AcasăCORONAVIRUSE oficial. Vaccinarea a dublat numărul de cazuri Covid

E oficial. Vaccinarea a dublat numărul de cazuri Covid

Vaccinarea anti-Covid a amplificat pandemia

Statisticile oficiale arată clar că numărul de cazuri Covid a crescut exponențial odată cu creșterea ratei de vaccinare. De exemplu, Israelul, de la un vârf de 8.390 de cazuri în septembrie 2020 a ajuns la un vârf de 22.291 în septembrie 2021. În unele țări, numărul infectărilor s-a dublat, iar în altele a crescut chiar și de 10 ori. 

Vaccinarea anti-Covid nu numai că nu a oprit infectările, ci chiar le-a accelerat, ajungându-se ca, în al doilea an de pandemie, după așa-zisele imunizări, numărul de cazuri Covid să explodeze. Astfel, s-a constatat că vaccinații se infectau la fel ca și nevaccinații.

Propaganda formelor ușoare și fără decese la vaccinați s-a demitizat și ea, prin faptul că spitalizați în ATI-uri și decedați erau și vaccinații. Dar nu numai atât. S-a tot repetat faptul că vaccinul te ajută să treci mai ușor prin boală, însă, anul acesta au apărut tratamentele care au dat rezultate în țările care le-au și folosit. Aceasta ar fi cea mai pertinentă explicație. În România însă, care a doborât recordurile la numărul de decese în toamnă, tratamentele nu au existat și, din păcate, nu există nici acum. Numărul de morți în lume a scăzut și el în 2021, dar nu datorită vaccinului, ci datorită trecerii prin boală, pentru că un virus cu transmitere respiratorie a avut la dispoziție doi ani ca să circule.

Datele statistice din 2020 și din 2021, puse cap la cap, demonstrează clar că vaccinarea nu a oprit pandemia, ci dimpotrivă. Luând în calcul vârfurile, adică zilele în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri, constatăm creșteri uriașe ale infectărilor după vaccinarea în masă. Astfel, Danemarca înregistra un vârf de 4.508 cazuri în 28 decembrie 2020, pentru ca mai apoi, după vaccinarea a 77,8% din populație, să înregistreze 20.578 cazuri, în 21 decembrie 2021. Germania raportat 29.263 cazuri în 8 decembrie 2020, pentru ca, după ce a vaccinat 70,7% din populație, să raporteze 93.087 cazuri în 7 decembrie 2021.

Creșteri pe linie

Ungaria a avut un vârf de 6.819 cazuri Covid în 29 noiembrie 2020 și, după vaccinarea a 61,1% din populație, a atins un vârf de 27.830 cazuri în 29 noiembrie 2021. Norvegia a plecat de la un număr maxim de cazuri de 1.680 în 17 noiembrie 2020 și a ajuns la 10.867 cazuri în 14 decembrie 2021, cu 72,7% populație vaccinată. Belgia a atins un vârf de 23.921 cazuri în 29 octombrie 2020 și unul de 47.836 cazuri, în 29 noiembrie 2021, după vaccinarea a 76% din populație. Portugalia, vaccinată în proporție de 88,1%, avea un număr maxim de cazuri de 8.371 în 16 noiembrie și a ajuns la 10.016 cazuri în 25 decembrie 2021. Olanda, vaccinată în proporție de 66%, a înregistrat 11.931 de cazuri în 18 decembrie 2020 și 23.002 cazuri în 22 noiembrie 2021. Chiar și România, care a atins un procent de 40,1% vaccinați, în realitate acesta fiind de 50%, având în vedere că populația rezidentă nu depășește 16 milioane, a avut un vârf de 10.142 cazuri în 12 noiembrie 2020 și apoi 18.863 cazuri în 19 octombrie 2021.

Revine vaccinarea obligatorie

Președintele Cehiei a reîncălzit discursul vaccinării obligatorii, susținând că este convins că măsura ar fi cel mai uşor mod de a suprima pandemia. ”Avem deja vaccinarea obligatorie împotriva unei întregi game de alte boli”, a declarat Milos Zeman, președintele Republicii Cehe. Vaccinarea în Cehia nu a ajutat însă în niciun fel. La fel ca și în celelalte țări, în Cehia cazurile au explodat. Astfel, dacă în 27 octombrie 2020 țara înregistra 15.663 cazuri Covid, după vaccinarea a 61,8% din populație, numărul de cazuri a ajuns la un vârf de 37.659, în 25 decembrie 2021.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
7.396 afisari

14 COMENTARII

  1. Să-i spună cineva şi boului comunist Rafila, că nu pricepe romaneşte. El vrea să ne infectăm toți ca in țările UE ale lui tanti ursula. I-a promis el pe sănătatea noastră că ne eutanasiază pe toți cu ser experimental.
    FELICITĂRI PENTRU ARTICOL!

  2. vaccinatii sint mult mai gustosi pentru virus , de asta insistenta pentru vaxx si comenzi grase de vaxx contra a comisioane grase , in paralel cu testarea alta afacere .

  3. Matematica USR-ista: daca pastram bugetul de pensii la aceeasi valoare cum facem sa marim pensiile cu 20% (fara sa aplicam solutia germana miraculoasa cu lagarele de munca)?
    Simplu…… crestem numarul de „iesiri” din sistem.Cu administrarea de oxigen fara numar, fara numar nu mai tine caci s-au prins „idiotii Europei” asa ca , inca mai incearca smecheria cu vaccinarea.

  4. Asa cu spunea savantul Luc Montagnier „vaccinarea” in pandemie conduce la mutații ale virusului și apariția de noi tulpini. Și realitatea i-a dat dreptate, în plina „vaccinare” a apărut varianta Delta și apoi Omicron. Numai banditii și spalatii pe creier aflați la butoanele puterii nu i-au dat dreptate.

  5. Daca isi baga virusul in corp e normal sa creasca infectiile proportional cu vaxinarea!!! Doar astia experimenteaza sa vada ce ravagii produc sau cati clacheaza!!!

  6. Bravo milady , pertinenta si documentata ca intotdeauna . Singura problema e ca vocea va reprezenta doar atentionarea unui cercetas , grosul trupei va primi ursul in brate , pentru ca asa e proiectul . Suntem la faza de executie , felicitari pentru obiectivitate , lumea e obosita de reclame sa mai agite si neuronul in verificarea a ce scrie pe eticheta , congrats !

  7. Concluzia, vaccinurile realizate prin aceasta ,,tehnologie”, afecteaza profund, grav, raspunsul imunitar al organismului uman. Nu ar fi bine ca fanii acestora, sefii de stat si de guvern si discipolii lor, specialistii corpului medical sa faca omenirii un gest de mare noblete si sa se vaccineze asa, orbeste, ca nu mai pot ei de binele ,,prostimii” ?! Iata ca romanii, dincolo de pacatele lor, demonstreaza, cel putin pe aceasta tema , ca sunt mult mai intelepti decat ,,elitele” Europei.

  8. Deci nu m-am vaxx si nici nu o voi face …Mă testez săptămânal si cam atât…Mă hrănesc corespunzător si fac sport zilnic..Mă hidratez si sunt mereu oprimistă…Imunitatea mea naturală nu va fi schimbată niciodată…Dumnezeu să aibă milă de noi toți locuitorii pământului…Amin…🙏🙏🙏

  9. Care este procentul de mortalitate in randul celor vaccinati ? Care este procentul decedatilor vaccinati fata de cei nevaccinati ?

    • daca procentul decedatilor este 0,0 si ceva si se mai scade diferenta dintre vaccinati si nevaccinati , rezulta ca panarama care se face de doi ani cu propaganda desantata nu se justifica si ascunde altceva , o noua ordine mondiala de ex .

  10. ”Nebunia este să faci același lucru iarăși și iarăși și să te aștepți la rezultate diferite.” A. Einstein

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger