Toate dozele achizitionate de ca-Catzu care stau acum sa expire le-as valorifica intepindu-le fiecare milimetru de piele celor vinovati de pandileala Covid 19, incepind cu Ghiolbanis si terminind cu ultima infirmiera care a vaccinat desi stia ca nu este bine ce face.
    Nu vor fi uitati cei din media mituita si de Pharma si de conducatorii coloniei ghiolbaniste.

  5. Eu m-am vaccinat cu doua doze. In mai 2021. Am facut analize si am un nivel ridicat de anticorpi. Nu ma voi vaccina a treia oara! Ma c_c pe intrarea la mall sau la Dedeman! Ma c_c pe statul esuat al Trabantului de la Cotroceni. Si pe Arafila.

    • Ieremia 17:5-8 (VDC) „Aşa vorbeşte Domnul: blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijineşte pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!

      Căci este ca un nenorocit în pustie, şi nu vede venind fericirea; locuieşte în locurile arse ale pustiei, într-un pământ sărat şi fără locuitori.

      Binecuvântat să fie omul, care se încrede în Domnul, şi a cărui nădejde este Domnul!

      Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură, când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei, nu se teme, şi nu încetează să aducă rod.”

      E o nebunie sa te increzi in oameni….

    • @@@Anonim 14:37,pånã sã ti faci primele 2 doze,de ce nu ai fost asa vehement?de ce nu ai avut puterea sã spui cã tie nu ti trebuie mol,dedeman etc.?chiar nu puteai spune NU criminalilor?ai fãcut 2 rele prin faptul cã ai acceptat sã te duci la sinucidere.

  6. Meritați traşi în țeapă totit! Asa cum făcea Vlad Țepeș. De la cel mare până la cel mai prăpădit politician si medic „erou” care a îndrăznit si îndrăznește să injecteze într-un om seruri care conțin MOARTE.
    SUNTEȚI CRIMINALI ŞI ASA VEȚI RĂMÂNE ÎN ISTORIE. GUVERNELE DIN CEI 2 ANI DE PLANDEMIE SI TOȚI CEI CARE NU AU GESTIONAT NIMIC. DOAR AU UCIS OAMENII CU SÂNGE DE MENGELE. IAR CRIMINALII TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ! GROPARII ȚĂRII SI AI ROMÂNILOR.

  7. Să te ștergi ..cu Certificatu Verde la gură….Forever . ….cel ce mănânci căc.t. .

  8. Da de cand e OBLIGATORIE VACCINAREA in Romania? Cehia tocmai a anuntat ca abroga decretul cu vaccinarea obligatorie la anumite categorii profesionale.Daca vaccinarea nu e obligatorie certificatul ăsta e ilegal,la fel si interdictiile care se fac!

  9. A ha ha, bai Rafilstein, tu vrei ca adunatura ta de cobai sa mearga ca oile sa se arunce in prapastie ? Ha ha ha 🙂 Bai Rafilstein, nu fii tampit, bai, mai lasa si tu putin zgarda aia a fazanilor de cobai mai lunga, sa se simta si ei mai bine putin, asa ca purcelusul de Craciun inainte de taiere !! Dar cel mai bine ar fi, ca fazanii astia de cobai sa isi bage odata mintile in cap, si sa nu se mai injecteze in vene ca drogatii la fiecare luna, ca acolos e va ajunge in cazul lor, sa le taie toate libertatile, domnule, asa nu se mai poate, domnule Rafilstein !! trebuie facut un experiment si mai mare pe spatele fazanilor de cobai, ca se vede ca inca mai ai pe cine sa prostesti acolo, asa ca bag-o pe aia ca vaxxinati in cap nu au voie sa respire decat in fiecare a 2-a zi, macar mai stau si ei acasa, si mai salveaza vieti, parca asa era cu lozinca aia nazista userista din Bukalistan !! Ha ha ha 🙂 Inainte, vaxxinatilor in cap, pana la doxa 7 in cap mai e drum lung, sa vedem cati dintre astia o sa si ajunga la linia de finis !! Ha ha ha 🙂

  10. Ce smecherie sa fraieresti lumea. Oare de ce? Sigur nu pentru sanatatea ta.
    Vrei certificatul verde? Ia injectia, apoi al primesti. Bataie de joc

  11. Eu stiam ca KGB selectiona atent agentii, ca de exemplu pe Iliescu !
    Dar nici KGB nu mai e ce a fost, fiindca a dat un mare chics cu Rafila !!!

  12. O mare dezamăgire, Rafila. Când era în opoziție parcă avea altă prestație, alte păreri. Nu era chiar așa de convins de utilitatea vaccinului și a certificatului verde. Se vede treaba că venirea la guvernare i-a influențat ideile, a cedat în fața dictaturii medicale, căutând să ofere cobai experimentelor cu apa chioară, zis și vaccin, aducătoare de mari profituri pentru industria farmaceutică și unii profitori de ocazie.

  13. Mu Ie la toți cei care cer certificat nazist. Torționarii bolşevici din PSD, se stiu ei care sunt, naziștii USR ŞI UNII bețivi şi hahalere din PNL. TESTELE RT-PCR AU FOST RETRASE DIN AMERICA SI DIN ALTE ȚĂRI UE si trebuia să le retragă şi România. NU SUNT CONCLUDENTE, NU POT DE DIAGNOSTICA SI NU POT FACE DEOSEBIREA INTRE INFECTII.
    aRAHATsi Rafila continuă crimele impuse de OMS, Pfaizăr si UE, deși serul criminal nu imunizează pe nimeni. Sunt doar o metodă de făcut bani pe viața românilor.
    Desi au murit atâția oameni, criminalii vor să ucidă iar si iar.
    Javrele ordinare criminale continuă să facă discriminare deşi tribunalele din România au spus clar să termine cu încălcarea gravă a Constituției. Discriminare gravă este atunci când condiționați intrarea la restaurant, cinema, parcuri de joacă, mall-uri, samd doar pentru vaccinați si nu pentru nevaccinati. PUŞCĂRIE pentru CRIMINALII CARE AU UCIS 60 DE MII DE OAMENI ŞI CARE CONTINUĂ GENOCIDUL ÎN ROMÂNIA. DE LA CAP PÂNĂ LA ULTIMUL. O SĂ PRIMIȚI CE MERITAȚI!
    SPER CA TOATĂ SCURSURA POLITICĂ DE ACUM(PNL, PDL, USR, PSD) SĂ DISPARĂ DE PE SCENA POLITICĂ ŞI SĂ VINĂ FORMAȚIUNI POLITICE CU OAMENI SĂNĂTOȘI LA CAP ŞI CU COLOANĂ VERTEBRALĂ. AVEM NEVOIE DE PATRIOȚI ADEVĂRAȚI!

    • Prosti sau nu, toti care lucreaza contribuie cu ceva in societate. Daca sant bolnavi sau mor, nu mai contribuie si devin o pierdere. Fiecare viata are o valoare.
      La incaput nu se stia mare lucru dar acum nu mai are nimeni scuze. Nici cai care accepta sau refuza, si nici cei care injecteaza sau mandateaza.
      99.97% din cei sub 83 ani in stare de sanatate resonabila scapa de covid fara probleme serioase.
      Vaccinul inca nu se stie ce efecte are pe termen lung sau nici macar mediu, dar daca l-ai facut tot poti lua covidul si sa il dai mai departe.
      In sistemele medicale din UE si SUA sant in total peste 50,000 de morti dupa vaccinare si milioane cu probleme grave de sanatate, asta pe termen scurt sub un an.
      Autoritatile medicale stiu si nu sant prosti, dar tot nu l-au oprit.
      Poate cineva sa mai creada ca vaccinul nu este bun pentru covid sau pentru sanatatea oamenilor?

      • Pensionari , nu va vaccinati , mergeti la loc cu verdeata si cip-cirip , unde nu-i durere si nici suferinta , ajutati Sistemul de Pensii sa mareasca pensiile speciale odata ce ati dat ortu !

    • @baticule, batistă….
      Faroane, marș și bagă-ți „boost”-ul în tâmplă. Să scape țara, mai repede, de-un retardat.

    • Prost esti tu cu M A T A care te-a C A C A T . O sa mori curand asa imun cum te crezi PROSTULE!

  14. Atata timp cat vaccinarea nu este si nu poate fi obligatorie,cum sa fie obligatoriu acest certificat?! Este o contradictie aici care ar trebui taxata!

  15. @@@agapis,sunt ilegale toate aceste mãscãreli;au fost romåni care s au judecata cu ei si au cåstigat;din pãcate omul de rånd nu are banii necesari pentru a se lua la tråntã cu ei,pe asta si mizeazã jigodiile;iar multi din cei cu bani fac parte din sistem si nu vor sã deranjeze acest cancer al societãtii fiindcã ar însemna sã si taie craca de sub picioare.

    Nu cedãm,nu ne vaccinãm!

    • Newsweek.ro , ieri , 22.01.2022 , ora 20:18, articol de Alex Darvari : ” A REFUZAT SA POARTE MASCA IN TIMPUL UNUI ZBOR DUBLIN-NEW YORK SI SI-A DAT PANTALONII JOS „. N-a fost nici un irlandez , io am fost , am planuit de mult luna de miere cu vrabiuta Livy , socoteala de-acasa nu bate cu aia din iarmaroc ….

  16. Eu când mă uit la ecranul telefonului vecinei mele în timp ce afișează nazi-passul simt cum mi se accelerează respirația, simt cum mi se umplu plămânii cu aer, simt cum îmi vine cheful de viață, mă simt de parcă aș fi înghițit un flacon cu viagra și suc de țelină, mă simt inspirat. Reînnoiți-vă nazi-passul. Face foarte bine la sănătate

  17. Cum spunea cineva, vouă scursurilor politice vă trebuie
    STICLĂ CÂRPĂ CHIBRIT GAZ. ATÂT!
    ŞI SĂ VENIM PESTE VOI ACASĂ SAU UNDE VĂ ȚINEȚI CURURILE BĂŞITE. Să vă dăm PUIE cu M.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger