AcasăCORONAVIRUSEradicarea coronavirusului: OMS depune armele

Eradicarea coronavirusului: OMS depune armele

Eradicarea globală a noului coronavirus nu este o ţintă rezonabilă ce ar putea fi atinsă în acest moment, a declarat David Nabarro, trimis special al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru strategiile de gestionare a crizei sănătății.

“Omenirea va trebui să înveţe să coexiste cu acest virus, să îl împiedice să se răspândească şi să determine, apoi, apariţia unor focare ale bolii. Eradicarea sa nu este în prezent o ţintă rezonabilă pentru omenire”, a spus oficialul OMS la postul de televiziune britanic Sky News.

El a dezvăluit că o serie de raportări despre o nouă variantă a coronavirusului, descoperită recent în Nepal, sunt în prezent examinate de oamenii de ştiinţă.

„De fiecare dată când se produce o creştere bruscă a numărului de cazuri, în mintea oamenilor există gândul că este posibil să fi apărut o nouă variantă. Nu ar fi surprinzător”, a adăugat Nabarro, precizând că „noul coronavirus nu va fi eradicat prea curând, pentru că vor apărea noi variante”.

Până în prezent, la nivel mondial au fost raportate peste 172 de milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi peste 3,7 milioane de decese asociate maladiei COVID-19, potrivit statisticilor OMS.

David Nabarro a mai menționat că este necesar un efort internațional comun între guverne și OMS pentru a stăvili pandemia.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
743 afisari

4 COMENTARII

    • Așa este, dar demenții planetei trebuie să mențină furajarea cu nutreț a proștilor.

  1. Bai dragi komunisti de la OMS, vedeti ca unii deja au alte idei, si chiar ar putea sa va eradice pe voi, de tot, si cam pe toti cei de acolo, de la oficina lui Billie Fukin`Gates !! 🙂 Bai Tedros, bai negrule komunist, vezi ca te alerga negrii tai de casa, din mareata ta Afrika, ca nu le dai nimic de mancare, tu tii totul pentru tine numai, nu se face asa ceva, sa stii !! 🙂 Vine razboiul cel mare, bai ametitilor, sa vedeti ce va treziti voi, cat de curand, criminalilor !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger