AcasăCORONAVIRUSEșec lamentabil al vaccinării. Nicio țară din Europa nu se mai află...

Eșec lamentabil al vaccinării. Nicio țară din Europa nu se mai află în zona verde

Vaccinarea anti-Covid, un fiasco total

Europa megavaccinată se confruntă, aproape integral, cu o creștere majoră a cazurilor Covid, astfel că nicio țară nu se mai află în zona verde. Fenomenul a creat deja haos la nivelul autorităților europene, care încearcă să forțeze doza a treia și vaccinarea obligatorie, deși se arată tot mai clar eșecul vaccinurilor existente în acest moment pe piață. 

Aproape toate țările europene au intrat în zona roșie, cu o explozie a numărului de cazuri, care continuă să crească. Dintre cele 7 țări aflate în zona galbenă, doar România și Republica Moldova sunt candidate eligibile pentru a intra în zona verde de săptămâna viitoare, celelalte state având un trend ascendent. Ce spune acest lucru despre eficiența vaccinurilor?

Exact ce se vede. Că vaccinurile nu opresc pandemia în niciun fel. Placa pusă cu forme ușoare de Covid pentru vaccinați nu mai are nici ea prea multă valoare, având în vedere că un procent important din cei vaccinați ajung în ATI și la morgă. În acest context, insistența autorităților europene de a merge înainte cu vaccinarea, propunându-se în mod abominabil vaccinarea obligatorie, pare mai mult decât suspectă. Pentru că deja a devenit clar pentru tot mai multă lume că atâta timp cât nu apar vaccinurile care stimulează imunitatea celulară, la care lucrează, fără sprijin, şi cercetătorii români, pe lângă cei germani și britanici, o imunitate pe termen de cel puțin 10 ani, și atâta timp cât nu se pune accent pe producția tratamentelor eficiente care au fost descoperite, nimic nu se va schimba. Măsurile nonfarmaceutice, de genul lockdown, carantină și restricții, nu ajută pe nimeni și nu rezolvă nimic. Odată ieșiți din izolare, oamenii, vaccinați sau nevaccinați, se întâlnesc cu virusul și se infectează.

Omicron, scos vinovatul de serviciu

Pentru a acoperi ineficiența vaccinurilor, propaganda mondială și-a fixat ținta pe amărâtul ăla de Omicron, o variantă anemică a virusului, care se transmite repede, dar fără să lase urme, cum s-ar spune. Până acum nu există o poziție oficială referitoare la eficiența vaccinului împotriva Omicron, autoritățile fiind conștiente că ar pune în pericol marea campanie de vaccinare. Cert este că ECDC a avertizat că varianta Omicron va pune stăpânire pe Europa în următoarele luni, acest lucru însemnând că Delta va deveni, în scurt timp, istorie. Cum acționează Omicron-ul? Răspunsul a venit de la cercetătorii sud-africani, unde se presupune că s-ar fi născut ultima variantă Covid, care au spus că formele sunt asimptomatice sau, în cel mai rău caz, ușoare. O afirmație care a fost acoperită repede și zgomotos de păreri ale specialiștilor europeni și nu numai de gen ”nu se știe”, ”să vedem, să studiem, să observăm”. Sincronizarea nu a fost însă bună, pentru că Omicronul a fost scos după ce în Europa Delta făcuse deja ravagii.

Certificatul verde, inutil

Atâta timp cât vaccinații și nevaccinații transmit boala, lăsând la o parte teoria cu unii mai mult și alții mai puțin, care nu are nicio susținere științifică, certificatul verde este un nonsens total. Și, așa cum s-a tot spus, nu numai că nu împiedică transmiterea virusului, ci îl ajută să se propage, în condițiile în care vaccinații împrăștie, fără restricții, Covidul. Cum ieșim din acest cerc nebunesc? Testare la simptome, izolare și tratament de urgență. Atât de simplu! În România, o surpriză de proporții a venit chiar din partea reprezentantului OMS-ului, Alexandru Rafila, care, cel puțin în declarații, pare să intre în logica lucrurilor. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla, mai ales că semnalele din Vest arată că decidenții de acolo și-au pierdut, cu totul, simțul rațiunii.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
8.609 afisari

24 COMENTARII

  1. Oare unde lucrează cercetătorii români, alături de cei britanici și germani, pentru crearea vaccinului cu efecte pe 10 ani sau mai mult? Probabil în cea mai cruntă clandestinitate, de n-a auzit nici pasarea cerului de ei. În registru serios: afirmație penibilă, de doi bani, care descalifică și articolul și autoarea.

    Rămâne soluția diminuării cât mai mult posibil a pandemiei.

    Nu e tot una dacă ai 100 de morți sau 10. Aici e diferența dată de vaccinare. Bunul simț dictează oamenilor raționali atitudinea ponderată.

    Idioții înclină balanța spre iresponsabilitate.

    • Solutia simpla este testarea permanenta a nevacinatilor si vaccinatilor, izolarea si tratarea lor. Daca Omicron va deveni varianta dominata, iar acesta ocoleste ARNuk vaccinului, care mai este rostul sa cheltuim bani cu niste vaccinuri inutile? La vaccinul romanesc lucreaza echipa de virusologi de la ONCOGEN Timisoara condusa de doctorul Virgil Popescu si nu este un secret. Daca dumneata nu stii, nu inseamna ca nu se stie. Din pacate, guvernele liberale au cam refuzat alocarea de bani pentru cercetari si atunci s-a apelat la sprijin englez si german. Mai ales in Anglia cercetarile si rezultatele echipei de la Timisoara au fost foarte apreciate. Principiile vaccinului Timisorean se bazeaza pe imunitatea celulara si nu pe anticorpi. Teoria este cu ata mai valabila cu cate vaccinurile pe baza de ARN sunt tot mai ineficiente/

    • Diferenta, pt idioti ca tine este data de cata grija ai de corpul si mintea ta, nu de o solutie experimentală!!!Daca ai grija cat de cat, treci usor peste infectare sau nu te infectezi.Daca bagi in tine rahaturi toata ziua, atat in gura cat si creier, poti sa fii intepat cu mama si tata vaccinurilor sau ce or fi astea, ca tot o sa ai probleme.

    • Soluție simplă (sper că nu și minte simplă) înțeapă-te cu câte doze vrei! Ce treabă aveți cu cei care își văd de viață! Dacă vaxul e atât de bun de ce producătorul nu își asumă răspunderea? De ce este impus cu forța? Ce rău puteți să pățiți dacă voi sunteți”protejați”? De ce vă este frică?
      Trebuie să mă vax ca să te protejez pe tine cel deja protejat de vax care nu te-a protejat de la început!? Voi, cei vaxx, aveți logică?
      Dacă chiar vrei soluție simplă: cine vrea vax să se vax cu toate dozele posibile, cine nu vrea vax să fie lăsat în pace.
      Binele făcut cu forța nu mai este bine! Sănătate!

    • Va fuge pământul de sub picioare? In cele din urmă se conturează soluția simplă. Procurori, judecători, procese și în final pușcărie pentru crime impotriva umanității.

  2. Iata si exemplul cu biata femeie depistata cu aceasta varianta : este mai mult speriata decat afectata.

  3. Cea mai simplă soluție este tratarea ca pe o normalitate a acestui virus gripal. Vine și pleacă, așa cum s-a întâmplat zeci și zeci de ani. De mii de ani omenirea s-a confruntat cu sute, poate mii de pandemii. Unii mai și mor. Asta-i viața. Statul vrăjitor, descris de I.P. Culianu, promite mai nou slugilor că el le garantează viața veșnică pe pământ. Dar această vrăjeală este deja propagată de Biserică, care promite viața veșnică într-o altă lume decât aceasta. Totul este trecător pe acest pământ. Ce înseamnă 57.000 de morți în raport cu 4 milioane de cetățeni plecați din propria țară? Mai există banala gripă sau se mai moare în România și de alte boli??? Se pare că nu. Deci COVID a devenit noul terorist mondial cu care se luptă marile democrații ale lumii. Noile arme la modă sunt vaccinurile și poțiunile miraculoase. Veritabilul dracu gol v-a băgat pe toți în acest nou joc. Iar întreaga lume dansează după cum i se cântă, indiferent de tabăra în care se poziționează – pro sau anti vaccin. Hi, hi, hi!

    • si din aia 14 milioane ramasi in tara 5 milioane pasaret conlocuitor, 4 milioane saraci si prosti, 3 milioane plini de ranchiuna si restul hoti si puturosi in functii de conducere sau bugetar neproductive.

        • in tara tragand, dintre aia 3 milioane plini de ura la adresa statului si pseudonatiei dar cu recunostinta fata de imnul national, vartos cu ochiul catre taramurile straine

  4. !! Atentie !! – Diavolii austroloci de la Banca Raiffeisen incep experimentul scoaterii banilor cash ! Pas cu Pas – intai la ghisee , apoi si din bacomate . Intregul sistem bancar isi pregateste strategia pentru instaurarea Gulagului satanic 666 si vor actiona in functie de reactia romanilor la acest experiment ! Scoateti-va IMEDIAT toate depozitele si inchideti conturile indiferent de penalizarile contractuale pentru ca va puteti trezi cu banii blocati sau pierduti , mai ales in cazul declansarii unui razboi !

    https://adevarul.ro/economie/bani/una-cele-mai-mari-banci-romania-renunta-complet-tranzactiile-numerar-scosi-banii-cont-document-1_61ac66b75163ec4271409318/index.html

    • ganimede Oare de ce unii români se cred un soi de buric al pământului? S-au mai crezut și alții care au luat-o urât pe cocoașă. Dracul gol își face treaba lui. Vorba rugăciunii Tatăl nostru „și nu ne duce pe noi în ispită”. Dacă până și Dumnezeu este ispititor, ce să mai facă dracul? Banca despre care se face vorbire elimină casierii care costă bani. Dacă începe un război, prevestit de tine, cât crezi că vor mai valora banii de la saltea?

      • Din păcate, asta este tendința. Băncile vor păstra un minim de puncte unde vom putea face tranzacții față in fața cu un umanoid. Întrebați o persoană care trăiește in Canada unde sistemul este implementat de vreo 3 ani. Oare sunt capabili sa dea o justificare rațională?
        O intrebare. Sunteti capabil sa comentați și să rămâneți politicos?

      • semnficativ mai mult decat cei care au nevoie de curent electric ca sa existe mai ales intr-un razboi unde primul lucru se taie comunicatiile si curentul.

  5. asta am spus si eu si multi alti medici cenzurati ca imunizarea de turma isi va face efectul asa cum si-a facut de sute de ani , mii de ani ,si pina acum . a devenit clar si pentru prosti ca este o cacealma planetara pretext pentru o dictatura medicala . rusine cadrelor medicale care au intretinut aceasta mascarada precum si presei mituite . dezgustator !

  6. O tin langa cu vaxinarea pentru ca big pharma i-a obligat sa cumpere vaxinuri in nestire, iar ei ca niste slugi bine platite, fac ce li se spune.

  7. Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru cercetarea HIV, a spus de acum un an ca acest Covid este un coronavirus de liliac pe care el și echipa lui au identificat o grefa de ARN de HIV. Nu am auzit pana acum să-l contrazică cineva. Asa ca este manufactura, arma biologica, pretextul pentru „vaccinuri” cu care este perturbat sistemul imunitar care prin repetarea „vaccinarii” este făcut varza. S-au jucat cu focul și veți vedea ce va ieși.

  8. Bai, atata minte si fiul asta de catea de sekurici de Rafiloi de nu-i adevarat !! Bai trepadusule nazist, bai Rafiloiule, nu va mai crede nimeni, bai talharilor, unde a disparut din peisaj si ratatul ala de Nelu Talharu, sa isi ia si el un bine-meritat cap in gura ? Ha ha ha 🙂 Bai, toti stiu ca astia au dat drumul la noua arma biologica in sudul Africii dupa ce aia din Afrika de Sud au avut curajul sa le zica la Pfizereii korupti sa nu le mai trimita vaxxinuri otrava ca nu au in cine sa le bage, iar astia din elitele globaliste au luat-o ca si un afront, si rapid i-au bagat pe aia in faliment, fiindca acolo deja e vara, si li s-a cam dus sezonul cald, e cam gata cu turismul lor si acolo, e clar ca vine razboiul peste tot, asa ca pregatiti-va, ca altfel o sa va ia drakul pe toti !! Scapa numai cine si care poate, si aia e !! Rafiloiule ordinar si kakanar, sa nu uiti sa strigi si tu in felul urmator, ca nazistii aia din Austria, Italia si Germania: Sieg Heil, Sieg Heil, Arbidol Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂

  9. Libertate esti mai dulce decat toate …
    in rest pentru toti slugoii, nemernicii si tradatorii doar atat STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT !!!
    USOR USOR SE VA STRANGE LATUL IN JURUL GATULUI VOSTRU MIZERABIL…

  10. „Exact ce se vede. Că vaccinurile nu opresc pandemia în niciun fel.”
    Scuzati-ma dar eu vad ca vaccinurile CAUZEAZA pandemia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger