AcasăCORONAVIRUSEstimarea ministrului Rafila: „Probabil că suntem aproape 10 milioane de persoane care...

Estimarea ministrului Rafila: „Probabil că suntem aproape 10 milioane de persoane care am trecut prin infecţie”/ Ce spune despre nivelul real de vaccinare – VIDEO

Ministrul Sănătății a făcut, joi, 30 decembrie, o serie de declarații care nu au fost trecute cu vederea.

„În România, nivelul de vaccinare real este în jur de 50%, pentru că populaţia rezidentă în România e în jur de 16 milioane de locuitori”, a afirmat, în primă fază, Alexandru Rafila, într-o conferință de presă.

Totodată, referitor la cazurile de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), despre care oficial se știe că sunt undeva la 1, 8 milioane, ministrul e de părere că numărul ar fi cu mult mai mare. „Dar să nu uităm că a fost şi număr mare de persoane care au trecut prin infecţie, mai ales în valul al patrulea. Noi avem 1,8 milioane de persoane care au trecut prin boală, probabil că numărul lor este mult mai mare, multiplicarea care este de obicei utilizată este cu cinci, deci probabil că suntem aproape 10 milioane de persoane care am trecut prin infecţie (actualul ministru a avut COVID -n.red.), plus persoane vaccinate, unii au fost şi vaccinaţi, au trecut şi prin boală, nu putem să facem încă o estimare extrem de clară, dar speranţa pe care cred că o avem cu toţii (…) sperăm să existe o patogenitate redusă şi să putem să trecem mai uşor pentru acest val cinci”, a susținut Alexandru Rafila.

Datele oficiale de la Grupul de Comunicare Strategică

Conform raportării de joi, 30 decembrie, pe care au transmis-o cei de la Grupul de Comunicare Strategică, reies următoarele: ”Până astăzi, 30 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.807.223 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 11.212 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.737.543 de pacienți au fost declarați vindecați.”
Totodată, în bilanțul de joi s-a trecut faptul că „în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.497 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 191 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.”

author avatar
Andrei Coman
356 afisari

3 COMENTARII

  1. Nimeni nu crede nimic din ce zice presa voastra nazista de lingai de klante, bai jidanule de Rafilstein, asa ca plimba altundeva ursuletul de plus, ca aici nu merge, bai !! Bai Rafiloiule, ti-ai pregatit cravatele de schimb, ca cica vin facturile la lumina si la gaz mai mari cu 80 % din ianuarie, asa ca oricum vine foametea, si odata cu ea si macelul din ianuarie, deci singura intrebare pentru tine, bai Rafilstein e daca esti pregatit sa iti faci niste selfie-uri pe stalp, acolo sus ? Ha ha ha 🙂 In Romanistan numai acum se vede cat de mare e haosul, e ceva epic, zici ca au dat astia drumul al programul zilnic numit Darwinism Total, e ca in Total Recall, scap numai cine si care poate, bai Rafilstein !! Sieg Heil, Sieg Heil, Ursulla von der Pfizer Not Macht Frei 🙂

  2. & De observt că Rafila este și trecut prin infecție și vaccinat, ? Ați spune că a „beneficiat de standard dublu” , ?

  3. Acum nu mai sunt în realitate imens de mulți oameni vaccinați „la chiuvetă”, cu certificate de vaccinare false și încă nedepistați de organele legii. S-a trecut în funcție de nevoie la cealaltă extremă. Acum sunt vaccinați real pe ascuns, cu schema completă, fără certificate de vaccinare și nu știe nimeni de ei în afară de Rahila. Bă guvernanților mincinoși, râd și curcile de minciunile voastre negândite!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger