AcasăCORONAVIRUSElitele care au instaurat deja Noua Ordine Mondială pregătesc terenul: cine nu...

Elitele care au instaurat deja Noua Ordine Mondială pregătesc terenul: cine nu se vaccinează va fi exclus social!

Ce alegi? Vaccinat și cu cip sau proscris? Excluziunea socială este ceea ce-i așteaptă pe oamenii care vor refuza noul vaccin pregătit în laboratoarele Big Pharma și cerut/ comandat de „Elita” globalistă. Noua Ordine Mondială are pârghiile prin care va constrânge populația globului să aleagă vaccinarea obligatorie; în caz contrar, multe drepturi și libertăți cetățenești vor fi restrânse, apoi definitiv anulate! S-a pus „lockdown” pe toată planeta, în primăvară, așa că nu se va împiedica NWO de un cetățean îndărătnic…

Iar eticheta de „pericol social” este pregătită a fi lipită de „fruntea” oricui refuză vaccinul anti-Covid. De fapt, la cum decurg lucrurile, mai degrabă vaccin anti-TOT.

Pentru început, scriu americanii, se vor impune o serie de reguli privind accesul la evenimentele publice, fie ele spectacole de teatru, balet, concerte sau întreceri sportive. Aici, în acest sector, fiecare organizator va permite să intre doar spectatorii care fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2! Poate pare de necrezut, dar deja s-a anunțat în State că măsura va intra în vigoare imediat ce restricțiile impuse de autorități din cauza Covid-19 vor fi ridicate. Evident, și după ce vaccinul „minune” va fi disponibil pentru populaţie.

Chiar dacă accesul se va face un pic mai dificil, fiindcă organizatorii plănuiesc să verifice fiecare persoană în parte, va fi întocmită o listă de verificare a celor care și-au achiziționat bilet. Iar datele vor fi încărcate și stocate inclusiv pe telefoanele mobile – la poarta de acces, fiecare american va prezenta dovada că s-a vaccinat sau că are un test negativ pentru Covid-19, dar nu mai vechi de 72 de ore, atenție!

Planul NOW va utiliza trei componente separate, inclusiv o aplicație de ticketing, dar şi firme care oferă informații despre sănătate, precum CLEAR Health Pass, sau distribuitori de testare/ vaccinare (Labcorp ori CVS Minute Clinic). Se dau asigurări, însă, că niciuna dintre acestea nu va stoca și nu va accesa înregistrările medicale ale cetățenilor.

După ce își face vaccinul, persoana în cauză are obligația să ia legătura cu firmele astea (CLEAR Health Pass, IBM Digital Health Pass etc) și să solicite accesul în baza de date (aplicația Ticketmaster). Cine nu face asta, adio intrare pe stadioane, în săli de teatre, la cinematografe samd.

Dar asta nu e tot! Restricțiile nu se opresc aici, la spectacole și evenimente sportive. Planul este de a interzice și alte drepturi, cum ar fi tichetele de masă sau chiar accesul la instituții  publice. Ca să nu mai vorbim despre admiterea în școli și universități, ce pe viitor va fi permisă doar celor care fac dovada vaccinării obligatorii! Cam cum este în China, unde „vaccinul” e înlocuit de un scor; cine nu îndeplinește un anumit „scoring”, nu are parte de toate „facilitățile” oferite de stat – locuință, educație, ajutor social etc.

author avatar
Nicholas Cezar
11.033 afisari

32 COMENTARII

  1. inainte sa aplice ei vaccinarea nu ar fi bine sa i arunce populatia peste bord pe ei astia putini la final fata de restul!!!!!!!

  2. Din pacate vom urma noi, gunoaiele naziste ca sa pupe in dos noua conducere a americii, ne vor obliga pe noi romanii, la vaccinuri. Asa ca popor de oi fara creier, veti fi si cipati. Ca sa nu mai behaiti decat la comanda

  3. Sa se vaccineze mizeriile tradatoare din Romãnia gen Yohaniss ,Orban ,Udrea ,Chiorul de basescu, Vela, Rafila, Cercel si alti poponari nenorociți care ne conduc in România .nu ma vaccinez

  4. Ce pot eu sa va spun este faptul ca cel putin la noi in tara nu va merge si va spun si dece acest popor este chiar un exemplu pentru toti din europa suntem poporul care stim sa supràvietuim si chiar stim sa renastem si dam dovada de 2000 de ani

  5. obligator?
    tampenie
    Daca ai comorbiditati /depinde de care/ nu poti face nici traditionalul vaccin antigripal anual !
    si atunci cum sa il il faci obligatoriu pe asta anticovid neverificat pe mai multe mii de persoane? Sa fim seriosi !
    Nu am incredere in vaccinuriin general. Am un caz in vecini un copil de 14 ani (legumă!) de la 4 ani de cand s-a vaccinat e pe pat si are 1,64 m inaltime si 19 kg nu se ridica din pat si e hranit si spalat de mama lui……….
    Asta asa ca fapt divers!

    • Va cred! Vaccinurile sunt arme biologice de reducere a populatiei! Se poate studia politica lui Bill Gates, Henry Kissinger, etc.

      Agenda 21/2030 de asemenea. Singura scapare e prin Domnul Isus Hristos!! Nu exista alta cale!!!

      Ioan 8:32 (VDC) veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi.”

    • E plin de copii cu autism si tot felul de sindroame in Romania o data cu vaccinurile importate bagate in schema de vaccinare dupa demolarea Cantacuzino !

  6. Dece până acum niciun vaccin nu a fost obligatoriu? Testarea să înceapă cu ei. Ei dece nu au contactat acest virus?
    Cand am să am raspuns la aceste intrebari , mai mă gândesc.

  7. Uite ca oculta mai este servita si de cretini ca asta de la 14.52 ca altfel nu si-ar putea atinge scopurile.Vaccineaza-te bai,momaie umblatoare,dar de ce vrei sa obligi pe altii.Ai dracului talhari te lasa mai intai sa cumperi bilet la concert apoi vad ei daca te primesc.Or sa cante scremutele alea de soprane cu salile goale.

  8. „Covidismul” este Religia Acestei Noi Ordine Mondiale . În altà epocà unor prizonieri etnici li se
    tatua pe bratz un numàr ! Cosmarul abia a început !

  9. Si acum cand o tin langa cu acest vaccin si ,,minunile” nestiute pe care le va face o fi tot o teorie a conspiratiei ?! Au zapacit lumea cu vaccinul, a carui necesitate nu poate fi negata, dar nimic, absolut nimic cu privire la SCHEME EFICIENTE DE TRATAMENT. Ca si la gripa, pana sa te vaccinezi, sau chiar daca te vaccinezi, te tratezi. Nu este nici o teorie a conspiratiei, este o afacere imensa la nivel global. Psihicul general la nivel planetar este deja profund afectat. Ca sa nu mai vorbim de economia mondiala.

    • NU e doar o afacere – asta e o consecinta in plan secundar. In realitate e ceva extrem de SINISTRU despre care scrie in Apocalipsa ..

  10. Am inteles ca prin acest vaccin se doreste transformarea omului. Cum? Umbland la configuratia ADN-ului.Reduc nr.de cromozomi din ADN. Astfel omul sa nu mai reactioneze, as fie supus, ascultator.Adica sa fim mai rau ca vitele
    Ei au nevoie de sclavi,neplatiti.
    Mancare !!?? ,apa si bataie!
    Nu fac acest vaccin nici daca imi taie pensia.De alte drepturi mai putin imi pasa.Macar stiu ca mor om normal, asa cum m-a creat Dumnezeu.

  11. Nu fac niciun vaccin. Nu sunt o vită. Sunt om si trebuie sa mai lase dreptul de a alege. Tâmpeniile lor de seruri, cu tot felul de reziduuri si nanoparticule menite să schimbe arn ul uman nu sunt de acceptat. Vor sa ne omoare, nicio clipă să ne vindece!

  12. Marilor cuceritori ai lumii nu le mai ajungea nici pamantul si se temeau ca va da foamea peste trupele lor..au scornit maceluri, asupriri si prigoane…si cand le-a dat Dumnezeu o palma s-au rasturnat cu cal cu tot in fundul pamantului. Dumnezeu nu ne vrea roboti si nici idioti. Aparenta prigoana declansata cu rahatul de covid nu o sa aduca imbogatirea lui Big Pharma, ci pulverizarea acestor mosi nebuni cu balamuci in creieri, care crapand vor sa traga dupa ei cat se poate mai multi. Un duhovnic al romanilor vorbea adesea despre ceea ce se intampla acum, dar sublinia: BINE CA AU COPII! CRIMINALII SI ASUPRITORII FARA COPII SUNT PERICULOSI CA LOR NU LE PASA DE CE LASA IN URMA. CEI CARE AU COPII INSA, LASA CUI PLATI CEEA CE FAC. Nu intamplator am avut un Ion Iliescu cu pisica si Klaus Iohannis cu ravasita. Arahat, Rafila si Streinu- Cercel…tripleta doctorilor vanduti satanei…

  13. Un vaccin este un produs medicamentos biologic care are ca scop inducerea unui răspuns imun și implicit protecție imună dobândită față de o anumită boală infecțioasă. Vaccinurile au ajutat omenirea de pandemie. Se pare ca in sec 14 un felcer s-ar fi taiat in cutitul cu care isi taia un bubos bubele de variola si ar fi constatat ca desi a zacut cateva zile nu a mai avut nici pe dracu toata viata. Romanii la sat mai târziu alegeau vacile cu bube si in laptele lor scalda copiii si femeile pt a nu face variola. Titanusul, variola, Tbc, hepatitele ABC, Gripa, poliomielita, holera si alte boli sunt tinute azi departe de omenire cu ajutorul vaccinului.
    E normal sa ai libertatea de a alege.
    Dar si noi cei vaccinati avem libertatea de a ramane protejati.
    Daca vrei la scoala in magazin, la spectacol biserica sau pe strada, atunci trebuie sa prezinti dovada acestei prezervari.

    • Daca ești protejat prin vaccinare, atunci ești „în siguranța” așa că lasa-i pe ceilalți să moară în ale lor.

  14. Totusi se bate multă moneda pe preventie si nu se cerceteaza combaterea. Virusul devenea 0, in moment ce introduceai la pachet vaccin si un tratament propice.
    Adica stii ca la gripa iei o tableta de Tamiflu si reintri in hora.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger