AcasăCORONAVIRUSEmil Boc, vaccinat antiCovid cu serul AstraZeneca: ”Maratonul continuă” - FOTO

Emil Boc, vaccinat antiCovid cu serul AstraZeneca: ”Maratonul continuă” – FOTO

Emil Boc a fost vaccinat antiCovid, cu serul AstraZeneca - FOTO (sursa foto: Facebook/Emil Boc)

În prima zi în care în România a început imunizarea cu serul produs de AstraZeneca, al treilea vaccin împotriva COVID-19 autorizat de Comisia Europeană – după cele de la Pfizer BioNTech și Moderna, s-a aflat că edilul Clujului, Emil Boc, a fost vaccinat antiCovid.

Și că se numără printre cei cărora le-a fost administrat chiar vaccinul împotriva COVID-19 de la AstraZeneca. ”Azi m-am vaccinat cu vaccinul AstraZeneca. Totul Ok. Recomand tuturor să se vaccineze. Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători!”, a transmis primarul Clujului, pe Facebook, după ce a primit serul antiCovid.

(sursa foto: Facebook/Emil Boc)

Din câte a mai precizat Emil Boc, în cadrul mesajul postat luni, până pe 14 februarie, in județul Cluj s-au vaccinat 62.980 persoane, dintre care 39.511 în prima etapă și 22.569 în etapa a doua.

(sursa foto: Facebook/Emil Boc)

”Vaccinul AstraZeneca se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale”, transmiteau, joia trecută, reprezentanții Grupului de comunicare al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Vă amintim că starul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19 s-a dat în România pe 27 decembrie anul trecut, cu vaccinul de la Pfizer BioNTech, iar din 4 februarie s-a început și administrarea vaccinului de la Moderna. Între timp, mai mulți înalți oficiali ai statului, între ei președintele Iohannis, președinții Camerelor Parlamentului, precum și premierul Cîțu, dar și miniștrii au fost vaccinați antiCovid.

98 afisari

3 COMENTARII

  1. Bocule, ti-ai băgat adenovirus de cimpanzeu în mână, ştiai? Poate devii mai deștept. Să ne spui si nouă reacțiile.
    Sau ai făcut placebo de ochii lumii? Ca să ne impresionezi.

  2. Care-i treaba cu tricourile negre? Toti liderii par sa poarte negru cand se „vaccineaza”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger