AcasăCORONAVIRUSE şocant ce au găsit medicii, la autopsie, în organismul bărbatului din...

E şocant ce au găsit medicii, la autopsie, în organismul bărbatului din Gorj care a murit la o zi distanţă după vaccinul cu AstraZeneca

ambulantaE şocant ce au găsit medicii, la autopsie, în organismul bărbatului din Gorj care a murit la o zi distanţă după vaccinul cu AstraZeneca

Bărbatul de 47 de ani din Târgu Jiu care a murit în 1 martie, la o zi de la vaccinarea împotriva COVID, fusese vaccinat cu ser AstraZeneca din lotul ABV 2856 oprit de la utilizare în Italia. Atunci, nu fusese stabilită însă nicio legătură de cauzalitate între deces și vaccinarea bărbatului.

În urma triajului medical, făcut potrivit protocoalelor medicale, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate.

După administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere postvaccinală timp de 15 minute, fără a avea modificări ale stării de sănătate, ulterior părăsind centrul de vaccinare, spun autoritățile.

Acestea mai precizau că bărbatul nu era cunoscut cu afecțiuni cronice.

Examenul de laborator e relevat ceva groaznic

Probe microbiologice provenind din organele celui decedat au indicat cheaguri de sânge. La nivel macroscopic, medicii anatomopatologi nu au putut vedea decât un infarct miocardic acut întins.

Medicii care au efectuat autopsia au prelevat probe din toate organele interne şi toate au indicat tromboze, a anunţat postul Antena 3.

Săptămâna viitoare urmează să se întrunească o comisie de constatare a decesului la Spitalul din Târu Jiu, care ar trebui să treacă aceste constatări în certificatul de deces.

Documentul ar urma să ajungă pe masa anchetatorilor care au deschis dosar penal pentru a stabili dacă există o legătură de cauzalitate între vaccin şi deces.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.130 afisari

5 COMENTARII

  1. si mai pot sa zica ceva ca nu e de la vaccinare cand boli nu avea si dupa i au gasit toate organele coagulate?????????

  2. E de la criminalii din guvern care au continuat vaccinarea cu Astrazeneca desi alte state au suspendat vaccinarea cu acest ser.
    Sunt criminali si părtași la GENOCID împotriva românilor.
    Naziști ordinari care aruncă oamenii în groapă goi în saci de plastic. Nici Ceaușescu n-a făcut asa ceva. HUO CRIMINALILOR! HUO NAZIȘTILOR!

  3. Ar trebui Gheorghita sa suspende Zeneca si sa ia Pfizer ca jidanii ca in istorie au luat tot si nu au platit o lescaie. Acum milioane de doze așteaptă sa vina in tara doar sa le cerem pt Europa mult indoliata de cobaii orientali.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger