AcasăCORONAVIRUSEuropa se trezește. Scandal uriaș în Franța din cauza efectelor adverse ale...

Europa se trezește. Scandal uriaș în Franța din cauza efectelor adverse ale vaccinului anti-Covid

Din ce în ce mai mulți europeni își dau seama că au fost înșelați când li s-a propăvăduit vaccinul anti-Covid, sigur și eficient și, mai ales, fără efecte secundare. Ministrul Sănătății din Franța este vizat acum de mai multe plângeri penale, fiind acuzat de tentativă de fraudă în acordul la vaccinarea împotriva SARS-Cov-2, scrie publicația France Soir. În Franța s-au raportat sute de mii de efecte secundare, din care 25% grave.

Profesorul Christian Perronne și Xavier Azalbert, director editorial și de publicații la France-Soir, au depus o plângere la CJR (Curtea de Justiție a Republicii) împotriva ministrului Sănătății, Aurélien Rousseau, în urma comentariilor sale false la France-Inter, potrivit cărora nu ar exista efecte secundare de la vaccinarea Covid-19. Aceștia îl acuză pe ministru pentru tentativă de fraudă în acordul la vaccinarea Covid-19, notează publicația France Soir.

”Doar 20% dintre cei peste 60 de ani eligibili pentru noua doză de vaccin anti-Covid au fost vaccinați anul trecut. Avem un vaccin care este mai eficient decât cel de anul trecut, nu există efecte secundare”, a afirmat ministrul Sănătății, Aurélien Rousseau. Cei doi autori ai plângerii consideră că afirmația ministrului este eronată, având în vedere informațiile științifice disponibile în multe țări și documentele oficiale ale autorităților sanitare franceze și europene. Potrivit avocatului reclamanților, susținând că nu există efecte secundare ale vaccinării împotriva Covid-19, când în Franța sunt enumerate sute de mii de cazuri, dintre care 25% sunt grave, ministrul Sănătății a folosit manevre frauduloase. ”Dacă din întâmplare, ministrul a reușit să convingă oamenii să meargă să se vaccineze, este foarte grav. deoarece consimțământul acestor persoane va fi viciat de informațiile false date. Scopul acestei acțiuni este de a restabili adevărul cifrelor, astfel încât fiecare să poată face o alegere în cunoștință de cauză, în conformitate cu dreptul la consimțământul liber și informat, și să restabilească demnitatea victimelor care sunt tratate aici ca și cum nu ar exista deloc”, a declarat avocatul, potrivit France Soir.

Plângeri și din partea victimelor

”Profesorul Perronne și France Soir mă atacă în fața CJR. Motivul (dacă am înțeles bine): după ce am spus că vaccinurile cu ARN mesager împotriva Covid sunt sigure și eficiente… Ce pot să spun, cu excepția faptului că vaccinurile ARNm sunt sigure, eficiente și esențiale pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili”, a afirmat ministrul Sănătății din Franța, Aurélien Rousseau. Indignați de aceste noi declarații ale ministrului, mai multe victime ale efectelor secundare ale vaccinării şi reprezentanţi ai grupurilor și asociaţiilor de victime, au depus plângere la CJR pe 12 octombrie. Aceștia îl acuză pe ministru de tentativă de fraudă în consimțământul la vaccinare de către o persoană care deține autoritate publică în exercitarea sau cu ocazia exercitării funcțiilor sale sau misiunea acesteia, fapte prevăzute și pedepsite de articolele 121-5, 313-1 și 313-2 din Codul Penal al Franței.

Contractele de achiziție, tot la secret

Până în prezent, UE și Franța refuză să dezvăluie publicului contractele de achiziție a vaccinurilor anti-Covid, în ciuda acțiunilor multor persoane și asociații, mai semnalează publicația France Soir. Singurele informații obținute sunt din contractele Pfizer cu Brazilia și Africa de Sud, desecretizate printr-o decizie a instanței.  ”Un contract atât de favorabil industriei mi se pare anormal. Aceste două contracte, redactate în mod identic, afirmă lipsa de certitudine a producătorului însuși cu privire la eficacitatea și siguranța produsului său, pentru care transferă integral răspunderea pentru efectele secundare la achiziție. În articolul 2.1.b (furnizare de produse), cumpărătorul recunoaște și este de acord că eforturile Pfizer de a dezvolta și fabrica produsul sunt de natură ambițioasă și sunt supuse unor riscuri și incertitudini semnificative, fiind posibil ca produsul să nu aibă succes din motive tehnice, clinice, de reglementare, de producție, de transport, stocare sau orice alte provocări sau eșecuri. La fel, la articolul 5.5, cumpărătorul recunoaște că efectele pe termen lung și eficacitatea vaccinului nu sunt cunoscute în prezent”, a declarat doctorul în drept Olivier Frot pentru France Soir.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
5.619 afisari

25 COMENTARII

  • nu România doarme, procuratura si serviciile secrete tac. si tac a vinovatie.
   si tac pentru ca au facut parte din schema de spalare a banilor.
   multi bani. foarte, foarte multi bani.
   si foarte multi oameni bolnavi si destui morti din cauza traficanților de otrava la fiola.

  • Romanii au fost destepti si nu s-au ””vaccinat””. Sigur au fost si 20% dintre ei care sunt/erau prosti dar se asaneaza societatea.

  • cica maxim 30% s-au intzepat in Romania
   (si dintre alea 30% erau „placebo”…)

   -nu stim care e scoru pentru romanii din Anglia,
   din Franta,din Germania,din Spania,din Danemarca(~90% totalu!),din Canadasi din Italia,
   nu prea ne intereseaza,e o vorba veche:
   -hic Rhodus hic salta!

  • exact. Toti leftarzii care lucreaza la ong uri care ne aduc migranti de vor disteuge europa, toti jurnalistii woke si propagandistii curcubeu.
   Sa le fie de bine
   Iminpsre foarte rau de cei care au cedat presiunii si l-au facut pentru ca au crezut ca nu isi vor mai putea hrani familiile. Insa acestia au avut jj si sper sa fie bine sa se duca pacopstea pe cei care i-au presat.

 1. Credeam ca pe ce trece timpul lumea evolueaza, omenirea se desteapta. E taman pe dos, prostia creste in mod alarmant.

 2. Hai cu boosteru, ca e sigur si eficient! Macar stii din ce cauza ai murit, chiar daca nu recunoaste nimeni!

  • Dacă plătesc vinovații, să fie cu despăgubiri.
   Dacă-i de la buget, din banii celor ce nu s-au lăsat prostiți și înfricați, atunci NU.

 3. SoCatzuleee,Iohaanuuus,ati cumparat zeci de meleone de Doze,pe parandarat bineinteles,si le-ati aruncat la gunoi sau le-ati dat de pomana altor fraieri sau spagari.Dosarele zac sub pres la DNA. Nu au dezlegare procurorii,ca ei sunt endependenti,la fel ca Justitzea mea endependenta.Lucreaza selectiv si la indicatii.

 4. Cretinisme, înșirate cu o consecvență demnă de o cauză mai bună. S-au trezit doi mameluci să-și dea cu presupusu’ că vaccinul i-a magnetizat sau că au inoculat, fără de voie, cipul lu’ Geiț, odată cu vaccinul, și gata știrea: Claudica cade pe spate și se minunează ca la miracolele vacii înaripate sau cărămizii plutitoare.
  La modul serios: A venit timpul să mai terminați cu articolele astea idioate, pe mintea țaței Veta!

 5. Dacă nu ne-am vaccinat sau ne-am vaccinat la chiuveta, atunci de ce avem excesul de mortalitate printre cele mai mari din lume?

  • M-am vaccinat cu 3 doze Pfizer. După câteva luni de
   la ultima doză m-am pricopsit cu un efect advers grav. Mi-a crescut al treilea coi (!!)
   Anca Alexandrescu de la Realitatea tv, acuză o boală autoimună după vaccinarea anticovid
   A rămas sterilă 😂

 6. postaci imbecili? premiul Nobel pt medicina a fost acordat celor care au descoperit vaccinul pe baza de ARN mesager.

  • Nu. Au primit premiul pentru contributia la dezvoltarea acestui ser. Mai exact, au folosit pseudouridina (dezastru). Ca urmare, serul nu este „vizibil” pentru sistemul imun.
   Un premiu potrivit avand in vedere ca Nobel a inventata dinamita.

  • Nu. Au primit premiul pentru contributia la dezvoltarea acestui ser. Mai exact, au folosit pseudouridina (dezastru). Ca urmare, serul nu este „vizibil” pentru sistemul imun.
   Un premiu potrivit avand in vedere ca Nobel a inventata dinamita.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri