AcasăCORONAVIRUSExclusiv! Guvernul plusează. Reducere de 10% la un coș de cumpărături pe...

Exclusiv! Guvernul plusează. Reducere de 10% la un coș de cumpărături pe cap de vaccinat

Bonus cu cântec pentru vaccinați

Guvernul va acorda o reducere de 10% la un singur coș de cumpărături pe doza de vaccin, indiferent că este prima, a doua sau booster-ul. Condiția este ca aceste cumpărături să se facă la magazinele Kaufland, stimulându-se, astfel, și vânzările retailerului german. Problema este însă că voucherele pentru reduceri nu au ajuns încă în centrele de vaccinare, iar acestea sunt valabile pentru cei care se vaccinează până la data de 31 decembrie 2021. 

Ministerul Sănătății a trimis o adresă către toate direcțiile de sănătate publică din țară prin care anunță implementarea unei noi metode a stimula vaccinarea. Este vorba despre o colaborare cu retailerul german Kaufland, prin care se vor acorda vouchere cu reducere de 10% la cumpărăturile din aceste hipermarketuri. Până în acest moment nu se știe dacă suma rezultată din reducerea de 10% va fi suportată din bugetul Ministerului Sănătății sau din cel al companiei germane, dat fiind că informația a fost distribuită pe canale interne.

”Vă informăm că Societatea Kaufland România demarează o campanie susținută de Ministerul Sănătății în vederea promovării vaccinării împotriva Covid-19. Prin intermediul acestei campanii, persoanelor care se vaccinează în perioada 01-31.01.2021 li se oferă un voucher constând într-o reducere de 10% din valoarea totală a unui coș de cumpărături efectuate în oricare dintre magazinele Kaufland. Voucherele vor fi acordate persoanelor care se vaccinează în centrele de vaccinare din țară, indiferent dacă se vaccinează cu prima, a doua sau a treia doză. Voucherele vor fi recepționate de către centrele de vaccinare în baza unui proces verbal de predare/primire, fiind acordate persoanelor vaccinate odată cu certificatul care face dovada vaccinării. Voucherele rămase nedistribuite vor fi ridicate de către reprezentanții Kaufland, în baza unui proces verbal de predare/primire, începând cu 1.02. 2022”, se arată în adresa Ministerului Sănătății.

Nebuloasă totală

Din documentul intern al Ministerului Sănătății, trimis către direcțiile de sănătate publică în data de 28 decembrie 2021, reiese că termenul limită de primire a voucherelor cu reducere de 10% la cumpărături este de 31 decembrie 2021. Asta înseamnă că stimularea vaccinării se va face doar pentru trei zile, dar nici aceste trei zile nu intră la stimulare, având în vedere că voucherele nu au ajuns nici până acum la centrele de vaccinare. Interesant este însă că voucherul poate fi acordat tuturor celor care s-au vaccinat în perioada 1 ianuarie 2021-31 decembrie 2021, adică celor aproape 8 milioane de români. Iar asta înseamnă că se va aplica retroactiv și nu are nicio legătură cu stimularea vaccinării. Pentru că nu a existat o comunicare oficială pentru această campanie, putem presupune și faptul că cel care va suporta costurile acestor reduceri de 10% la cumpărăturile din Kaufland va fi chiar statul român, prin bugetul Ministerului Sănătății. Sau poate fi o politică de marketing agresivă a retailerului german, care se asigură, astfel, că 8 milioane de români vor face vânzări record în magazinele Kaufland.

250 milioane de lei, pentru ultimii vaccinați

Potrivit Ordinului ministrului Sănătății nr. 1.863, care a intrat în vigoare în 13 septembrie 2021, toate persoanele care s-au vaccinat începând cu această dată vor beneficia de de o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare. Până în prezent, Ministerul Sănătății a cheltuit 250 de milioane de lei pentru recompensarea celor 5,3 milioane de vaccinați, la care se adaugă 12,6 milioane de lei acordați câștigătorilor de la loteriile vaccinării, organizate săptămânal.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
3.468 afisari

33 COMENTARII

  1. Asteptam cu nerabdare expulzarea acestor viermi nazisti in Reichul lor unde sa isi experimenteze conceptiile bolnave adica in Austria.In timp ce Romania este trasa de urechi de dimineata pana seara pentru un holocaust la care nu a luat parte ,in sec XXI acestor avortoni ai lui Hitler li se da voie sa puna garduri si sa dea bani ,ai cretinilor care mai cumpara de la bestiile astea,pentru desavarsirea ideilor lui Mengele.Nimeni nu protesteaza,ba unii asteapta banii otraviti ai astora,Credeam pana acum ca suntem o tara de prosti ,am ajuns o tara de cretini?

  2. Deci unei companii straine i se permie implicarea ,adica mituirea cu bani,intr-o problema de politica interna fie ea si vaccinarea anticovid.Exact aceeasi companie care instala garduri in propriile magazine pentru segregarea prostilor spalati pe creier care mergeau sa isi goleasca buzunarele la astia.Sa intelegem ca vaccinati au devenit niste vite furajate pe banii nazistilor astora.Am ajuns mai rau ca India care se revolta impotriva mizeriilor sosite din Occident.Ei au cu cine ,noi suntem cam singuri,de vreo 50 de ani incoace am avortat inca un popor roman in haznale.Dumnezeu nu doarme.

  3. Ja, ja, Herr Kaufland, alles ist Gut in Hitler-landia, ja ? Ha ha ha 🙂 Anschluss, Anschluss, das chinkie virus ist hier !! Sieg Heil, Sieg Heil, Kaufland Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂

  4. Bai, se incearca tot felul de tactici pur naziste, pur esentiale si pur ariene cu adunatura de vite si vaci multiplu vaxxinate in cap, doar doar o sa le mai creasca numarul cumva !! Asta da, tovarasi nazisti germani, asa trebuie initiata Noua Resetare Globalista, mai trebuie pus acolo sus la intrae la Kaufland ceva de genul: Lasati orice speranta, voi (vaxxinati in cap tembeli, docili si dresati) care intrati aici !! Ha ha ha 🙂 Bai, dar ca treaba aia sa fie treaba pana la capat, idiotii astia utili de gandaci neo-marxisti/globalisti/nihilisti/atei/gandaci ordinari trebuie pusi sa faca acolo live si un micut gangbang, altfel sa nu li se acorde domnule reducerea aceea de sclavete de vita furajata, sa se mearga cu sclavizarea fortata pana la capat !! Ha ha ha 🙂 Multe succesuri, si un faliment palcut va uram, domnilor nazisti imputiti de la Kaufland, nici un om integ la minte nu mai calca pe acolo, ci numai cobaii cu Nazi Pass-ul in curs de expirare, la unii chiar totala in maxim 2-3 ani !! Sieg Heil, Sieg Heil, German Nazis Macht Frei 🙂

  5. Anonim Sanitarul Sofronie Klaus Schwab Amza Pellea = acelasi troll paranoic de pe malul stang al Nistrului platit cu 3 copeici postarea . Numele lui ? CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS AMORE KOSTEA SUGIUK , un oligofren evadat din ospiciul de pe strada Gvardinskaya nr. 9 Tiraspol .

  6. Subventionare ascuns, pe fata pentru nemti. Ce K-ul masii!
    Insa alta intrebare nu imi da pace. De unde are governul romanesc atita purcoi de bani?
    Ca la un cos de cumparaturi de circa 300ron, guvernul da 30 roni. Multipicat cu 1 mil de vaccinati, ies ceva bani din buget, adica bani din buzunarul contribuabilului roman.

    • Gresit , sunt ” Observator Gica contra sistemului” , jigodia de Amore Kostea Sugiuk mi-a labuit ceasul de la mana inainte sa o tunda , cum pun gheara pe el il sodomizez crunt , sa behaie in pozitia capra pana mi-o iesi aer pe tulumba . Urma tratament contra sifilisului , cum il reinterneaza il duc la analize , daca iese negativ s-a c.cat la semnal ! Si ” Gelu „are boala pe el , i-a ciordit peruca , poseta , pantofii cu toc , cerceii si strampii , nu mai poate sa se travesteasca si sa faca surpriza prin saloane .

  7. Stati linistiti. Cum nu stim de unde vin banii??? Pai, Pfeizer ii da la Kaufland, acestia guvernului care-i imparte la vaxinati, care vaxinati cumpara de la Kaufland si ghici ghicitoare unde se intorc banii si cu ce ramane „boborul” ??? De ce-i da Pfeizer ??? Simplu. Ca sa-si stimuleze vanzarea produsului minune.

  8. Nazism total. Certificat arian(verde).
    Bani transferați spre retailerul german, deci Germania adună bani de pe spinarea noastră. Ca si Franța. Si alții din UE care aduc produsele lor cu chimicale ca să mâncăm noi.
    Ar trebui boicotate toate lanțurile de magazine ce aparțin ăstora din UE.
    Producătorii noștri nu mai au loc de ei. Este o impunere forțată de la UE ca să le cumpărăm noi serul injectabil ucigaş pentru a aduna ei bani. Iar noi ne împrumutăm continuu pentru că ne vor datori vânduți si săraci.

  9. & Vaccinare la ofertă, procedură care probabil nu va fi disponibilă mult timp pe piață, observând eficiența și evoluția ofertelor, ? „Big pharma” prea „pig” , ? Pușculiță mare, ?

  10. Cand ajungi la primirea ofertei , cu mici sau reducere de 10%la un cos de cumparaturi , deja esti descalificat ca OM !

    • Zici?
      Mie mi se pare echitabil sa-ti dai demnitatea pe niste mici.
      De sanatate nu mai vorbim.. Teste clinice contra mici..

    • Omul făcea mișto, Boule!!!
      Vreau și eu niște mici! Vreo 100 de miliarde, sa vi-i bag pe toți pe gat, imbecililor…
      Plina lumea asta de idioți!
      Acest ciucă mucă nu face doua parale mai mult decât castratul câțu…

  11. Boule , daca ITI BA

    Boule . daca nu erai un imbecil mancurt din Tiraspol , lepra dreacu , cine te-ar crede ROMAN ? BA . jigodie , nu iti este rusine de Boje ? Vrei un mic ? Ia unul mare , direct in falci , javra ordinara ! Vezi ce urmeaza in ograda ta , cu ciuci , muci , cati . Raionu plateste un prost !

    D

    • Băi, prostul satului, mai lasa-ne cu schizofreniile tale cu tirapol și raioane.. du-te-n plm la balamuc!
      Ia mici și da-te cu vaccin pe la buze, panaramă ce ești!

      • Lepra-am fost fatat , lepra am sa mor , o panarama zdrenturoasa mancurta ce behaie in pozitia capra prin boschetii de sub pasarela garii Tiraspol !

          • Ai dreptate ANONIM-ule, „sugi alup” este profesia mea! Hai, pune-te în genunchi trage din țeavă și înghite tot, handicapatul lu’ mama, care esti tu…
            Te așteaptă ciucă la mici sa te poată „înțepa”. Grăbește-te, e coada imbecililor luuuungăăă… mulți dar prosti…

          • Sunt lepra Amore Kosty Sugimory Tiraspol , la noapte sunt arvunit la niste zdrahoni superdotati , lecturez cartea lui Edgar Michelson , Pisica in Cizme , antrenament inainte sa intru in calduri …….hihihihihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger